Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה שווים חיי קטנוען ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם הוא היה מת זה בטח היה מגדיל את הקנס ל-2000 שקל (אתם יודעים, סטודנטית) ואת השלילה לשנה עם על תנאי ל-5 שנים.

מה שמפחיד פה זה - שהגבול בין פציעה מהסוג הזה של כמה ימי אישפוז בבית חולים, לעומת מוות - הוא מזערי. אם האופנוען היה נפגע כמה סנטימטרים הצידה, זה היה יכול להיות נקב בלב ומוות ולא "סתם" נקב בריאה וכמה ימים בבית חולים...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כמה שווים חיי קטנוען?

בהשראה משרשור אחר -

קטנוענים רבים מתמחרים את חייהם בבערך 60-70 ש"ח.

כמחירה של פיצה חמה המגיעה ללקוח מרוצה.

פורסם

תשאלו את ה"קטנועונים" בעצמם, כמה חשובים להם החיים שלהם.

לא יתכן שהם יעקפו מכוניות כפי שהם עושים היום, הם מסכנים את עצמם ואת כל מי שמסביבם.

:roll:

פורסם
תשאלו את ה"קטנועונים" בעצמם, כמה חשובים להם החיים שלהם.

לא יתכן שהם יעקפו מכוניות כפי שהם עושים היום, הם מסכנים את עצמם ואת כל מי שמסביבם.

:roll:

אני גם מסכים. בלי קשר למקרה הזה שפה זה באמת נראה כמו אשמתה של הנהגת, באופן כללי אופנועים בכלל וקטנועים בפרט נוהגים כמו מטורפים.

פעם עמדתי ברמזור אדום מאותת ימינה הרמזור מתחלף לירוק אני מתחיל לסוע פתאום בא קטנוע אוכף אותי מימין!!! :mad: להזכירכם אותתי ימינה שלא יהיה אפשר חס וחלילה לחשוב שאולי הוא חשב שאני ממשיך ישר (דבר שנותן לו לגיטימציה מושלמת לעקוף מימין). בקיצור אם הייתי פוגע בו והיה קורה משהו אני הייתי מאבד את הרשיון שלי. בקיצור אם הם רוצים לסכן את החיים שלהם (והם מסכנים רק ע"י העובדה שהם נוסעים על אופנוע - בן דוד שלי ז"ל נהרג בתאונת אופנוע) אז בסדר אם הם רוצים זכותם אבל שלא יסכנו לי את הרשיון, אולי זה נשמע מניאקי אבל מה אני אגיד ככה זה ברגע שהם ינהגו כמו בני אדם אז אולי אני אוכל להרגיש אחרת אבל כשהם נוהגים ככה אני מרגיש שהם פוגעים בעצמם ולא אני ולי אכפת מהרשיון שלי מה לעשות?

X כ"ס יפניים = X כ"ס צרפתי כפול 1.5

1.כועס ומנצח, כועס ומנצח - כמו חתול

2.כרגע למדתם שיעור מהיר איך הופכים לימון ללימונדה

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

פורסם

לי קרה בדיוק אותו אותו מקרה.

נסעתי עם האופנוע מאחורי אוטו בכביש של נתיב אחד

פתאום בלי הודעה מוקדמת החליטה הנהגת לפנות שמאלה לפרסה בלי לאותת בלי כלום.

לא קרה כלום, לא לאופנוע לא לאוטו ולא לאנשים אבל זה היה מפחיד.

• תוכן חדש...