Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדיקה מצויינת שתואמת את גיל הרכב והנסועה שלו.

אל תשכח שסה"כ אתה קונה מהם מכונית,לא מיתחתן איתם ולא ניכנס איתם למיטה..

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

כל האופטימיים למיניהם, כנראה לא קנו יותר מדי רכבים בחיים שלהם בשביל להבין את סדר גודל הנוכלות האפשרי בארץ.

/quote]

האמת שאני לא כזה אופטימי, פשוט היה לי לפני כמה חודשים מקרה,

חבר שמצא לאנטיס 99 יד ראשונה עם פחות מ100 אק"מ,

אבל מה, משהו מוזר הלך ברשיונות, רכב רשום על מישהו אחר בכלל, שבכלל גר

באזור אחר, קרוב משפחה של מישהו שנפטר, בקיצור סלט,

משהו שהיה גורם לך להסתובב וללכת משם,

גם לי זה הדליק נורות אדומות, אבל הוא בשלו

אמרתי לו לשכוח מהאוטו הזה ולחפש אחר, הרי לאנטיסים יש מליון.

החבר לא שמע, ובירר את העניין עד הסוף, ומצא את הבעלים, ובירר למה אנשים אחרים נסעו על הרכב שלו והכל.

ועד עכשיו נהנה מאותה הלאנטיס.

ככה שלא הכל 1 ו 0, לפעמים שווה לברר עד הסוף.

פורסם

לכל אחד יש סיפורים לכאן ולכאן.

הרי ברור שנוכל ייספר סיפור שיישמע אמיתי, אחרת למה לטרוח לספר אותו?

אבא של חברה שלי לשעבר קנה אוטו ומכר אותו אחרי שבועיים בדיוק כי הוא פתאום החליט שבא לו על משהו אחר.

הוא לא סוחר, לא נוכל ולא כלום.

הוא גם לא גילה שום תקלה מסתורית ברכב, פשוט נדלק על רכב אחר והחליט שהוא חייב אותו, זה כל הסיפור.

אבל להבדיל מהמקרה שיש לנו כאן, הוא אמר את האמת לקונה (קניתי את האוטו לפני שבועיים, נסעתי עליו אולי 5 פעמים, אני מחליף כי אני רוצה אוטו אחר, זה ממה ששילמתי וזה גם מה שאני דורש).

הרכב דנן עבר תאונה. יש לו פגיעת סף, שאולי היא שם יפה לקצה שלדה.

הוחלפה שמשה, לא כתוב איזו, אולי כתוצאה מתאונה, אולי כתוצאה מפריצה (בכל זאת באר שבע).

ונראה אולי שהתעסקו שם עם מערכת הקירור, אולי זה כסת"ח, לא יודע.

אולי עד עכשיו הביטוח היה על שם המגרש ולא על שם החברה שמחזיקים ברכב (קיבלו ביטוח חובה מתנה לשנה, לכו תדעו, או שנסעו על הביטוח של הסוחר) ואולי שהם העבירו בעלות אז גם עשו ביטוח על שמם.

אולי שהלכו לעשות את הבדיקה, הפקידה שאלה את המוכר מה שמו ולכן הוא רשום כמזמין הבדיקה, אולי.

לכל דבר ניתן למצוא הסבר תקין ומניח את הדעת, למעשה יש אנשים שזוהי העבודה שלהם,לגרום לדברים בעייתים להראות רגילים.

אני אישית לא מאמין בחיבור גדול מדיי של הרבה "אולי"ים, אולי אחד, יכול להיות, יותר מזה זה בד"כ לא צירוף מקרים אלא שקר מכוון.

עוד דבר אחד קטן שבעייתי לי מעט.

עולה חדש מקבל הטבת מס ברכישת רכב חדש.

אם הם קנו את הרכב לפני שנה הם כנראה שילמו כ-80 אלף שקל למגרש, נכון?

מחיר פוקוס חדשה מהחברה לעולה חדש לדעתי לא היה רחוק כל כך מהמחיר הזה, אז למה הם לא רכשו חדש?

וד"א, אולי תא המטען של ה-4 דלתות יותר גדול, אבל ההטענה וההוצאה של העגלה הרבה יותר נוחה ב-5...

פורסם
מבחינתי לתפוס את המוכר בשקר גס יגרום לי לביטול מיידי של העיסקה.

ולא משנה בכלל מצב הרכב.

ועוד לא דיברנו שהרכב היה כבר בבדיקה ולא נרכש, זה מדליק עוד נורה אדומה.

מחזק.

אם תפסת אותו בשקר אחד - לך תדע איזה עוד שקרים מתחבאים להם מסביב.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

בשביל רכב כזה מיוחד הייתי בודק עוד קצת.

נסה דרך מוסך מורשה שאתה מכיר לבדוק היסטוריה ומי היה הבעל הראשון.

נסה דרך הרשיון לאתר את הבעל הקודם ולהתקשר אליו.

הבדיקה בסדר,פגיעה בסף זה דבר שקורה.

פורסם
לכל אחד יש סיפורים לכאן ולכאן.

הרכב דנן עבר תאונה. יש לו פגיעת סף, שאולי היא שם יפה לקצה שלדה.

פגיעת סף זה לא פגיעת שלדה, יכול להיות כמובן שאני לא צודק, אבל מילה "שלדה" ניתן להחליף ב"קורה" אבל ממש לא סף.

"אתה רוצה חתיכה זהב? - לא, אני הרגע אכלתי" :?

"בשביל מה שמו לשוטר כובע, אם לא בשביל לראות?" :shock:

פורסם

הכוונה במילה סף היא לפח שמתחת לדלתות ולא לקורות השילדה.

שים לב שהמשמעות נמוכה,כך שזה בוודאי לא קצה שילדה.

פורד פוקוס הינה אחת המכוניות שהכי קל לזהות בהם תיקוני שילדה,מאחר והשילדה(טוב,לא ממש שילדה..)עשוייה משני פחים שמחוברים יחדיו,שלעולם אי אפשר להחזיר אותם לקדמותם באמצעות תיקון.

פורסם

לשקר במכירת רכב זה רע, וגורר עצבים ולרוב תביעות.

למרות שאתה לא יכול לתבוע מישהו שאמר שהרכב אצלו שנה והיה אצלו חודש, כי לא רושמים את זה בחוזה, ואין שום קייס לתביעה, זה לא משהו שמוריד מערך הרכב.

על פי דעתי בדוק אתה את הרכב במקום שלך, כי אמרת שהוא נרכש על ידם מתיווך ואולי התיווך "המליצו" על מכון בדיקה.

בדוק אותו במקום שלך, ותשקול על פי דעתך האם הרכב שווה, אין כאן שום פסד כביכול.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

תקנה את האוטו אל תמצמץ תוריד לו כמה שקלים ותתחדש ,

סיפורים כולם מספרים , יש בדיקה בשביל זה , אם יצא טוב תתקדם אם לא היה יוצא טוב תתרחק.

הפוקוס הידניות הולכות מעל המחירון בדיוק כמו ההונדות והטויטות

לא החזק או החכם שורד , אלה זה שיודע להתאים את עצמו לסביבתו .

פורסם
הכוונה במילה סף היא לפח שמתחת לדלתות ולא לקורות השילדה.

שים לב שהמשמעות נמוכה,כך שזה בוודאי לא קצה שילדה.

פורד פוקוס הינה אחת המכוניות שהכי קל לזהות בהם תיקוני שילדה,מאחר והשילדה(טוב,לא ממש שילדה..)עשוייה משני פחים שמחוברים יחדיו,שלעולם אי אפשר להחזיר אותם לקדמותם באמצעות תיקון.

1. קצה שלדה תמיד מופיע בטפסי בדיקה במכון תחת משמעות נמוכה או שולית.

2. נכון שמתחת לדלתות יש פח אך לידו כמו שכולם כאן יודעים עוברות קורות השלדה.

אז אני לא יודע מה לומר לכם, לכן כתבתי שייתכן ומדובר בקצה שלדה. יכול להיות שלא.

פעם אחת שמכרתי רכב ישן שלי, הופתעתי מאוד שהמכון מצא קצה שלדה. ששאלתי במה מדובר, שכן הרכב לא עבר תאונה מימיו הוא הראה לי שאחת הקורות שעוברת מתחת לרכב השתפשפה קצת עקב ירידה ממדרכה גבוהה (כנראה).

מיותר לציין שלא הורדתי שקל מהמחיר בגלל השטות הזאת, אבל עדיין.

פורסם
1.

2. נכון שמתחת לדלתות יש פח אך לידו כמו שכולם כאן יודעים עוברות קורות השלדה.

אז אני לא יודע מה לומר לכם, לכן כתבתי שייתכן ומדובר בקצה שלדה. יכול להיות שלא.

קורות שילדה? הלו,זו פוקוס לא טנדר עבודה.

מתחת לדלתות אין שום קורות.

אין כאן שום "קצה שילדה" -יש פגיעה בסף שמתחת לדלתות ותו לא.

פורסם

למה לעשות כ"כ הרבה ספקולציות ?

פשוט תשאל אותם חד משמעית מה פשר חוסר הדיוק הזה בין המסמכים למה שאמרו,

הרי אם לא ביצעו העברה ונהגו ככה שנה(כמו שסיפרו) מי שילם את הביטוח? לא היה איכפת לו לשלם את הביטוח במשך שנה שלמה?

תספר להם שאתה מעוניין לקנות פשוט חוסר ההתאמה יוצרת אצלך חשש ואתה מבקש להבהיר את הנושא, אני מבטיח לך שאם הם לא סוחרים ושום דבר לא מסריח הם "יפתחו קלפים" ולא יסבנו אותך.

גם את הרכב שלי רכשתי מקונה שמכר אותו אחרי חודש, גם אצלי עלה חשש ובדקתי ב 7 עיניים אבל, בניגוד למקרה שלך אצלי הוא סיפר את האמת ולא שיקר, במקרה באותו ערב שנפגשנו בשיחה מקרית עם השכנה התברר שהוא אחינה והיא אישרה את הסיפור, הבחור חיפש דירה וחודש אחרי רכישת הרכב הוא מצא אחת ולכן היה צריך לעבור לרכב זול יותר.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

• תוכן חדש...