Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפח צריך להיות ברכב, כך שאני גם יכול להשים אותו בתא מטען נכון ?

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אפשר לתלות שקיות על משענת כיסא הנהג, ולומר שזה פח אשפה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
370ב. ברכב נוסעים פרטי, ברכב פרטי דו-שימושי וברכב מסחרי שנרשם אחרי ט"ו באייר תש"ם (1 במאי 1980) יותקן סל-אשפה מסוג שאישרה רשות הרישוי בהודעה ברשומות ובמקום שאישרה בהודעה.

ל'

הפח צריך להיות ברכב, כך שאני גם יכול להשים אותו בתא מטען נכון ?

יעקב

אם המקום שאושר הוא תא מטען, כנראה שאתה צודק.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
בשביל לדבר ברמקול אתה צריך לבצע שתי דברים: לגעת במכשיר כשאתה עונה (במקרה ומישהו מתקשר אליך) או מתקשר למישהו ואז לשים על מצב דיבורית, והדבר השני הוא לדעת במכשיר שוב כדי לנתק את השיחה.

נו באמת תחשוב שוב .

ואם היתה דיבורית מותקנת ברכב הפעולות הללו לא היו מתבצעות ע"י הנהג ?:shock:

פורסם

בעיקרון למי שיש מירס יכול לדבר בו חופשי אפילו שצריך להחזיק וללחוץ בכל מקרה זה בגלל שזה נחשב מכשיר קשר וגם נהגי מוניות שוטרים מכבי אש נהגי אמבולס וכו... משתמשים בו

דבילי אבל אנחנו בישראל

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
בעיקרון למי שיש מירס יכול לדבר בו חופשי אפילו שצריך להחזיק וללחוץ בכל מקרה זה בגלל שזה נחשב מכשיר קשר וגם נהגי מוניות שוטרים מכבי אש נהגי אמבולס וכו... משתמשים בו

איפה זה כתוב בחוק ?

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אני כבר שמעתי את זה מכמה שוטרים

שטוענים שבגלל שלהם ולנהגי מוניות מותר אי אפשר לאסור על כל השאר

תחשוב על זה מה נהג מונית שונה ממך שהוא יכול לדבר בקשר ואתה לא

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

לא כל מה שאומר שוטר, מעוגן בחוק.

מה שמותר לכוחות ביטחון והצלה הוא צורך בטחוני ולכן הם אינם דוגמא.

באשר למוניות - לא מכיר תקנה שמתירה להם - מדובר בסה"כ בהתחשבות, ברצון טוב, ולא בהיתר.

מעבר לכך - קח בחשבון שעקרונית מכשירי הקשר במוניות לא נועדו לשיחות, אלה להעברת מסרים קצרים, כך שהשימוש בקשר של מוניות הוא ענין הסטורי עוד מתהתקופה שפלאפון אפילו היה חלום בסרט של ג'ימס בונד.

.

פורסם

כך יכול להגיד מי שיש לו מירס (כמובן שאני מדבר על תיקתוקים ולא שיחה)

פורסם
כך יכול להגיד מי שיש לו מירס (כמובן שאני מדבר על תיקתוקים ולא שיחה)

אם מחזיק המירס הוא באותה עת בתפקיד ביטחוני על פי הגדרתו של התפקיד באותה עת, והשימוש במכשיר באותה עת הוא חיוני עקב תפקידו הביטחוני, הרי שאין כל בעיה.

אם אתה קבלן עבודות עפר, כנראה שאתה מנסה לתפוס טרמפ על מידה מסויימת של העלמת עין והבלגה.

לענ"ד, כיום נהגי מוניות שמדברים בקשר, לרוב נהנים מהעלמת עין ולא מעיגון חקיקתי.

מה שטוב אצלנו זה שאנחנו רואים פירצה קטנה ומיד משתדלים להרחיב אותה עד אין-סוף. ברור לי ולכל בר דעת שמדובר בענין של זמן, עד שתחל אכיפה גם על מדברי הקשר למיניהם לרבות מירס.

אנחנו כנראה אוהבים שסוגרים לנו פרצות עם חומות כל כך גבוהות בדיוק בגלל העובדה שלא ידענו להשתמש באופן מושכל בפרצות.

.

פורסם

דבילי אבל אנחנו בישראל

גם למירס יש דיבורית, ואין שום צורך לאחוז את המכשיר ביד.

כפתור הלחיצה לתיקתוקים מותקן בדרך כלל על ידית ההילוכים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ל'

למירס יש בד"כ ספיקר מובנה די טוב ולכן רבים חוסכים התקנת דיבורית ומשתמשים במכשיר באופן ידני.

.

פורסם

מכירה את המכשיר יש לי אותו באופן אישי מספר שנים, אבל אני עדיין משתמשת בדיבורית על מנת לא לאחוז את המכשיר ביד בזמן הנסיעה.

ל'

פורסם
שלום לכולם

האם ידוע לכם האם יש חוק האוסר על דיבור בטלפון נייד, דרך רמקול?? ואני מדגיש כלומר ללא דיבורית.

כמו כן אני אשמח לקבל קישור לאתר שבו מופיעה רשימה של חוקים מסוג זה.

שבוע טוב

לשאלתך קבל עדכון בנושא:

אגף התנועה הארצי מטה ארצי

מדור תעבורה מת"ן

9685734-03 טל':

9685725-03 פקס:

‏31 ינואר, 2008 תאריך:

‏כ"ד שבט, תשס"ח

40943 עא/0101

לוח תפוצה

הנדון: אכיפת עבירות טלפון נייד

סימוכין: הנחיית מת"ן מדור תעבורה מס' 6/08

1. לאחרונה חלו שינויים בתקנות הנוגעות לשימוש טלפון נייד תוך כדי נהיגה.

2. שימוש בדיבורית:

א. במסגרת השינויים הוגדרו מחדש "טלפון" ו"דיבורית" על פי ההגדרה החדשה.

"דיבורית" - התקן המאפשר שימוש בטלפון בלא אחיזה בו ובלבד שאם ההתקן מצוי בטלפון, הטלפון יונח ברכב באופן יציב המונע את נפילתו.

"טלפון" - מכשיר המיועד לתקשורת אשר קיימים בו לחצנים לחיוג.

ב. על פי התקנות החדשות:

1) אין הבחנה בין מכשיר מירס למכשיר טלפון נייד.

2) מותר לדבר באמצעות המיקרופון הפנימי המותקן במכשיר (ספיקר) בתנאי שלא

אוחזים במכשיר ביד והמכשיר מונח במקום יציב המונע את נפילתו.

ג. בנוסף נקבע בפקודת התעבורה אסור על מורה לנהיגה לדבר בטלפון בשעת הוראת נהיגה שלא

באמצעות דיבורית.

3. אכיפה:

א. דווח על שימוש בטלפון בנהיגה:

שוטר הנתקל בנהג האוחז בידו מכשיר טלפון נייד או מכשיר קשר עם לחצנים לחיוג, מכל סוג ומשוחח בו בעת נהיגה (בשעה שהרכב בתנועה) ידווח נגדו לפי ס"ס 6577 עמ' 90 בחנ"א לפי הנוסח הבא:

שימוש בטלפון בעת שהרכב נע שלא באמצעות דיבורית:

נהגת ברכב הנ"ל ובעת שהרכב היה בתנועה השתמשת בטלפון שלא באמצעות דיבורית.

אין שינוי בנוגע לניקוד (יש לתקן הנוסח בחנ"א עמ' 90).

ב. שימוש מותר בטלפון:

אם הנהג מדבר בשעת נהיגה והמכשיר מונח בדיבורית המותקנת ברכב או במקום אחר המונע

את נפילתו כגון מאפרה או מתקן לכוסות, אזי אין לדווח, כי התקנה מאפשרת כאמור, שימוש בדיבורית הפנימית.

ג. שליחת או קריאת מסרון (sms):

1) על פי התקנות החדשות, נאסר במפורש לקרוא או לשלוח מסרון בשעה שהרכב בתנועה.

2) שוטר המזהה נהג השולח או קורא מסרון (sms) ומכשיר הטלפון בידו, ידווח לפי ס"ס 6577 בנוסחו החדש (ראה סעיף קטן א לעיל).

3) לגבי אכיפת קריאת/כתיבת מסרון sms ללא אחיזת המכשיר ביד, תצא הנחיה בהמשך.

ד. מורה לנהיגה:

שוטר המזהה מורה לנהיגה מדבר בטלפון שלא באמצעות דיבורית בשעת הוראת נהיגה, ידווח נגדו כדלקמן: הורית נהיגה ברכב הנ"ל ובשעת הוראת הנהיגה דיברת בטלפון נייד או קבוע ללא דיבורית - בניגוד לסעיף 16 (ב) לפקודת התעבורה 6724 הזמנה לדין, ללא נקודות.

ה. תחילה:

תחילת תוקפן של הנחיות אלו מתאריך 3.2.08

4. נא להפיץ הנחיה זו לכלל השוטרים.

בברכה,

עו"ד רוני לוינגר, רפ"ק

ר' חוליית תעבורה

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

דבילי אבל אנחנו בישראל

ב. על פי התקנות החדשות:

1) אין הבחנה בין מכשיר מירס למכשיר טלפון נייד.

עד כמה שזכור לי , יש יוצאים מהכלל המוזכרים בחוק

כמו רכבי חירום.

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

• תוכן חדש...