Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תראו M/// קניתי

toM\\\
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול קפצתי לבקר את הספונסר שלי PITSTOP

ובשביל להשלים את המראה של הM החדשה קיבלתי מתנה

אני רוצה להודות לדודי, נתי ונתי על היחס החם והאכפתיות שאני מקבל כל פעם שאני מגיע או מתקשר.

אני חושב שמגיע כל הכבוד לכל מי שלוקח על עצמו להיות ספונסר ולעזור בכל דרך אפשרית אם במתן שיפורי יופי ו/או שילדה, אם במתן צמיגים/ג'אנטים, אם במתן ייעוץ ופיתרון לייבוא חלקים מחו"ל ואם בתמיכה כספית שמורידה מעלינו המתחרים חלק מנטל העלויות!

PITSTOP תודה לכם שוב!

תמונה ראשונה - לפני

תמונה שנייה - אחרי

תמונה שלישית - אחרי השטיפה :-D

תום

DSC08761.jpg

DSC08764.jpg

DSC08767.jpg

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

• תגובות 100
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אולי בשישי הקרוב!

לא מבטיח כלום

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

מהMמת! :twisted: אני מאחל לך שתהנה ממנה בכל דרך אפשרית, הררית או מישורית, מפותלת או ישרה, בנסיעה ובעצירה.

טוב קצת הגזמתי. :) בהחלט מתלהב כמוך.

ד"א ראיתי ושמעתי אותה בגלילות לפני כחודשיים, פשוט מדהימה.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

תום תתחדש תהנה ותודיע לי מתי אתם עוצרים לקפה ליד הבית שלי.

אני לא מאמין שאייל חולם על רכב שלא מתוצרת פולקסווגן.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...