Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני (המוסכניק שלי) מתכוון להסב 106 98' 1600 אוטו' לידנית

מצאנו כבר חלקים מ 106 1400 אבל נאמר לי לצריך למצוא גיר ידני של 1600 ורק הוא מתאים למנוע של 1600

מאיזה רכבים אני יכול למצוא אותו?

והאם יש מיהו שעשה זאת כבר או מכיר מישהו שעשה? ויכול להפנות אותי אליו אני אשמח

בכלל אשמח לעצות תגובות בכדאיות העיניין...(הגיר הלך בגלל זה אני מחליף)

תודה מראש

איתי

פורסם

הסבה כזו עלולה לעלות לך כמעט כמו כל הרכב.

צריך:קלא'ץ,משאבת קלא'ץ,גיר דוושת קלא'ץ ,יש שם מלא עבודה.

חבל על הזמן זה פשוט לא משתלם.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני החלפתי גיר אוטומט לגיר ידני, ב-106 נפח 1.6 לא מזמן. גיר של כל פיג' 106, 205, ו-C15 יתאים

הרכבתי גיר של 205 נפח 1.4 (כן מתאים לנפח 1.6, באחריות)) , הציריות, תושבת השטנגות, השטנגות, וכבל הקלצ'

חייב להיות של סיטרואן סקסו, גלגל התנופה חייב להיות ממנוע מוזרק(לא קרבורטור), יש לבצע קומבינה בחשמל אחרת לא יניע.

קיבלת על מגש של כסף, את מה שלי לקח שבוע לנסות.

נ.ב. את תושבת השטנגות יש להרכיב על קיר האש, יש שם שני חורים מוכנים עם הברגה בתוכם.

את החלקים לקחתי מסקסו דיזל . לדעתי בניגוד לדעתו של המכונאי שלך, כל החלקים כולל הגיר והציריות שיש לך מפיג'ו 106 1.4 יתאימו לרכב שלך.

בהצלחה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

ראיתי שעשית הסבה לגיר כמו שאני מעוניין לעשות...אשמח אם תעזור לי עם כמה שאלות:

למה סקסו ולא 106 1400? איזו שנה ה 205 שלקחת ממנה את הגיר?

הבנתי שצריך להחליף גם מערכת מנהל מנוע?

קומבינה בחשמל?

אצל מי עשית? או שאתה בעל מקצוע...?יש לך מקום להמליץ לי? ואיך יצאה ההסבה, אתה מרוצה מהתוצאה? או שיש בעיות נגררות גם..

תודה מראש...ומצטער על כמות השאלות אתה יודע איך זה..

פורסם
ראיתי שעשית הסבה לגיר כמו שאני מעוניין לעשות...אשמח אם תעזור לי עם כמה שאלות:

למה סקסו ולא 106 1400? איזו שנה ה 205 שלקחת ממנה את הגיר? אם הגיר של 205 חייב ציריות של סקסו, בגלל השוני ברוחב הבודי בין ה-205 ל-106. ציריות של 205 היו ארוכות מידי, והציריות של האוטומט לא התאימו.לקחתי את הגיר מ-205 מודל 89 בעל שני קרבורטורים. גלגל התנופה לא התאים בגלל החיישן. פירקתי שוב את הגיר והחלפתי את הגלגל.

הבנתי שצריך להחליף גם מערכת מנהל מנוע? שלילי.

קומבינה בחשמל? הבאתי חשמלאי, עבד שעה והרכב הניע. הבעיה היתה בגלל שבגיר אוטומט אפשר להניע רק ב-P או N.

ובידני הסידור הזה לא קיים.

אצל מי עשית? או שאתה בעל מקצוע...?על זה עניתי בה"פ. יש לך מקום להמליץ לי? לא. ואיך יצאה ההסבה, אתה מרוצה מהתוצאה? או שיש בעיות נגררות גם.. אין בעיות הרכב נוסע מצויין.

תודה מראש...ומצטער על כמות השאלות אתה יודע איך זה..

התשובות באדום תתחילו לעבוד, בהצלחה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

דוד שלום,

איך ידעת איפה ה- 0 של גלגל התנופה (60 - 2)?

אני בתחילתו של פרוייקט ומחפש גלגל תנופה משונן ל- BX GTI JETRONIC

אלעד.

• תוכן חדש...