Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין במערכת הכוללת יחידת אם, שני רמקולים, ומגבר...סאב וופר לא כרגע בגלל בעיית חוסר מקום בתא המטען

אני מעוניין בהצעות לגביי איזה רמקולים לקנות איזה הספקים ואיזה הספקים של מגבר..אני מעוניין להרכיב מערכת איכותית שאני אוכל לקבל צליל יפה וגבוה אבל לא בצורה שכל העיר תשמע אותי...תנו לי הצעות איזה הספקים אני צריך ואיזה חברות מומלצות...

תודה

זה שיש לך ספויילר ואגזוז לחץ זה לא אומר שיש לך מקלארן תכניס את זה טוב טוב לראש שלך...

פורסם

דבר ראשון כדאי שתגיד כמה אתה רוצה לשים אחרת אנשים יצאו עליך פה מהר !!!! :)

חברות מומלצות -

rockford fosgate, jlaudio, lightning audio בתחום הרמקולים והמגברים

rockford fosgate, pioneer, alpine, nakamichi למערכות

רמקולים - שים קדימה סט קומפוננט, זה לא ייתן לך מספיק באס ולכן אם אתה ממש לא רוצה סאב אז תצטרך להשקיע ברמקולים אחוריים ואז זה כבר יכול להגיע לשליש עד חצי מחיר של סאב.

פורסם

זה סיפור ארוך אבל יש לי איזה קשר עם מישהו שיכול להשיג לי מערכת במחיר עלות(דרך חברה ידועה) אז אני רוצה לדעת על מה ללכת ואיזה הספקים להגיד לו כי אני לא מתמצא בנושאים האלה...אם אתה יכול להגיד לי איזה הספקים אני צריך ברמקולים ובגבר ואיזה יחידת אם מומלצת שיכולה להתאים לי...(רדיו דיסק\יחידת אם עם צ'ינג'ר)

זה שיש לך ספויילר ואגזוז לחץ זה לא אומר שיש לך מקלארן תכניס את זה טוב טוב לראש שלך...

פורסם

תגיד מה אתה מחפש, מערכת מוגברת עם סאב?

רמקולים מאחורה?

וגם תציין איך אתה מעדיף את המוזיקה שלך בין עם חזקה או איכותית?

כל חור שחור בלילה.... גם אגזוז.

פורסם

אז ככה אני מוכן להוציא בסביבות ה2000-2500 שקל

אני רוצה זוג רמקולים אחוריים

יחידת אם רדיו דיסק

ואם יש צורך וזה יתן משהו אז גם מגבר...

אני רוצה להגיע לכך שאני אשמע מוזיקה חזק אבל שיהיה גם איכותי ושלא יפליץ.

פורסם

אתה יכול ללכת על HU של פיוניר, קנווד, בלאופונקט מהדגמים הפשוטים, בערך 1000K

קומפוננט מורל,MBQ, מהסדרות הנמוכות, בסביבות 800 שקל

ומגבר לנזר VIBE410 או VIBE420 או מגבר ליטנינג אודיו.

זה יוצא סה"כ בסביבות 2600-3000 שקל אבל אמרתה שאתה יכול להסיג את זה בזול אז.........

:wink:

פורסם

להגיד לך את האמת עדיף שתעשה מערכת איכותית במשך תקופה ולא מערכת חפר ביום!

אני הייתי ממליץ לך לקנות את הפיוניר אמפי3 דולפינים

ובקשר לרמקולים גם אני מצטרף לדעות קודמות ואומר שתקנה מורל או אמבי!

כל זה בערך3000 שקל

ואחרי זה תוסיף מגבר 4 יציאות ורמקולים אחוריים!--אמרת שאין מקום לסאב אז תשים רמקולים 6*9 הם יתנו לך באס טוב עם מגבר!-- זה בערך עוד 1700 שקל!

"נשים זה כמו חנייה,או שהן תפוסות או שהן שמורות לנכים"

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם

מורל מילניום אין טעם לשים בלי מגבר.

אבל יש קומפוננט יעודיים למגבר הפנימי של ההד יוניט (של MBQ או DLS למשל) שצריכים להיות זולים ולתת סאונד סביר.

פורסם

.סבבה תודה לכולם על העצות עזרתם מאוד...

פורסם
להגיד לך את האמת עדיף שתעשה מערכת איכותית במשך תקופה ולא מערכת חפר ביום!

אני הייתי ממליץ לך לקנות את הפיוניר אמפי3 דולפינים

ובקשר לרמקולים גם אני מצטרף לדעות קודמות ואומר שתקנה מורל או אמבי!

כל זה בערך3000 שקל

ואחרי זה תוסיף מגבר 4 יציאות ורמקולים אחוריים!--אמרת שאין מקום לסאב אז תשים רמקולים 6*9 הם יתנו לך באס טוב עם מגבר!-- זה בערך עוד 1700 שקל!

למה לו פיוניר דולפינים MP3 קופץ יורד מתהפך ורוקד, התקציב שלו מוגבל והאיכות של המכשיר לא שונה מן האיכות של מכשירים זולים של פיוניר.

תקנה רדיודיסק פשוט אמין וזול וקומפוננט אם ישאר לך כסף אז תוסיף מגבר בינוני, כמן לנזר וליטנינג.

אחרי זה תוסיף סאב אם תרצה. רמקולים 6X9 לדעתי יהיו מיותרים כי הם ימשכו את הבמה לאחור, והם ממש לא תחליף לסאב ולא יתנו בחיים באס כמו סאב.

• תוכן חדש...