Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר לפתור את הבעיה בנושא G12+ מכיוון אחר לגמרי.:-)

קיים בשוק G12+ של חברת EUROL שמגיע מהול ומוכן לשימוש לטמפ' של 36°C- .

מצ"ב קישור:

http://www.eurol.com/

ולכל החוטאים - רבותי נתראה בגיהינום.

:evil::evil::evil:

פורסם

חזק וברוך..!

זה מה שאני תמיד ממליץ. להשתמש בנוזלי קירור אכותיים ו READY TO USE, חוסך דאגות ודיונים ארוכים לתוך הלילה על PH, זך, רח, קשה, אוסמוזה ועוד שלל טיפולים כימיים ואלכימיים במים.

פורסם

ואם בכל מקרה אני מעדיף את זה מהחברה?(זה אכן G12 שכחתי לרשום את הפלוס מצטער) יש גם נוזל וורוד של CASTROL שמגיע מוכן לשימוש וזאת חברה גדולה ומוכרת, אפשר גם להישתמש בזה לא? הוא לא נותן הגנה עד 36- מעלות אבל זה לא כזה רלוונטי לארץ.

לגבי שירשורים אחרים בנושא כל אחד תאכלס אומר משהו אחר. לגבי גרימת קורוזיה הרי התרכיז מגיע עם תוספים הם לא מנטרלים את רמת הPH במקרה והוא גבוה?

פורסם

הסבר לגבי המים עד כמה שאני יודע.

מים מהברז- חברת מקורות מנטרת את רמת החומציות אך אין שום דבר שהיא מוסיפה ע"מ לאזן את הPH. ולכן זה משתנה ממקום למקום בארץ.

מים רכים- בד"כ המים הרכים שקונים עוברים סינון באיזשהיא תמיסת מלח (לא בא לי לפרט אבל העיקרון הוא כמו מלח במדיח כלים)

לאחר פעולת הריכוך ישנה ירידה דרסטית בכמות האבנית אך לא מוחלטת וגם הPH צריך להיות נייטרלי יותר וגם במקרה הזה אם אתה נמצא במקום שבו ריכוז המלחים שונה אז ה PH הסופי יהיה שונה. אני לא זוכר מה מעלה ומה מוריד אבל אוכל לברר.

לדעתי התפשרות באמצע היא הכי טובה כמו שאחד המשתמשים רשם 1:מים רגילים, 1:מים רכים, 2: G12+. ואולי כדאי להוסיף גם קצת WATER WETER לעניין לשיקול דעתכם.

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

פורסם

אין לי קישור לתת לך אבל ברמת העיקרון זה מגדיל את שטח המגע של נוזל הקירור עם הצינורות בהם הוא עובר מבלי להעלות משמעותית את צמיגות המים.

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

• תוכן חדש...