Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דרק רינגר האנגלי, נווט ראלי ומי שישב לצידו של קולין מקריי בין השנים 1987-1996 חוזר לשבת בכסא הימני במכונית ראלי.

רינגר החליט לחבור לנהג הראלי האמריקאי טרויס פסטרנה בניסיון לבנות שותפות שתביא את שניהם בסופו של דבר ל-WRC.

השניים יתחילו יחד בראלי הקרוב במסגרת אליפות ארה"ב ומקווים כי יצליחו למרות הזמן הקצר שנותר עד לארוע.

דרק רינגר זכה עם מקריי באליפות העולם במדי קבוצת סובארו בשנת 1995 ועוד וקדם לכן הספיקו השניים יחד לזכות גם באליפות בריטניה בראלי 3 פעמים.

עיקר השותפות של השניים היא בהשתתפות באליפות העולם - PWRC במדי קבוצת סובארו - השתתפות שתחל בראלי ארגנטינה מבחינת הצוות, בסוף חודש מרץ .

למי שזוכר, אמרתי לפני זמן מה כי אני רואה את פסטרנה כנהג טיבעי בקבוצת ה-WRC של סובארו ואני מקווה כי אכן כך יהיה.

דובי

wrc95b.jpg

Pastrana430.jpg

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

לטעמי טרוויס פסטרנה לא הנהג האמריקאי הטוב ביותר שקיים היום אע"פ שהוא ניזון מהמון כוח מסוברו USA

מוביל את הטבלה האמריקאית היום נהג קנדי בכלל מקוויבק אנטוני לסטאג'.

האלוף האמריקאי הבלתי מעורער הוא בכלל עוד קנדי, פטריק ריצ'רדס שאותו מנווטת אחותו.

אגב

הראלי בארה"ב לאחרונה תופס תאוצה משוגעת,שתי ההתאחדויות האמריקאיות (שכ"א מהן גדולה מהFIA) ה-SCCA ו-NASA

מכינות כנראה את עצמן לקראת אפשרות שהWRC יעבור בארה"ב.

היתה לי את הזכות לבקר בראלי ניו יורק לפני 3 שנים, אוירה מאד ידידותית,הכל מתוקתק בלי השוויץ האירופאי.

מירוצי מכוניות

פורסם
...מוביל את הטבלה האמריקאית היום נהג קנדי בכלל מקוויבק אנטוני לסטאג'.

האלוף האמריקאי הבלתי מעורער הוא בכלל עוד קנדי, פטריק ריצ'רדס שאותו מנווטת אחותו.

....

דני

את הטבלה כרגע מוליך הקנדי ולו רק בגלל שבראלי הראשון באליפות ניצח הקנדי לאחר שפסטרנה הוביל במשך כל הראלי ובקטע הלפני אחרון, באחד היערות, התנגש בצבי , כן צבי, ונאלץ לפרוש.

בנוסף אלוף ארה"ב בראלי לשנת 2007 הוא פסטרנה .

האליפות שאתה מתכוון אליה היא אליפות NASA ולא נחשבת כאליפות הראשית ולו רק בגלל שאינה כפופה לחוקי ה-FIA , האליפות שפסטרנה זכה הינה זאת שנמצאת תחת חוקי ה-FIA .

דובי

פורסם

דובי,

תקן אותי אם אני טועה, אבל זכור לי שהשותפות בין רינגר למקריי ז"ל הופסקה בגלל שחשבו שרינגר 'מעודד' את מקריי לנהיגה אגריסיבית מדיי והביאו את ניקי גריסט בכדי 'להרגיעו'.

התמונה של שניהם בקרדיף, מספר דקות אחרי הזכיה בתואר האליפות הכפול, מאוד מרגשת.:cry:

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

עד כמה שאני זוכר השותפות בין רינגר למקריי פורקה בגלל שרינגר חשב שקולין נוהג בחוסר אחריות ובגלל תאונה שהיתה .

ניקי גריסט הגיע וגם שם היה חיכוך מסויים שהביא לפיצוץ, מי שזוכר את הגילגול המיותר שעשה מקריי עם הפוקוס בקרב עם בארנס על האליפות בראלי הבריטי .

אבל זה שווה בדיקה כי שלפתי מהזיכרון.

דובי

• תוכן חדש...