Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עזוב אותך מצעצועי פלסטיק

תן תקציב וניתן לך סאב יותר טוב

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

נאור.. תבין, כשירון שאל אותך עם מה אתה מתכוון להגביר את הסאב.. בוודאי שהוא התכוון למגבר.. הוא שאל איזה..?? :) זה משנה כי לפי המגבר נוכל לומר לך איזה סאב בכלל יתאים לך.

במחיר עד 1000 ש"ח יש הרבה סאבים.. השאלה איזה עוצמה וכו'..

אז בפשטות - נאור, איזה מגבר יש ברשותך שאליו תחבר את הסאב שאתה רוצה לקנות? :wink:

:wink: ". Alfa Romeo Alfetta 1982 :king: - "There are a lot of good sports cars on the road. I know, I pass them all the time"

!JBL

פורסם

אני מבין..

אין עדיין ברשותי שום מגבר ואני עוד חדש בתחום אני פשוט רוצה לשים מערכת באוטו שלי.

יש עוד הרבה דברים שאני לא מבין אבל רציתי לדעת איזה סאבים אני יכול להרשות לעצמי לקנות בסך 1000 ש''ח

המגבר זה עוד לא העניין

בנתיים הסאב המועדף עליי היה ה-sony אבל ראיתי את החוות דעת אז הבנתי

ועכשיו מה שנשאר זה או mtx או kicker שאני לא יודע איזה יש במחיר שאני יכול לקנות ואת ההכי טובים שאפשר למצוא

תודה רבה ליחס שיש באתר הזה

פורסם

לא קונים קודם צמיגים ואז מחפשים רכב.....

כל סאב מגיע עם הספקים שונים וצריכה שונה ..

בדרך כלל לפי צורך המגבר מתאימים את הסאב...

לא הייתי ממליץ לך על הסוני אתה תצטרך מגבר יחסית חזק כדי להניע אותו....מעל 250RMS

פורסם

מה הדרישות שלך מהסאב?

מדויק? מרוח ומפוצץ?(מדויק גם יכול להיות מפוצץ)

איזה סיגנונות מוזיקה אתה שומע?

ועל איזה מגבר הסאב ישב? 4ערוצים או מונו בלוק?

Honda CiViC 91 DX (04-11)

Ford Focus hatchback 02(11-14)

KIA Cee'd SW 11 (14-today )

פורסם
מה הדרישות שלך מהסאב?

מדויק? מרוח ומפוצץ?(מדויק גם יכול להיות מפוצץ)

איזה סיגנונות מוזיקה אתה שומע?

ועל איזה מגבר הסאב ישב? 4ערוצים או מונו בלוק?

מעדיף יותר את המדויק

שומע היפ הופ

עוד פעם אני אומר אני לא מבין את כל הדברים ''4 ערוצים,מונו בלוק''

פורסם

אתה תשים מגבר 4 ערוצים כש2 ערוצים הולכים לרמקוליים הקדמיים ו2 ערוצים מגושרים לסאב?

או

מגבר 2(או 4) ערוצים לרמקולים מקדימה ומגבר "מונו" ערוץ אחד לסאב? (כאילו 2 מגברים באוטו)

Honda CiViC 91 DX (04-11)

Ford Focus hatchback 02(11-14)

KIA Cee'd SW 11 (14-today )

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אני לא מבין איך gsi16v רשם שהסאב הזה ''צעצוע פלסטיק''

עזוב אותך מצעצועי פלסטיק

תן תקציב וניתן לך סאב יותר טוב

ואח''כ כך yaron1470 רשם:''אתה תצטרך מגבר יחסית חזק כדי להניע אותו....מעל 250RMS''

תודה!

פורסם

כי הסאב של סוני הוא באמת צעצוע מפלאסטיק !

בקושי זז וזה מגעיל ... עושה טובה שהוא נמצא בכלל .

בוא נדבר על דברים קצת יותר רציניים אני אתן לך תמונה קטנה שתבין כמה בערך יעלה לך כל המערכת בתקווה שאתה הולך על סאב שעולה 1K (את המינימלי לדעתי)

מערכת פניונר כולשהו - 700 ש"ח.

רמקולים - קומפוננט - מינימום 550 ש"ח.

אחורה (לא חובה אבל אני ממליץ) 500 ש"ח.

מגבר ( מינימלי שיזיז כמו שצריך) 1100 ש"ח.(כמו ה JBL 75.4).

סאב - 1000 .

חיווט ושאר הירקות -250 ש"ח . + התקנה ביחד עם חיווט בערך תעלה לך 600+- ואתה צריך לדעת שגם החיווט הוא לא יהיה משהובכלל ... אלה אם תבקש כבל 4G וכו' ...

המלצה שלי היא להוסיף עוד 500 ש"ח לקומפוננט קידמי , או לוותר על האחוריים בשביל הקידמי .

בחישוב פשוט - 3350 מינימום + 6*9 זה 3850 .

עכשיו אחרי הכל יש לך את התקציב להשקיע? או שיש לך רק סביבות ה2K וצריך להסתדר איךשהוא...

מבין שזה לא עניין פשוט ,אף אחד כאן לא עושה ממך צחוק ...

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

• תוכן חדש...