Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

HU האלוהי הגיע MX406 + MPM4000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה מתי השאיפה לאיכות מובילה אותך לדרך של התנהגות מפגרת

ואני לאו דווקא מדבר על המכשיר שקנה פותח האשכול

אנשים מתפשרים ואומרים , טוב נו בגלל איכות נוותר על הרצה , כי זה גורע

ולאט לאט נוותר על צג כי זה גורע ולא נדע איפה אנחנו בשיר

ואז גם נוותר על פיטצ'רים שעוזרים לנו

באיזה שהוא שלב אנחנו נצטרך להתאים את עצמנו למכשיר וזו התפשרות עצומה

אני לא מדבר על דולפינים אלא בוא נניח דיסק צרוב, נניח ואני צורב דיסק מקורי שלי כי אני לא רוצה להסתובב עם מזוודה בין הבית והאוטו, וכי אני דואג שהדיסק באוטו לא יחזיק מעמד, אז זו כבר התפשרות

או למשל הרצה אחורה, איכות איכות אבל הרצה אחורה , למה לא?

בוא נניח מגבר מנורות, אני אתחיל לשמוע שעה כן שעה לא כדי שיתקרר בעוצמה נמוכה?

יש מקום שההיגיון מתנתק, ואז עוצמים עיניים והולכים שיכורים אחרי מושג בשם היי אנד

מי שרוצה להגיע להיי אנד צריך לשכור את הזמר להופעה חיה

הכל זה עניין של היגיון, בסוף אנישים לא יקחו אנשים מאחורה כי זה פוגע להם באיכות של הסאב

פרופורציה, ושוב נאדר זה לא מופנה כלפייך אלא בכלליות

• תגובות 110
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אנשים מתפשרים ואומרים , טוב נו בגלל איכות נוותר על הרצה , כי זה גורע

ולאט לאט נוותר על צג כי זה גורע ולא נדע איפה אנחנו בשיר

ואז גם נוותר על פיטצ'רים שעוזרים לנו

באיזה שהוא שלב אנחנו נצטרך להתאים את עצמנו למכשיר וזו התפשרות עצומה

אני לא מדבר על דולפינים אלא בוא נניח דיסק צרוב, נניח ואני צורב דיסק מקורי שלי כי אני לא רוצה להסתובב עם מזוודה בין הבית והאוטו, וכי אני דואג שהדיסק באוטו לא יחזיק מעמד, אז זו כבר התפשרות

או למשל הרצה אחורה, איכות איכות אבל הרצה אחורה , למה לא?

מי שרוצה להגיע להיי אנד צריך לשכור את הזמר להופעה חיה

הכל זה עניין של היגיון, בסוף אנישים לא יקחו אנשים מאחורה כי זה פוגע להם באיכות של הסאב

הוצאת לי כל מילה אפשרית מהפה.

אין ספק שהמכשיר ברמה, אבל למה כאשר אני קונה מכשיר היי אנד אני לא יכול לקבל מסך של בנאדם? למה אופצייה כמו הרצה בתוך שיר לא יכולהלהיות קיימת? ואל תבללבלו לי שזה יוריד מהאיכות.

לפחות לא ההרצה קדימה ואחורה שזה דבר אלמנטרי.

גם מסך יהיה אפשר להתאים בלי בעיה בצורה כזאת שהוא לא יגרום לרעשים.

כל ההתלהבות הזאת ובכלל הסיגנון ששולט בעולם ההי -אנד האמיתי הוא סיגנון ישן. כאילו שרק מה שהיה פעם, אלו היו ה- דברים.

כאילו שהם לא מאמינים שמה שהם מייצרים היום שווה, אם הוא לא יראה עתיק. בולשיט.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

בנוגע לדבריך אמיר:

יש מישהו מהפורום אמר בשרשור קודם בנוגע להרצה קדימה אחורה, שכנראה בשביל לשמוע ג'אזז צריך לשמוע את כל השיר.

ואני חושב שיש משהו בדבריו.

הכוונה בגורע מהאיכות הוא זה שבקמום להשקיע בהגברה בHU/מה שעושה אותו איכותי, משקיעים בקרוסים וכל מיני פיצרים שהם בעצם צריכים גם מקום בתוך ההד יונט, וגם מסך צבעוני וההפך.

ועובדה קיימת אצלי באוטו, עם כל הכבוד ל- 9855 שהחזקתי ממנו כאילו אין אחר ועם כל העזרה של אקולייזר/קרוס בהנמכת הצרימה וגם באיזון נורמלי של הבמה. ה- MX406 פשוט עשה כמעט הכל לבד, אפילו העלמת הצרימה של הטוויטר ....

אז מנקודה זו התחלתי להאמין למה ששמעתי קודם בנוגע לפיצרים וגריעה מהאיכות.

אל תקטלו אותי,:roll: תקנו אותי אם אני טועה 8)

פורסם

המכשיר יחליט בשבילי אם אנירוצה לשמוע את כל השיר או שאני רוצה רק לשמוע קטע ממנו? זה ממש לא נראה לי.

אני גם לא מדבר על מסכים כאלה משוכללים. אבל אני כן מדבר על מסך סביר שיאפשר לי לשלוט בנוחות במכשיר ולא יראה כאילו הוא לקוח מרדיו טייפ משנות ה-90 המוקדמות( ואני בכוונה מקצין)

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

פעם , לפני כמה שנים טובות , היה קשה מבחינה טכנולוגית לדחוס למכשיר קטן יחסית כמות גדולה של מעגלים בלי ליצור איזה שהיא זליגה בין הרכיבים שתיצור הפרעה בסאונד. לכן הייתה מגמה להפשיט את המכשיר כמה שרק אפשר. כל פיצר הוא עוד מעגל שהיה יכול להכניס הפרעה מסויימת. לכן הייתה מגמה ליצור מכשירים בלי הגברה פנימית , בלי תצוגות , בלי קרוסים , ושאר הדברים.

כיום , ברמת הטכנולוגיה שקיימת אין שום בעיה ליצור מכשיר עם חלק גדול מהפונקציות בלי שום סכנה לזליגה כזו או אחרת.

למה עדיין עושים את זה - כי זה מקדם תדמית. כי זה למתג את המכשיר כחסר פשרות. (במילים אחרות סוג של פלצנות).

צריך לעשות דברים בהיגיון , שמתכננים מכשיר ברמה גבוה אז אין טעם באמת לבנות לו מגבר פנימי , אין טעם לבנות לו מסך יוצא דופן , חיבור לאייפוד וחבריו , וכו .. מצד שני אני חושב שפיצרים בסיסיים כמו הרצת שירים , קרוס כזה או אחר , קריאת צרובים , וכו זה דברים שאמורים להיות . ומעל הכל , פאנל נשלף .. לא לעשות פאנל נשלף זה מבחינתי אבסורד .. אם ל HX-D2 היה פאנל נשלף סביר להניח שהייתי רוכש אותו. לצערי אין בו.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אני דווקא אוהב את העיצוב הישן הזה של המקינטוש

אבל אין ספק שהסיפור פה אותו סיפור כמו פחות זה יותר

עיצוב מינימאליסטי קוראים לזה

אני שם לך בחדר 30X30 כיסא מעוצב ושידה ופלאזמה שקועה ולוקח לך 200000 אלף שקל

מה שנקרא נדפקת ותצא עם חיוך, כיום זה רץ חזק נושא המינימאליסטיות, זה הליין שרץ בסאונד כבר המון שנים, במגמת היי אנד, גם עיצובית ,מעט, נחשב יותר

את המכשיר הספציפי לא שמעתי אבל שמעתי את המקבילים שלו

נחמדים מאוד

אגב,

המקינטוש מאוזן?, כי זה הכי חשוב לדעתי, איזון בין הצלילים אמור לתאר מכשיר היי אנד

נ.ב

עוד דוגמאות של פחות זה יותר, אפל, עיצובית הם נקיים מכפתורים, טכנית זה סיפור אחר

ההבדל הוא בערך ההבדל בין אנשים שמעדיפים שהשולחן עבודה שלהם נראה אחרי מלחמה (גם הDESKTOP)

לבין אנשים שיש להם שולחן עבודה עם המחשב שלי, ואפילו פחות מזה, ושולחן בבית עם עכבר ומקלדת

פורסם

אם אני לא טועה עדיף לשים מחשב באוטו עם כרטיס קול איכותי של 24ביט

סליחה , יותר זול... לא יודע אם יותר עדיף כי לא שמעתי

Daewoo racer 94, Citroen Volcane 2.0 , Alfa Romeo 33 1.7 16V

WhatNext?

פורסם
אם ל HX-D2 היה פאנל נשלף סביר להניח שהייתי רוכש אותו. לצערי אין בו.

אין לך מה לדאוג, לא רשום פיוניר ואין דולפינים אז אנשים לא אוהבים לגנוב אותו ;)

פורסם

הבעיה שהנרקומן המצוי שפורץ לאוטו בשביל לקחת כל דבר שהוא יכול לא יתעכב בכלל לבדוק אם יש שם דולפינים או לא (סביר להניח שהוא יראה שם דולפינים בכל מקרה) :-)

ויאאלה , סיים כבר עם המערכת הבינונית שלך ..

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

משהו קטן בקשר ליפנים - צריך לעבוד איתם או להיות שם בשביל להכיר את העם הזה - הם משהו אחר.

היפנים מחונכים מגיל אפס לרדוף אחרי שלמות, הם לא סובלים חצאי עבודות והם לא מסוגלים כמעט להבין את המילה "פשרה".

כמה שהם נחמדים ואדיבים ומלאי כבוד ככה הם גם יכולים להיות מפלצות חסרות רחמים - אני חולה עליהם שלא טטעו.

בשביל יפני שמחליט שהוא הולך על משהו הוא הולך עד הסוף - ולא עוצר, אם זה אומר מבחינתו שלהוסיף מנגנון שיריץ שירים אחורה וקדימה יגרע מהתוצאה ומה שהוא מחפש זה היי-אנד אולטימטיבי - הוא יהיה מספיק משוגע (אולי גם טיפש) בשביל לוותר על הפיצ'רים האלה - זה יפנים!

אני באופן אישי חושב שבאמת יש היום טכנולוגיה שלא נופלת מהמכשירים האלה ויכולה לשים בHU אחד כמעט את כל הפיצ'רים ועדיין לספק תוצאת היי-אנד מדהימה.

לגביי באופן אישי - אם בעזרת מכשיר בינוני וכמה פרוססורים והתקנה נכונה אני אגיע לתוצאה שנותנת 95 אחוז ממערכת היי-אנד אמיתית, בשביל ה5 אחוז האלה שהם כמעט חסרי משמעות בשבילי אני ממש לא אלך להוציא כסף על תמורה קטנה כל כך.

אבל אם הייתי רוצה היי-אנד אבסולוטי והיה לי תקציב לזה - לא הייתי חושב לרגע.

נאדר - הפורום הזה צריך גם מישהו כמוך, מישהו שמוכן ללכת על הטירוף ולרכוש אותו למרות שהוא לא פרקטי רק בגלל הרדיפה אחרי השלמות - כל הכבוד! תגשים לעצמך את החלום.

שראגמן - אני מבין אותך וברוב אתה גם כנראה צודק, אבל אין שום דבר פסול במה שנאדר עושה - להפך, בגלל אנשים כמוהו יכול להיות שגם נראה מוצרים מהליין הזה בסופו של דבר בארץ הקטנה שלנו. לדעתי זה גם יכול לגרום להוזלה של מוצרים "נחותים" יותר.

לגבי הישראלי המצוי והמכוער שרוצה לאכול את העוגה ולא לשלם עליה - זה הקיצון השני.

אני מעדיף להיות יפני!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
עם כל הכבוד ליפנים חברות היי-אנד אמריקיות אירופאים עיראקים קזחסטנים לא קיימים רק בזכותם "היפנים" וגם יש בו בארץ הקטנה הזו אנשים שישלמו כל מחיר אם יש תועלת במוצר עבורם כמה ? אתה יודע כמה אנשים יש בארץ שמערכת ההום תיאטר שלהם עולה פי 3 או 4 ממערכת הסטריאו שלהם ? אתה יודע כמה אנשים יש שלא ישלמו עד הסוף ?. אז שלא ארחיב בנתחי שוק פיננסי ויעד קהל "רווחי" למוצרי היי-אנד שבטח ובטח מדובר ביעד קהל אירופאי אמריקאי.

האמריקאים עובדים המון על VALU FOR MONEY , מספר הפיצ'רים /וואטים/וכו' חלקי דולר יקבע הרבה אם המוצר יקנה או לא . וזה רוב כמעט מוחלט של השוק

יש הרבה חברות היי-אנד שמייצרות רק ליפן אפילו מקינטוש. MX5000 שזה גם HU מהדורה מוגבלת 24BIT. ייצרו אותו לכל העולם חוץ מארה"ב והכל בגלל סיבה אחת תדרים של הרדיו. לא בגלל שהקהל היפני מעריך ת המוצר והקהל העולמי כלל לא מעריך.

אני מקווה שזה יעזור שרשור בפורום בחו"ל

שני דברים שאתה צריך לזכור , שוק האודיו לרכב הוא שוק אפטר מארקט , רוב האנשים מסתפקים במה שהם מקבלים מהיצרן ו/או משדרגים למערכת יותר טובה אצל היצרן . אלו שיוצאים וקונים הם אלו שטיפה רציניים , אבל גם כאן וגם באמריקה רוב השוק הם הדברים שנותנים הכי הרבה בהכי מעט כסף . כי אם כבר השקעתי , אני רוצה לראות תוצאות מוחשיות , ולא תוצאות שאני צריך להאמין ו/או לשמוע . והתרד שהפנית אותי לא משנה את תמונת המצב , אולי הוא רק עוזר למה שאמרתי

באיזה שהוא שלב אנחנו נצטרך להתאים את עצמנו למכשיר וזו התפשרות עצומה אפשר לחשוב שכך אתה לא מתאים עצמך למכשיר ? ומה בדיוק אתה עושה עם כול מערכת לרכב ? אתה לא מתאים את עצמך לכמות הפיצ'רים שהיא נותנת במחיר שאתה מוכן לשלם ?

אני לא מדבר על דולפינים אלא בוא נניח דיסק צרוב, נניח ואני צורב דיסק מקורי שלי כי אני לא רוצה להסתובב עם מזוודה בין הבית והאוטו, וכי אני דואג שהדיסק באוטו לא יחזיק מעמד, אז זו כבר התפשרות ואם אני צריך לקבל DSP שמכיל רק מעט תדרים באיקולייזר וקרוס שמגיע ל12 DB זו לא פשרה ? הרי אם תקח את הרוקפורד או מעבדי צליל חיצוניים ותראה כמה פיצ'רים יש ואנשים משתמשים בהם , לעומת מה שיש במכשיר שלך זו פשרה

מהיכן מצאת את השטות הזו ? אומנם מגברי מנורות מתחממים , ואני מניח שברכב יצטרכו למצוא לזה פתרון אבל זה לא על שעה אלא על כמה שעות . לרוב האנשים יש זמן מסויים שבו הם שומעים , אף אחד לא שומע כול היום והלילה ללא הפסקה . ומגברי מנורות עובדים אצל כולם בלי בעיות

מי שרוצה להגיע להיי אנד צריך לשכור את הזמר להופעה חיהכאן אתה נכנס לוויכוח של נאמנות למקור . יש על זה כ"כ הרבה וויכוחים , וכ"כ הרבה דפים בפורומים שונים , שממש לא נכנס לזה

הפרפורציה מתחילה מהיכן שהפשרות שלך מתחילות . אתה עושה פשרות אלו ומישהו אחר עושה פשרות אחרות

פעם , לפני כמה שנים טובות , היה קשה מבחינה טכנולוגית לדחוס למכשיר קטן יחסית כמות גדולה של מעגלים בלי ליצור איזה שהיא זליגה בין הרכיבים שתיצור הפרעה בסאונד. לכן הייתה מגמה להפשיט את המכשיר כמה שרק אפשר.גם היום יש טיפה בעיה , ואם אתה רוצה דוגמא תקח למשל כרטיסי קול מקצועיים כל פיצר הוא עוד מעגל שהיה יכול להכניס הפרעה מסויימת. לכן הייתה מגמה ליצור מכשירים בלי הגברה פנימית , בלי תצוגות , בלי קרוסים , ושאר הדברים.

כיום , ברמת הטכנולוגיה שקיימת אין שום בעיה ליצור מכשיר עם חלק גדול מהפונקציות בלי שום סכנה לזליגה כזו או אחרת.

למה עדיין עושים את זה - כי זה מקדם תדמית.אם כך למה כול החברות האחרות עושות את כול הפיצ'רים שלהם במכשיר נפרד ? כי כולן רוצות להפריד בין מכשירים רגילים להיי אנד ? כי זה למתג את המכשיר כחסר פשרות. (במילים אחרות סוג של פלצנות).

צריך לעשות דברים בהיגיון , שמתכננים מכשיר ברמה גבוה אז אין טעם באמת לבנות לו מגבר פנימי , אין טעם לבנות לו מסך יוצא דופן , חיבור לאייפוד וחבריו דווקה על זה לא הייתי מוותר , וכו .. מצד שני אני חושב שפיצרים בסיסיים כמו הרצת שירים , קרוס כזה או אחר , קריאת צרובים , וכו זה דברים שאמורים להיות . ומעל הכל , פאנל נשלף .. לא לעשות פאנל נשלף זה מבחינתי אבסורד .. אם ל HX-D2 היה פאנל נשלף סביר להניח שהייתי רוכש אותו. לצערי אין בו.

לגבי פאנל נשלף אני מסכים אתך

משהו קטן בקשר ליפנים - צריך לעבוד איתם או להיות שם בשביל להכיר את העם הזה - הם משהו אחר.

היפנים מחונכים מגיל אפס לרדוף אחרי שלמות, הם לא סובלים חצאי עבודות והם לא מסוגלים כמעט להבין את המילה "פשרה".

כמה שהם נחמדים ואדיבים ומלאי כבוד ככה הם גם יכולים להיות מפלצות חסרות רחמים - אני חולה עליהם שלא טטעו.

בשביל יפני שמחליט שהוא הולך על משהו הוא הולך עד הסוף - ולא עוצר, אם זה אומר מבחינתו שלהוסיף מנגנון שיריץ שירים אחורה וקדימה יגרע מהתוצאה ומה שהוא מחפש זה היי-אנד אולטימטיבי - הוא יהיה מספיק משוגע (אולי גם טיפש) בשביל לוותר על הפיצ'רים האלה - זה יפנים!

אני באופן אישי חושב שבאמת יש היום טכנולוגיה שלא נופלת מהמכשירים האלה ויכולה לשים בHU אחד כמעט את כל הפיצ'רים ועדיין לספק תוצאת היי-אנד מדהימה. כאן אני מצטער אבל אני לא מסכים אתכם

אני מעדיף להיות יפני!

גם אני מעדיף להיות יפני בנושא הסאונד

אני חושב שיש כאן משהו שאתם לא מבינים . תקחו למשל את האיקוליזציה , כולכם טוענים שאיקוליזציה נחוצה ברכב , הבעיה היא שיותר מידי איקוליזציה מעוות את הצליל . אתם תקבלו כינור שלא ישמע כמו כינור , אולי הוא ישמע נכון לאוזניים שלכם , אבל הוא לא ישמע כך למי שממש מכיר אותו .

כול מעגל חשמלי ולו הקטן ביותר גורם לזרם לעבור בעוד נקודה ובה לעבור דרך טרנזיסטור/קבל/דיודה/WHATEVER , זה לוקח זמן . אז הזמן הזה הוא מיליסקונדס , אבל המוח שלך הרי מכיר בהבדלים קטנטנים שהרי אתם משתמשים בדיליי כדי להשיג במה .

ולכן כול החברות שרוצות היי אנד ללא פשרות רוצות מה שפחות מעגלים . אם נקח את הקלריון למשל , יש לה מעגל סופר מסובך לנושא התזמון של הDAC שלה כי הם מאמינים שזה גורם לג'יטר . עד כמה שידוע לי לאף חברה אין מעגל כזה ולכן גם לא נותר במסגרת המקום הקיים לשים עוד מעגלים שאינם חיוניים בלי השראות אולי גם יפריעו לשעון .

מה שאני מנסה לומר שבניגוד להנחה הרווחת כאן בפורום שפחות זה פלצנות , לפחות יש סיבות תכנוניות חשובות ביותר ולמי שלא עושה פשרות בסאונד יקנה דווקה מכשירים כאלו . מי שצריך "לשחק" בסאונד מקומו במכשירים אחרים

בברכה יהודה

פורסם
אלו שיוצאים וקונים הם אלו שטיפה רציניים , אבל גם כאן וגם באמריקה רוב השוק הם הדברים שנותנים הכי הרבה בהכי מעט כסף . כי אם כבר השקעתי , אני רוצה לראות תוצאות מוחשיות , ולא תוצאות שאני צריך להאמין ו/או לשמוע .

לא צריך לפסול גם את הגישה הזו. נכון זה לא ה"אני מאמין" של אודיופיל אמיתי, אבל בכל זאת אלו מערכות משודרגות שבבנייתן נלקח העניין של עלות תועלת בחשבון. כל עוד בעל הבית מרוצה, אין שום פסול בגישה הזאת, לדעתי.

נ.ב.

לפותח השרשור, תתחדש על הרכישה. המכשיר נראה מאוד יפה ומרשים והכי חשוב שאתה מבסוט מאיכות השמע. מעט חורה לי שאמרת שהכפתורים עדינים ורגישים, כי זה כבר לא קשור לזליגת השראות, בזה כן יכלו להשקיע.

אגב אתה אמור להחזיר אותו ולקבל את ה 406MX? להחזיר למקום שמשם הוא נשלח אליך? מה זה אומר עוד חודשים של המתנה?

יואב

יואב :arrow:

פורסם

יהודה , על מה בדיוק אתה מדבר בכרטיסי קול מקצועיים ?

ולשאלתך למה חברות עדיין עושת את זה כך ?

כי זה מה שהשוק רוצה . אין שום בעיה טכנולוגית לבנות מכשיר עם פאנל נשלף ואופציה להרצת שירים קדימה ואחורה לדוגמא. אבל עדיין הנושא של המיצוב של המכשיר בהתאם לרוח השוק היא גורם מכריע בתכנון.

זה מגיע בדיוק מאותה הסיבה של העיצוב. הרי גם אם היה לזה שיקול טכנולוגי , אין בעיה הרי לעצב מכשיר עם קווים נקיים ומודרנים, ועדיין העיצוב של רוב המכשירים האלו הוא עיצוב רטרו. לא כי זה יותר טוב , כי זה ממתג את המכשיר ועבור מכשירי הייאנד המיתוג הוא עניין משמעותי.

אני חושב שיש כאן משהו שאתם לא מבינים . תקחו למשל את האיקוליזציה , כולכם טוענים שאיקוליזציה נחוצה ברכב , הבעיה היא שיותר מידי איקוליזציה מעוות את הצליל . אתם תקבלו כינור שלא ישמע כמו כינור , אולי הוא ישמע נכון לאוזניים שלכם , אבל הוא לא ישמע כך למי שממש מכיר אותו . כאשר אנחנו מדברים על מוצרים ברמה הזו , אנחנו מדברים בהכרח על משתמש מקצועי\מתקין מקצועי. לכן אין פה עניין של אקווליזציה מוגזמת אלה עניין של לאפשר למקסם את הביצועים של המערכת ברכב ואין אף רכב בעולם שמערכת בו יכולה להישמע יותר טוב בלי אקוולייזר מאשר אותה המערכת עם אקווליזר שמכוון על ידי גורם מקצועי ו\או מכוון לפי אוזן המשתמש.

מה שאני מנסה לומר שבניגוד להנחה הרווחת כאן בפורום שפחות זה פלצנות , לפחות יש סיבות תכנוניות חשובות ביותר ולמי שלא עושה פשרות בסאונד יקנה דווקה מכשירים כאלו . מי שצריך "לשחק" בסאונד מקומו במכשירים אחרים. שוב אני אומר גם מי שלא עושה שום פשרות בסאונד יכול לקבל חלק מהפיצרים בתןך המכשיר ועניין ההרצה של השירים הוא דוגמא קלאסית. פעם אכן הייתה בעיה וקושי להכניס את הדברים למכשיר בגודל נתון אבל זה כבר מזמן לא כך עבור חלק לא מבוטל של הפיצרים. ואם אתה חושב שלא צריך "לשחק" בסאונד אז אתה כנראה לא מבין (או יותר סביר להניח בוחר להתעלם) מה המשמעות של האקוסטיקה ברכב.

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...