Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי שסוף סוף מצאתי עבור אשתי פוקוס ידנית לא ישנה מידי (2004) והייתי מוכן להרחיק בשבילה עד באר שבע.

בטלפון נמסר לי שהרכב יד שניה ושהוא נמצא אצל הבעלים הנוכחי שנה.

הגעתי לבאר שבע. האוטו, בבעלות זוג עולים חביבים מחבר העמים, בדרגת גימור גיהה, 4 דלתות (אני מעדיף 5, אבל ככה יהיה יותר מקום לאשתי להניח את עגלת התינוק) ומנסיעת התרשמות נוסע טוב.

ביקשתי לראות את הניירות וברשיון כתוב תאריך בעלות 16.1.2008.

שאלתי מה זה ונאמר לי שהרכב נקנה מסוכנות טרייד-אין ורק עכשיו הם הצליחו להעביר בעלות, אבל כאמור הרכב אצלם שנה.

הסיבה למכירה, לדבריהם, היא שהם סטודנטים ושאין להם כסף להחזיק את האוטו.

מכיוון שמדובר ברכב נדיר ביותר שלא רציתי לפספס, סיכמתי על מועד לבדיקה באמצע הדרך (אשדוד / רחובות) ונסעתי לדרכי.

הם ניסו לשכנע אותי לוותר על בדיקה "כי מישהו כבר לקח את האוטו לבדיקה ובסוף לא הסתדרנו על המחיר", אבל אני בשלי.

סיפרתי את זה לחבר לעבודה והוא העלה את הרעיון לבקש שיסרקו וישלחו לי את ביטוח הרכב ואת טופס הבדיקה.

מה הממצאים?

1. תאריך תחילת הביטוח הוא במפתיע (או שלא...) תאריך הבעלות 16.1.2008.

2. תאריך הבדיקה (שכביכול בוצעה ע"י קונה פוטנציאלי) גם הוא 16.1.2008 ומזמין הבדיקה הוא הבעלים הנוכחי של הרכב.

חבל לי לפספס רכב נדיר כל כך, אבל אני כמעט בטוח שהם קנו את הרכב לפני חודש ומייד ביקשו להיפטר ממנו.

אם הם היו כנים ואומרים לי את זה אולי עוד הייתי שוקל, אבל להגיד שהאוטו אצלם שנה בעוד שכל הניירות מעידים אחרת זה כבר מגוחך.

פורסם

אולי הוא "סוחר" קטן

אולי הוא גילה בעיה שתעלה לו הרבה כסף בעתיד (גיר, מנוע)

אולי הוא כבר עכשיו לא עומד בהלוואה שהוא לקח

אולי הוא צריך את הכסף לדברים אחרים

בקיצור יכולות להיות אלפי סיבות , כך את הרכב לבדיקה ,אפילו שעשו לא מזמן לך תדע מה קרה בחודש הזה

ואם הרכב במצב טוב כך אותו

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

האמת שאני לא מבין מה אתה רוצה.

אם הם מתחייבים על שלדה,קח את הרכב לבדיקה,אם הרכב נוסע מצויין אז סביר להניח שהגיר והמנוע תקינים.

ומה שיהיה בבדיקה,תתמקח במחיר.

באמת שאני לא מבין את ההיגיון שלך,לפספס כזה רכב נדיר בשביל תאוריות הקונספרציה?

כנראה שאתה לא באמת בנוי לפוקוס ידנית...:?

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם
באמת שאני לא מבין את ההיגיון שלך,לפספס כזה רכב נדיר בשביל תאוריות הקונספרציה?

למה "תאוריית קונספירציה" ?

המוכר שיקר לו שקר גס, בנחרצות ובפה מלא.

אני מבין היטב את חששותיו, ומתקשה להבין את האופטימיות שלפתע פתאום נפלה על כולכם.

דבר ראשון הייתי מייעץ לקונה הפוטנציאלי לגשת למוסך מורשה ולבדוק את הסטוריית הטיפולים ואת מזמינם.

אולי יתגלו עוד מספר פרטים מעניינים.

ביקשתי לראות את הניירות וברשיון כתוב תאריך בעלות 16.1.2008.

שאלתי מה זה ונאמר לי שהרכב נקנה מסוכנות טרייד-אין ורק עכשיו הם הצליחו להעביר בעלות, אבל כאמור הרכב אצלם שנה.

נפל לי אסימון. שנייה. אני מתכופף להרים.

נזכרתי שלפני שנים רבות סיפר לי חבר שאבא שלו סגר "קומבינה" עם מגרש למכירת כלי רכב.

הוא רכש מכונית, לא העביר את הבעלות על שמו, והמגרש התחייב לקנות אותה חזרה בסוף התקופה.

כך כולם יצאו מרוויחים - לאבא של חברי היתה מכונית, לבעל המגרש היתה פרנסה, ובמועד המכירה לא התווספה לרשיון הרכב יד נוספת.

בשום מקום לא היתה אינדיקציה לכך שמישהו השתמש ברב הזו כל אותה התקופה.

הייתכן שזה מה שהפוקוס הזו עשתה בשנים האחרונות, ורק לפני חודש הועברה על שם בעלים "פרטי"?

מה זאת אומרת "הצליח להעביר בעלות" ? הסניף של משרד הרישוי נמצא מעבר להרי החושך, ליד פרח לב-הזהב, ורק עכשיו נזדמן לו להגיע לשם עם תעודת זהות?...

פורסם
למה "תאוריית קונספירציה" ?

המוכר שיקר לו שקר גס, בנחרצות ובפה מלא.

אני מבין היטב את חששותיו, ומתקשה להבין את האופטימיות שלפתע פתאום נפלה על כולכם.

דבר ראשון הייתי מייעץ לקונה הפוטנציאלי לגשת למוסך מורשה ולבדוק את הסטוריית הטיפולים ואת מזמינם.

אולי יתגלו עוד מספר פרטים מעניינים.

מחזק.

אישית הייתי מוותר גם על הבדיקה.

alfa 156 2.5.

פורסם

מה זה משנה כמה זמן הרכב אצלם ...יכולות להיות אלף סיבות למה הם חייבים למכור דווקא עכשיו.

הרכב תקין ?הם מתחייבים לבדיקה במקום שאתה בוחר?

תבדוק אותו אם מתאים לך תקנה אם לא על תקנה .

לא פוסלים רכב על הסף בגלל כאלא שטוית .

P.S

גם אם הם קנו אותו במחיר מציע (לא בהכרך מסיבות מכאניות)

וירויחו מזה כמה גרושים ,זה לא אמור לעניין אותך ,אם זה הרכב שאתה מחפש ...

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם

מבחינתי לתפוס את המוכר בשקר גס יגרום לי לביטול מיידי של העיסקה.

ולא משנה בכלל מצב הרכב.

ועוד לא דיברנו שהרכב היה כבר בבדיקה ולא נרכש, זה מדליק עוד נורה אדומה.

זאת לא פיאט אונו ב1500 שקל... זה רכב של 70-80 אלף ש"ח....

כבר קרה לי שתפסתי מישהו בשקר גס - אחרי הבדיקה , ושלחתי אותו ואת הרכב לעזאזל.

כל האופטימיים למיניהם, כנראה לא קנו יותר מדי רכבים בחיים שלהם בשביל להבין את סדר גודל הנוכלות האפשרי בארץ.

איתן, מה עם הגולף 2006 הידנית? ירדת מהעניין?

נפקח עין בנוגע לפוקוסים ידניות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לאחרונה צצות ביד 2' המון סיוויקים ידניות, יכול להיות רעיון נחמד (משנים די מתקדמות).

ראיתי גם איזו לאנטיס ומספר קורולות.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

איתן, אם תוכל להעלות לכאן את הבדיקה(בהשמטת פרטים מזהים), כך אולי נגלה פרטים נוספים מתוך הבדיקה.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

העניין הוא בדיוק השקר ולא (רק) זה שהרכב נמכר מייד אחר קנייתו.

בסך הכל, אם תיכנסו עכשיו ל YAD2 תגלו למכירה מאות מכוניות משנת 2008, כל אחד מסיבותיו שלו (לרוב יש "פתאום" רילוקיישן מפתיע או "פתאום" הם קיבלו, במפתיע, רכב מהעבודה).

תיראו כמה אימפרזות STI/WRX משנת 2007 נמכרות כיד שלישית.

פשוט לי לא בא לעשות עסקים אם אנשים לא אמינים, למרות שאין לי ספק שהם לא סוחרים ולא ממולחים, כי אחרת לא היו נתפסים כל כך בקלות בשקר.

הגולף 2006 עדיין על הפרק ואם זה לא ייסגר אז ניאלץ לעשות פשרה וללכת על אוטומטית, כניראה נזמין פוקוס חדשה (לאחר מתיחת הפנים).

למי שעדיין חושב שהפוקוס הידנית היא עסקה שאסור לפספס, אז בבקשה:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?CarID=643857

פורסם

יכול להיות, אנשים אלה באמת רכשו רכב לפני חודש, מסיבה כזו או אחרת הם צריכים למכור אותה וידוע להם שאם יגידו לקונה שהרכב בבעלותם חודש, זה יכול להשמע לא טוב ולהרטיע את הבן אדם. אם אתה בודק כמו שצריך את הרכב, והכוונה: היסטוריה, ביצוע בדיקת קנייה, שיעבוד, בעלות והכל בסדר אז למה לא לרכוש רכב נדיר כזה?

"אתה רוצה חתיכה זהב? - לא, אני הרגע אכלתי" :?

"בשביל מה שמו לשוטר כובע, אם לא בשביל לראות?" :shock:

פורסם

סה"כ הבדיקה טובה, אבל כנראה שהייתה תאונה חזיתית.

אולי הקונים גילו זאת בדיעבד, ואז התחרטו על הקניה.

כמו שנאמר, הבעיה היא ההסתבכות שלהם בשקרים, שדופקת את כל העסק.

לגבי המכון, אין התנסות עם אוטוטופ, רוב הבדיקות נעשות במכון מונדיאל, בעל מוניטין טוב באיזור(לפי דעתי לא תמיד מוצדק).

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

• תוכן חדש...