Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם נתעלם מהשאלה המתבקשת, למה להפעיל מגבר של רכב בבית...

אז אפשר לסכם שאם אתה רוצה להפעיל עם המגבר שני טוויטרים על ווליום ממש נמוך יש איזה סיכוי שספק של מחשב יחזיק אותו.

אם אתה רוצה לחבר רמקולים רציניים (שלא לדבר על סאב) אין שום ספק שאני מכיר שיכול לתת זרם כזה, זרם כזה מגיע רק מבטריה ולא משום ספק...

אז לפניך שתי אפשרויות, לחבר 10 ספקים של מחשב במקביל...

לשים מצבר שמחובר למטען, בסלון - שיפעיל את המגבר

נדמה לי שרוב בפתרונות יהיו הגיוניים באותה מידה.. (כמו הבעיה...)

פורסם

קודם כל ניתן אפשר וכבר הפעלתי סאב על מגבר של רכב מספק מחשב

דבר שני אתה יודע איזה אמפראז' רץ לך בקירות שאצתה אומר שרק בטרייה מספקת מתח כזה?

העניין הוא להתאים את הזרם (ספקי כוח למינהם, אחת הדוגמאות זה מה שאני צירפתי)

פורסם

יש לי שנאי שמוציא 13.5 DC 2 אמפר שמחזיק יפה רדיו דיסקים ואפשר להגביר בקלות, לדעתי אפשר לנסות גם עם שנאי ספוטים למיניהם שמוציאים DC .

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

אז רק אני מריץ מגברים של רכב בבית על מצברים? אני שוב תקוע בעבר? אני צריך לעשות שידרוג.

מה נראה לכם שספק של מחשב יכול לעמוד לאורך זמן עומסים של מגבר סביר.

אני רוצה לראות את הספק שיתן לי לפחות 20A לאורך זמן. ולא יפול או יתחמם.

ולמי שלא חושב. שיקח פיוז 20A. ויחליף את הפיוז הראשי של המגבר שלו. ויראה מתי הוא קופץ!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

עומס גדול דורש ספק גדול

אם זה שווה מבחינתך אתה יכול ללכת על ספק מעבדתי, המחיר לא זול, וגם הטיפול בארון החשמל לזרם גדול יותר לא זול

אתה מחבר את המצבר ופורק אותו כל הזמן?

נ.ב

זה ספק מחשב לא רע 12 V 70 A

http://www.ultraproducts.com/product_details.php?cPath=52&pPath=632&productID=632

פורסם

אבנר אני צוחק לגבי המצבר.

אני עובד בבית על מגברים מקצועיים. (קראון)

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...