Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לדעתי הם צודקים

זה כמו ערסים שמחברים מנורה לאגזוז זה מפריע למי שנוסע מאוחוריך זה יכול לסנוור בלילה

:mad:

תגיד לי, יש לך רשיון בכלל? נסעת בלילה פעם שזה מסנוור אותך? גם התאורה באגזוז לא מסנוורת אף אחד! DSCN5856.JPG[/img]

אהם אהם........

זה מה זה קשור.

קיצר לא באתי להתווכח למי יש פין יותר ארוך מנירוסטה כמובן או מה שלא.

העינין הוא , שזה לא היה פנסי ערפל אלה לדים על האגזוז

ותיסלח לי ... אבל על הכביש אני , וגם החוק , לא מעונינים בעצי אשוח ממונעים.

זה לא מצעד הגאווה ולא שום דבר כזה

בא לך לעשות תאורה מתחת לרכב כשהוא חונה ... תפאדל ...... תשים פרוגקטורים מצידי, אבל בחיית לי אישית , זה מפריע וזה מסנוור

ולפי הטופיק הזה אפשר לומר שלא רק לי.

אז אתה פחות רגיש... אבל יש אנשים שזה מפריע להם , ובניגוד להרבה חוקיים דרקוניים של משטרת ישראל , זה דווקא לדעתי האישית מוצדק.

ובקשר לזונות ... הם לא נעות על ארבע ( מממ לפחות לא על הכביש אני חושב :) ) ומוארות באגזוז ובפרונט :) ...

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני לא מסכים שמותר לשוטר להחרים את המנורה. למה מה זאת המנורה הזו כבר? זה חפץ שמסכן את הציבור, אפשר לחשוב שהוא החביא אלת- בייסבול בתא מטען וסכין פרפר? באיזה זכות בדיוק יש לשוטר להחרים את החפץ. מקסימום מותר לו להגיד לך להוריד את זה ואם הוא ב* ז*** לתת לך קנס.

הדבר שבאמת מסנוור זה מכונית שיש לה ספויילר עם מנורה. הבנאדם בולם ונדלקות 4 מנורות!!! 2 רגילות, פנס בלימה פנימי, ובנוסף המנורה של הספויילר. ככה זה במכוניות החדשות.

"במכונית יפנית חדשה, בירידות אני דוהר"

פורסם
אני לא מסכים שמותר לשוטר להחרים את המנורה. למה מה זאת המנורה הזו כבר? זה חפץ שמסכן את הציבור, אפשר לחשוב שהוא החביא אלת- בייסבול בתא מטען וסכין פרפר? באיזה זכות בדיוק יש לשוטר להחרים את החפץ. מקסימום מותר לו להגיד לך להוריד את זה ואם הוא ב* ז*** לתת לך קנס.

מזל שהוא לא בדק בתא המטען כי שם באמת יש מה לבדוק...למרות שהוא היה פתוח :lol:

פורסם

הלוואי ובכל בדיקת רשיונות, שוטר שמוצא שפריצרים מסנוורים על הרכב היה עוקר אותם במקום. רצוי תוך כדי גרימת נזק לפח. : evil:

אנשים! בלי קשר למכוער/לא מכוער (אגב, זה מכוער...), זה מפריע ומסנוור. ועם כל הכבוד לנהגים שיש להם את הקקי הזה ואומרים שזה לא מסנוור, אז אולי להם אישית זה לא מפריע אבל לנהגים רבים אחרים על הכביש זה כן.

והעיקר - זה לא חוקי.

פורסם

במקומך הייתי אומר להם חכו רגע...

שם את המנורה על הרצפה ודורס אותה..ואז נותן להם...

נראה לי שסתם השוטרת חסרת אמצעים ורצתה לתת לילדה שלה איזה מתנה...

פורסם

מה אתה במכס...

תופסים אותך עם בוחטה של וויסקי .. או משלם מכס או מוסר ..

ואז כל מי שנמצא בסיבה הופכים לשיכורים ( עשיתי את זה פעם ... אחלה של הבעת פנים לעובדי המכס :lol: )

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם
הלוואי ובכל בדיקת רשיונות, שוטר שמוצא שפריצרים מסנוורים על הרכב היה עוקר אותם במקום. רצוי תוך כדי גרימת נזק לפח. : evil:

אנשים! בלי קשר למכוער/לא מכוער (אגב, זה מכוער...), זה מפריע ומסנוור. ועם כל הכבוד לנהגים שיש להם את הקקי הזה ואומרים שזה לא מסנוור, אז אולי להם אישית זה לא מפריע אבל לנהגים רבים אחרים על הכביש זה כן.

והעיקר - זה לא חוקי.

בלי רמזים בבקשה, אין לי את הקקה הזה. זה אולי מכוער אבל ממש לא מסנוור אף אחד!

פורסם

רעיון טוב,חבל שלא עשיתי את זה...

• תוכן חדש...