Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחירי ביטוח

rotman23
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

ביררתי היום את המחירי ביטוח של מאזדה 3 ונדהמתי מכמה שהם גבוהים...

השוותי את המאזדה 3 (מודל 2004) לניסן אלמרה פרפקט 1.8 ליטר למשל והיה הפרש של 1500 ש"ח.

ב AIG למשל , המקיף של המאזדה 3 אם אני רוצה שגם אחותי שהיא נהגת חדשה תנהג על האוטו היה בסביבות 8 אלף ש"ח.

מישהו יודע למה המחירים כאלה יקרים?

מישהו יודע באיזה חברה (ידועה , לא "אבי ביטוחים וירקות") הכי זול לבטח את המאזדה הזו?

פשוט המחיר ביטוח הזה יכול לגרום לי לוותר על הרכב הזה ולהתפשר על איזה ניסאן במקום.

פורסם

צר לי להגיד לך אבל אלה המחירים לנהג חדש\ צעיר למזדה 3.

למה יותר יקיר מאלמרה?

כי גם ביטוח ללא נהג חדש במאזדה 3 יקר משמעותית מאלמרה.

כנראה שזה בגלל גנבות של מאזדה.

גם להונדה סיויק ביטוחים יקרים (אולי עוד יותר).

אם מישהו במשפחתך הוא עובד מדינה - אפשר לנסות לבטח בהראל במחלקה לעובדי מדינה.

זה המקום היחיד שאין תוספת לנהג חדש\צעיר או שהתוספת קטנה מאוד.

יש גם חברת שרביט שכאן בפורום מאוד מאוד לא ממליצים לבטח בה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בד"כ, רכב יותר נפוץ יהיה רכב יותר גניב, כיוון שהחלקים שלו מבוקשים בתור חלקי חילוף.

מכיוון שהרכב נגנב יותר - חברת הביטוח לוקחת זאת בשקלול ועלות הפרמיה עבורו גבוהה יותר.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...