Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פיאסטה 98 אוטומט - 20K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, פוסט ראשון שלי :)

בדיוק כשבאתי לחפש אוטו חבר שלי סיפר לי שהוא מוכר את הפיאסטה שלו, זה אוטו ראשון שלי והוא בול בתקציב + זה הרבה יותר נוח לקנות ממשהו שאתה מכיר ולא מאיזה אחד מהרחוב, מה הבעיות העיקריות של האוטו הזה ? - לפי מה שהוא אומר המצב שלו טוב.

תודה רבה לכולם.

פורסם

מה זה גיר רציף ? :?:

אוקיי אז יצא לדבר עם הבחור בצורה יותר מדוייקת והינה עוד פרטים על האוטו:

1. 125K קילומטר.

2. הקירור עובד אבל הצינור של החימום מנותק כלומר אין חימום.

3. נזילת מים (תיקון של 300-400 שקל לפי מה שהוא אומר).

4. "קפיצה" קטנה כול פעם שמעבירים הילוך כשהרכב קר.

למרות כול הבעיות האלה הוא נוהג ככה כבר שנתיים ואומר שאין בעיות.

עוד דעות ?

פורסם

אם אני נותן לו פחות 1000 2000 מהמחירון אז זה בסדר ?

הוא לא מתקן כי זה לא בעייה קריטית והוא אומר שהאוטו שירת אותו כמו שצריך למרות זאת.

פורסם
אם אני נותן לו פחות 1000 2000 מהמחירון אז זה בסדר ?

הוא לא מתקן כי זה לא בעייה קריטית והוא אומר שהאוטו שירת אותו כמו שצריך למרות זאת.

במידה ואתה תקנה את האוטו שלם לו את ה400 שח שהוא יתקן את החימום. בימים כמו היום נראה אותך נוסע בלי חימום באוטו

פורסם

לכל הפיאסטות מהדגם שלאחר מתיחת הפנים יש מזגן מקורי.

לפיאסטה האוטומטית יש מנוע 1.25 מעולה שפותח בשת"פ עם ימהה היפנית שמשודך לגיר רציף מהדור הראשון.

שיפוץ הגיר יקר למדי,מה שהביא בעלים רבים להסב את המכונית לתיבת הילוכים ידנית.

הבעייה שדי קשה לנבא את אורך חייו של הגיר,וכאמור שיפוצו לא זול.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...