Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, רכשתי לא מזמן פולו 2008 מצ'מפיון. איך אני יכול באמת לבדוק אם הרכב הוא 2008? ראיתי פשוט מספר שינויים קטנים באיזשהו רכב אחר שהוא גם 2008 ומספר הרכב שלי נגמר ב62 (לא אמור להגמר ב64?).

תודה

פורסם

אין כזה דבר "2008". זו הגדרה שיווקית של היבואן. אתה שואל לגבי תאריך היצור של הרכב ?

אם תרשום את מספר השלדה שלו, אני משוכנע שיוכלו לספר לך אם הוא טרום עדכון או אחריו (בהנחה שהיצרן יזם עדכון שכזה לאחרונה).

ממספר הרישוי לא ניתן להסיק דבר - לכל היותר את תאריך עלייתו לכביש בישראל.

פורסם

שנת הרכב נקבעת על פי היום בו הודפת רישיון הרב ומספר הרישוי.

הוא יכול להגיע לארץ גם ב אוקטובר 2007.

אם רישיון הרכב הודפס בינואר 2008, הרי לך שהרכב מ 2008

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

שלום ידידי,

יצא לי לחפש בגוגל ולבדוק תעניין.

האות העשירית היא שמציינת את השנה,

במקרה שלך "8" , שנת 2008 , אז אין לך מה לדאוג :)

פורסם

השנה היא שנת הדגם ולא שנת הייצור וכנראה (למעשה בטוח) הרכב יוצר בשנת 2007 מכיוון שלא הזמינו לך רכב במיוחד טרי וחם מקו הייצור.

איזה כייף לי :)

פורסם

הסבר לדבריי, היצרן VAG מגדיר את שנת המודל בהתאם לתאריך ייצור הרכב כלומר, שנת ייצור נעה מיולי עד חודש אוגוסט כלומר רכב שיוצר בחודש אוקטובר/נובמבר/דצמבר שנה קודמת נחשב מודל 2008.

הסיפרה ה-10 במספר השילדה מציין את שנת המודל (במקרה שלך).

wvwzzz9nz8y017366

איזה כייף לי :)

פורסם

מה הקשר הסיומת של המספר?

אצלי באיביזה המספר בסוף הוא 62 - הרכב הגיע ארצה באוקטובר 07 ועלה על הכביש לקראת סוף אוקטובר.

רק לפני כחודשיים הוחלפו המספרים ל-64, בטח בגלל שנגמרו המספרים עם סיומת 62 (או שהם תפוסים ע"י רכבים אחרים, לא מצ'מפיון).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

תודה על התשובות חבר'ה.

בעקרון הכל התחיל כאשר הראתי את הרכב למוסכניק חבר משפחה שאמר "איך יכול להיות שזה 2008, יש כבר מספרי 64 על הכביש ושלך 62". לכן שאלתי.

פורסם

בעקרון הכל התחיל כאשר הראתי את הרכב למוסכניק חבר משפחה שאמר "איך יכול להיות שזה 2008, יש כבר מספרי 64 על הכביש ושלך 62". לכן שאלתי.

הרכב שלי מודל 2007, עלה על הכביש בספטמבר 2006 והספרות האחרונות שלו הם - 62.

תשאל איך זה קרה? משיקולי נומרולוגיה (אין מה לעשות - אני עכו"מ) ביקשתי סדרת מספרים מסוימת (לא יפה, אבל עונה לחוקים מסוימים), כדי לרצות אותי פתחו את סידרה 62 כששאר המכוניות שנמסרו באותו היום היו עם סיומת -61.

זה לא הופך את הרכב שלי ל- 2008 כמו שהרכב שלך לא נהיה 2007 בסה"כ מדובר במספרים פנויים בתוך סידרה.

מבחינת מראית עין - אתה בבעיה השכנים בטוחים שקנית משומש...:wink:

פורסם

אני וחבר שלי קנינו באותו היום איביזה קופרה חדשה מהחברה (זה היה לפני 8 חודשים).

שנינו קיבלנו באותו היום (למעשה הוא קיבל יום לפני מכיוון שהוא נסע למגרש של צ'מפיון באשדוד כדי לקחת אותה)

וכשקיבלתי אותה הסיומת שלי היתה 62 ושלו היתה 60.

• תוכן חדש...