Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עצרה אותי ניידת,יותר נכון הוא עקב אחרי דרך ארוכה באשדוד ו"חיפש" על מה להתלבש,מסתבר שהוא היה גם בוחן תנועה,בקיצור היתה לי מנורה קטנה בתוך פה של בובה של "טז" שמחוברת לפנס בלימה,וברגע שבלמתי הנורה נדלקה בשני אורות,כחול ואדום,אז הם עצרו אותי שאלו למה התקנתי בלה בלה,אמרתי שלא ידעתי שאסור וניתקתי,ואז ה"דרדסית" אמרי לי חכה....

בקיצור קודם אמרה שאני מקבל דו"ח של 250 ש"ח ואז פירקה את הנורנ לראות אם זה לא של המשטרה.ואז הבוחן הוצא תתיק שלו והתחיל לחפש משהו ובזמן הזה היא התקשרה לאנשו ואמרו שהדוח הוא 750!!!!! בקיצור אחרי הרבה דיבורים הוא אמר לי שהוא מחרים לי את זה בלי דו"ח,השאלה אם מותר לו בכלל ולמה הם התלבשו עליי.. :?::x

פורסם

האמת לא נארה לי אבל עם כבר אז כבר היו צריחים להשיר לך משהוא כמוא קאבלה שהם לוקחים לך משהוא.......!!!!!!

פשות בלי זה לא תוכל להוחיך כלום!!!

בהצלחה

POWERD BY C....

פורסם

אני לא מתכוון לפנות לשום גורם,מנורה מסכנה שעולה 40 ש"ח.

בסוף לא קיבלתי גם דו"ח,זה היה מין פנס שהיבהב כחול,אדום בגודל של הפלסטיק של הוינקר אולי קצת גדול יותר,הוא הוכנס לפה של בובה וחובר לבלם וכן הוצמד לחלון האחורי,והנורה התחילה להבהב רק שבלמתי..

יוץ מיזה שהם חיפשו על מה להתלבש עלי..

פורסם
אני לא מתכוון לפנות לשום גורם,מנורה מסכנה שעולה 40 ש"ח.

בסוף לא קיבלתי גם דו"ח,זה היה מין פנס שהיבהב כחול,אדום בגודל של הפלסטיק של הוינקר אולי קצת גדול יותר,הוא הוכנס לפה של בובה וחובר לבלם וכן הוצמד לחלון האחורי,והנורה התחילה להבהב רק שבלמתי..

יוץ מיזה שהם חיפשו על מה להתלבש עלי..

איך שאני רואה את זה...השוטר אפילו צודק.

היתה לך נורה שמאירה בצבע כחול אדום (למישהו הצבעים האלו מזכירים משהו?) ש"ישבה" בפה של בובה שהוצמדה לחלון הקדמי...

במילים אחרות, כל מי שבלמת אחריו ראה במראה שלו רכב שמאיר באורות מהבהבים בצבע כחול אדום, כלומר הדביל מלפניך אפילו יכול לטעות ולחשוב שמדובר בניידת משטרה סמויה מאחוריו!!!

תעשה לכולנו טובה, אל תנסה לשחק אותה COP WANNA BE והכל יהיה בסדר, החרימו לך את זה ובצדק.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
לדעתי הם צודקים

זה כמו ערסים שמחברים מנורה לאגזוז זה מפריע למי שנוסע מאוחוריך זה יכול לסנוור בלילה

:mad:

תגיד לי, יש לך רשיון בכלל? נסעת בלילה פעם שזה מסנוור אותך? גם התאורה באגזוז לא מסנוורת אף אחד! די כבר להראות כמה אנחנו לא ערסים!

כל אחד מה שהוא אוהב! ולשים בובת טאז עם נורית בפה זה ממש לא ערס!!! תבוא לאשקלון ואני אראה לך מה זה ערס!

דרך אגב גם בשפריציים זה לא מסנוור אף אחד! ודי כבר עם הזבל הזה... מסנוור לא מסנוור, ערס לא ערס... אתם לא באמסטרדם.

למרות ששם זה נראה ככה:

DSCN5856.JPG[/img]

פורסם

משתמש ... תירגע ... ערס זה גם ענין של דעה

ויש לי רישיון 3 שנים וככה

1: הנורות באגזוז מאוד!!!! מסנוורות ומסיחות את הדעת

2: שפריצרים גם מסיחים את הדעת מהכביש

אז אי אפשר להגיד שזה לא מפריע.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

הנורה הזאת בכלל אבל בכלל לא מסנוורת ולא ניראת ערסית!!!

נורה די קטנה ויפה לעיין,ערסים תוקעים לך מנורה גדולה סתם בלי טעם,וזה לא שסתם זרקתי אותה,לקחתי שתי דברים שונים לגמרי שלא קשרורים אחד לשני, וחשבתי על משהו קטן ושיהיה יפה,כול מי שראה אמר שזה נחמד וחלק שנסעו מאחורי בכלל לא שמו עליה לב!! ובכלל כל דיון שמתקיים פה על משהו אחד נגרם לכיוון אחר על אם זה ערסי או לא! השאלה אם יש להם זכות להחרים בכלל? ולמה זה הפריעה להם....אם כבר זה ההפך זה מושך תשומת לב בזמן בלימה,ואז רואים שבלמתי! והשוטר הבין את זה בעצמו,הוא נדלק עליה...

היום בערב הוא כבר יכייף איתה ברחבי אשדוד...ולא אני לא רוצה להראות כמו שוטר,מהרבה סיבות ולא רק בגלל משטרת תנועה!

פורסם
הנורה הזאת בכלל אבל בכלל לא מסנוורת ולא ניראת ערסית!!!

נורה די קטנה ויפה לעיין,ערסים תוקעים לך מנורה גדולה סתם בלי טעם,וזה לא שסתם זרקתי אותה,לקחתי שתי דברים שונים לגמרי שלא קשרורים אחד לשני, וחשבתי על משהו קטן ושיהיה יפה,כול מי שראה אמר שזה נחמד וחלק שנסעו מאחורי בכלל לא שמו עליה לב!! ובכלל כל דיון שמתקיים פה על משהו אחד נגרם לכיוון אחר על אם זה ערסי או לא! השאלה אם יש להם זכות להחרים בכלל? ולמה זה הפריעה להם....אם כבר זה ההפך זה מושך תשומת לב בזמן בלימה,ואז רואים שבלמתי! והשוטר הבין את זה בעצמו,הוא נדלק עליה...

היום בערב הוא כבר יכייף איתה ברחבי אשדוד...ולא אני לא רוצה להראות כמו שוטר,מהרבה סיבות ולא רק בגלל משטרת תנועה!

אם כל אחד יחבר לעצמו איזה נורות שהוא רוצה, הכבישי יראו כמו קרקס. אתה תשים כחול-אדום בבלימה, אחר ישים ירוק באיתות, השלישי יוסיף אור ורוד כאשר הוא מדליק אורות אזהרה. לכן יש איסור גורף על העניין. התאורות הללו מושכות תשומת לב ומעסיקות את העיניים, יש תאורה מספיקה ברכב כדי לדעת שאתה בולם, ואי אפשר לתת לכל נהג לשפצר את אורות הבלם שלו כרצונו. מילא אם היית מוסיף תאוררה אדומה רגילה, אבל הוספת צבעים ועוד תקעת את זה בתוך בובה שעוד יותר מסיתה את תשומת הלב.

וכן, כמו שאמרתי, לשוטר יש סמכות להחרים אותה.

צודק זה באמת מעצבן כל האורות האלו !!

היום ראיתי אחד כל פעם שהוא לוחץ ברקס יש אור כמו פלאש של מצלמה ממש חזק ומסנוור!!!

:mad:

פורסם
משתמש ... תירגע ... ערס זה גם ענין של דעה

ויש לי רישיון 3 שנים וככה

1: הנורות באגזוז מאוד!!!! מסנוורות ומסיחות את הדעת

2: שפריצרים גם מסיחים את הדעת מהכביש

אז אי אפשר להגיד שזה לא מפריע.

לי יש רשיון יותר ממך ומה זה קשור בכלל?

1. שמע אולי זה היה פנס ערפל באגזוז.

2. גם זונות בתל ברוך, ובנות שנראות "בו ז&*ן אותי" מסיחות את הדעת. SO? אף אחד לא אומר שבנות שנראות כמו זונות לא צריכות לצאת החוצה בשעות הבוקר.

עזוב אותך, זה לא מסנוור אף אחד. :wink:

סתם התלבשו על זה...

• תוכן חדש...