Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נווטים יהיה טעים אם יקפיצו את הרוכבים עם סצו'אן

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני משערת שהתכונת למילה נבט.

נבט= צמח בראשית צמיחתו, גרעין או זרע שהוציא ששרשון או גם גבעול ועלים (נבט-נבטים).

המילון העברי המרכז, מאת אברהם אבן שושן, הוצאת קרית ספר בע"מ ירושלים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אני מסמנת עם הידים ימינה שמאלה,

ימינה ושמאלה לא מסמנים עם הידיים.

להזכירך - סימוני פניות ועצירה תמיד רק עם יד שמאל.

סימונים אלה מקובלים לא רק בדו"ג, אלא גם במכוניות.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

תנסה לרכב עם אופנוע ספורט בתנוחת רכיבה ספורטיבית(בתור מורכב), כשהראש שלך בגב הרוכב, ואין לך אפשרות להתיישר.

תאמין לי שאני מדברת מתוך ניסיון של מורכבת של כמעט 8 שנים, תמיד אני מתקשרת עם הרוכב בסימני ידיים כאשר צריך.

וכבר לא מלמדים את הרוכבים לעזוב את יד הכידון ולסמן עם הידיים את כיוון הפניה, השיטה הזו כבר חלפה מהעולם.

:roll:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

נהגת שודים,

אפשר למצוא מפות כבישים ממוחשבות.

אני משתמש בוואלה-->מפות.

בנוסף, באופנוע מסמנים את הכל עם יד שמאל. פניה ימינה, פניה שמאלה, האטה. הכל נעשה ביד שמאל.

לעומת זאת, באופניים יד ימין -> פניה ימין. יד שמאל -> פניה שמאלה.

כמובן שאף אחד לא מכיר את סימני האופנוע המיוחדים ועדיף לאותת כפי שציינת.

זהירות בכבישים.

פורסם

אני אשמח לקבל לינק ישיר למקום אם יתאפשר.

ובתגובה שלי ל Yakov s דברתי על הכוונת רוכב והדרכה בזמן שאני מורכבת.

בזמן הרכבה על אופנוע ספורט, התנוחה היא ש 2 הידיים של המורכב נמצאות על המיכל, בדיוק מתחת לראש של המרכיב רוכב האופנוע.

בתור מורכבת יש סימנים מוסכמים עם המרכיב:

יד ימין תסמן פניה ימינה, יד שמאל פניה שמאלה, הרבה יותר ברור ובטיחותי, מאשר להתחיל להתנועע על כיסא המורכב ולהתחיל להפריע לרוכב.

ל'

• תוכן חדש...