Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אינטרנט - כמה אתם משלמים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• 6 שנים מאוחר יותר...
  • תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב אז אתמצת לכם את המחירים היום.

תשתית בד"כ תעלה באזור ה100ש"ח בין אם זה בזק\הוט, מן הסתם למי שצריך טמבלויזיה אז עדיף שיסגור על טריפל או קוואדרופל איתם.

ספק אינטרנט לא משנה באיזה חברה היום, מי שמשלם מעל 20-25ש"ח בחברה נורמלית סגנון בזק בינלאומי או נטויזיון יוצא מופסד.

חתימה בהשהיה

פורסם

109 ש"ח בזק תשתית 40 מגה

45 ש"ח נטויז'ן מהירות 40 מגה.

תתווכחו איתם בסוף הם יורדים ( בספקים זה ממש קל כי יש תחרות גדולה מאוד, בתשתית זה כבר עניין מסובך יותר... )

פורסם

אתה כותב שבספקים זה ממש קל להתמקח אבל בעצמך אתה משלם מחיר מופקע.

לא משלמים לספק אינטרנט יותר מ-30 שקל לכל המהירויות.

ובאמת הקפצתם שרשור בן 6? :brickwall:

פורסם

בדיוק סיימתי שיחה עם בזק והחלטתי להיכנס לפורום לראות אם יש על זה דיון.

ההצעה שקיבלתי היא:

תשתית - TOP 40 של בזק - 109 ש"ח (שנה ראשונה)

ספק - בזק בינלאומי 20 מגה - 120 ש"ח (תוספת 10 ש"ח על כל 10 מגה נוספים עד 40)

אנחנו מאוד מרוצים מהשירות והתשתית של בזק ובזק בינלאומי. השאלה אם יש משהו על מנת להוזיל את זה משמעותית?

כיום אנחנו עם 15 מגה ואבי משלם קרוב ל200 ש"ח

נ.ב.

לא הבנתי מאיפה הגיע הסכום של 30 ש"ח לספק על כל המהירויות.

פורסם
בדיוק סיימתי שיחה עם בזק והחלטתי להיכנס לפורום לראות אם יש על זה דיון.

ההצעה שקיבלתי היא:

תשתית - TOP 40 של בזק - 109 ש"ח (שנה ראשונה)

ספק - בזק בינלאומי 20 מגה - 120 ש"ח (תוספת 10 ש"ח על כל 10 מגה נוספים עד 40)

אנחנו מאוד מרוצים מהשירות והתשתית של בזק ובזק בינלאומי. השאלה אם יש משהו על מנת להוזיל את זה משמעותית?

כיום אנחנו עם 15 מגה ואבי משלם קרוב ל200 ש"ח

נ.ב.

לא הבנתי מאיפה הגיע הסכום של 30 ש"ח לספק על כל המהירויות.

עושקים אותך.

תבדוק כאן ותראה שלא משלמים יותר מ-30 שקל לכל המהירויות:

http://www.kamaze.co.il/Site/Internet/Default.aspx

כל שעליך לעשות הוא להסביר להם בנועם שאתה לא מוכן לשלם את הסכומים הללו ולהגיד שאתה יודע מה מחיר השוק ואם הם לא רוצים לתת לך את המחיר הזה אתה תשמח לעבור לספק אחר.

אני באופן אישי משלם 20 ש"ח לנטוויז'ן על 15 מגה.

פורסם
אתה כותב שבספקים זה ממש קל להתמקח אבל בעצמך אתה משלם מחיר מופקע.

לא משלמים לספק אינטרנט יותר מ-30 שקל לכל המהירויות.

ובאמת הקפצתם שרשור בן 6? :brickwall:

מחיר מופקע זה קצת מוגזם ( ואגב לא שמתי לב שהקפיצו),

הספקים היום מאוד נלהבים לעשות מחירים למצטרפים חדשים, אבל אני לא כ"כ נלהב לעזוב את נטויז'ן

גם כי אני עם טלפון שלהם במחיר טוב לעומת בזק וגם כי במשך כל השנים שאנחנו מנויים אצלהם אין לנו בעיות עם הספק / הגבלה בהורדות / וואטאבר, תמיד עבד חלק וטוב, אז בשביל 15 ש"ח לחודש אני לא מוצא סיבה כרגע לחפש הרפתקאה חדשה.

ולבחור שהציעו לו ספק ב 120, זה באמת עושק.

לתשתית אין ברירה לדעתי, אבל אצל הספק אתה יכול לקצת משמעותית, רק תתווכח, תגיד שחבר שלך משלם 30 שקלים לחודש ל 100 מגה והם יגיעו אותך לאיזה הסדר ( אל תוותר על יותר מ 50 שקל ל 40 מגה )

פורסם (נערך)

120 ש"ח לספק האינטרנט זה הרבה מאוד - פי 3-4 מהסביר - אלא אם מדובר בעוד חבילת שירותים שמנה מאוד. אני משלם לבב"ל כ-40 ש"ח ל-15 מס"ש ומרגיש שאני נשדד.

לגבי התשתית - כאן המצב יותר סבוך. שוחחתי כעת עם בזק, לאחר שבתום שנה המחיר ל-15 מס"ש עלה מ-90 ל-100 ש"ח לחודש - הם לא מוכנים לרדת ולו באגורה בודדת. יש לי מחשבה להעביר את האינטרנט לקו בזק השני שיש לי בבית (ולקבל מחיר של לקוח חדש) - אבל זה מצריך תיקון של איזה בעיה בתשתית הרשת הביתית (נקודת רשת אחת שלא מתפקדת).

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

סיימתי שיחה עכשיו עם בזק בינלאומי.

המקסימום שהיא יכלה לעשות זה להוזיל לי את החבילה מ90 ש"ח שאני משלם על 15 מגה

ל67 ש"ח ולהעלות אותי ל40 מגה ברשת NGN+ שירות תמיכה פרימיום שקר כלשהו + שירות ענן 25 ג'יגה.

(לא היה ניתן לוותר על משהו מהם על מנת להוזיל).

עדיין קצת יקר אבל המשפחה די מרוצה מהם.

לגבי בזק, הבנתי שמתחת ל-100 ש"ח הם כנראה לא מוכנים לזוז שקל. (אשמח לשמוע אחרת)

פורסם

100 ש"ח להוט על תשתית 100 מגה.

20 ש"ח להוטנט על ספק 100 מגה.

אגב לקוחות בזק, ב110 לחודש אפשר לקבל שם TOP 100 מגה עם חודש ראשון מתנה (דרך האתר).

פורסם
סיימתי שיחה עכשיו עם בזק בינלאומי.

המקסימום שהיא יכלה לעשות זה להוזיל לי את החבילה מ90 ש"ח שאני משלם על 15 מגה

ל67 ש"ח ולהעלות אותי ל40 מגה ברשת NGN+ שירות תמיכה פרימיום שקר כלשהו + שירות ענן 25 ג'יגה.

(לא היה ניתן לוותר על משהו מהם על מנת להוזיל).

עדיין קצת יקר אבל המשפחה די מרוצה מהם.

תתעקש להוריד את כל השירותים הנלווים,לאחר שזה יבוצע תתעקש שוב לעבור לשימור (יערבבו אותך שאין מחלקה כזאת \ אף נציג לא יוריד לך את המחיר \ שאר חרטוטים,תעמוד על שלך)

בשימור תקבל 30ש"ח עגול לכל מהירות עד 100מגהביט,העניין נבדק יסודית.

לגבי הורדת מחיר משמעותית בבזק (תשתית),האופציה היחידה היא לוותר על המספר טלפון (אם הוא לא חשוב לך),לנתק את הקו,לחכות חודש ולהתחבר בתור לקוח חדש (מחירים נמוכים יותר מלקוחות שמשדרגים)

אופציה נוספת אבל אין לי יותר מדי מידע עליה - קו NAKED לאינטרנט בלבד מבזק,חכה ל WILL או מישהו אחר שיש לו ויפרט על כך.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם (נערך)

אני לא מבין מדוע אנשים פה מרוצים ממחירים של 67 ש"ח ו-45 ש"ח למהירות של 40 מגה.

שוב אני אגיד זאת, לא משלמים יותר מ-30 ש"ח לכל מהירות כלשהי.

ואם נציגי השירות לא מוכנים לתת לכם את המחיר הזה בקשו להתנתק, תגיעו לשימור לקוחות, תהיו אסרטיבים ותפגינו בקיאות בחומר (שלא משלמים יותר מ-30 ש"ח לכל מהירות כי זה מחיר השוק) ותקבלו את המחיר הזה.

פיירבירד הראה שאפשר לשלם אפילו 20 ש"ח ל-100 מגה, אז לשלם יותר מזה למהירות פחותה?

יניב, לשלם 45 שקלים זה 50% מעל למחיר השוק. עכשיו אתה מרגיש קצת יותר נשדד?

עריכה אחרונה על ידי eyals05

• תוכן חדש...