Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Copy-Paste:

טוב מאוד, אחלה של חוק. כן יירבו. מי שמספיק מטומטם לצאת לשטחים ולתקן אצל מחבלים או חבריהם, מגיע לו שיכנס לכלא. אני לא רוצה אח"כ לממן לו טיפולים וכוח חילוץ של צה"ל רק כי הוא ניסה לחסוך 100 שקל על אוברול ונסע לתקן בטול כרם ואח"כ חטפו אותו. יש מספיק מוסכים בארץ ואין מה לנסוע לשטחים לתקן אצל "בני דודינו".

ROOONEEYY

פורסם

אכן הצעה מבורכת, כי אני לא מבין את אותם האנשים שנוסעים לשטחים בשביל לחסוך קצת כסף לפחותאם זה היה בשביל עבודה טובה הייתי יכול לנסות להבין אותם אבל גם את זה אין שם.

אני רק מקווה שלא יהרסו את החוק על ידי כל מיני תיקונים פופוליסטיים מצד הח"כים.

פורסם

צעד ראשון וקטן לשיפור מעמדו והכנסותיו של ענף המוסכים בישראל .

כמובן שבחיי היום יום העניין ימשיך להתנהל ,רק מעט אחרת

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=179301

עבר בכנסת בקריאה ראשונה, אני מניחה שהחוק יעבור גם בשאר הקריאות, השאלה היא כיצד יאכפו באמת בשטח את הנעשה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

נו .... אתם מאמינים שהחוק יתפוס שיניים ?!!! מה יעשו כול חברות הביטוח עם אובדן להלכה ? מי יקנה את הרכבים האלו אם אין לו ממי לתקנן בזול ? הרי אם צריך לתקן אותם בארץ אצל מוסכניק רגיל , לחברות הביטוח יש בטח הסדרים שהם משלמות פחות על עבודה וחלפים , ועדיין זה יקר מכדי לתקן . זה רק עניין של זמן שאו חברות הביטוח יעשו לובי שקט אבל יעיל , או שיעבירו את המשחטות לכפרים ערביים בקו הירוק ובא לאובדן להלכה גואל

בברכה יהודה

פורסם

אני דווקא הבנתי שכבר יש חוק נגד תיקון רכבים במוסכים לא מורשי משרד התחבורה. אז למה פתאום חוקקו את החוק הזה?

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

לא כל כך קשור, אבל מעניין מה מצב הגניבות בתוך השטחים. הרי טכנית - יותר קל לגנבים ללכת לשכונה הקרובה בחברון, במקום להסתנן לתל אביב, לגנוב מכונית ולברוח איתה בחזרה לשטחים דרך איזו פרצה בגדר.

האם מוחמד בעזה צריך להתקין 3 אזעקות על הסובארו שלו?

האם סעיד לא ישן בלילה בגלל הב.מ.וו?

האם הגנבים מעדיפים לעבוד קשה יותר תחת סיכון גבוה יותר כדי לגנוב מיהודים ולא מערבים?

פורסם

ערבים לא גונבים מערבים.

כי ברגע שהם יגנבו ויתפסו זה יהווה עבורם סיכון הרבה יותר גדול מאשר להתפס על ידי המשטרה.

:roll:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ולכן צריך לחוקק חוק שניתן להטביע גנב רכב שנתפס על חם. זה גם חוסך מקום בבתי כלא וגם יופי של הרתעה.

מה לעשות שלדמוקרטיה יש חסרונות.

האמת שלפי החוקים של מופז, הדמוקרטיה מתחילה להתערער.

וכמובן יש את בעית חברות הביטוח שכבר לא יהיה משתלם לבטח ביטוח מקיף כי אין גניבות ולכן אין מצב שבאמת יעשו משהו בנוגע לגניבות רכב. יותר מדי גורמים מרוויחים מזה, כולל הממשלה.

פורסם

לגנבים אין מה להפסיד.

נתפסו, פותחים להם תיק פלילי, ומשחררים אותם לאחר מספר שעות, מערכת הענשיה לא מרתיעה מספיק, כי הגנבים לא נענשים בחומרה ולכן ממשיכים עם שיגרת הגנבות.

ל'

פורסם

ושוב, מפני שאין לאף אחד חוץ מהאזרח הקטן אינטרס אמיתי לעצור את זה.

זה בדיוק כמו למה לא מלמדים בתיכון איך לנהל תקציב אישי או חשבון בנק.

פורסם

והיא גם לא תהיה מרתיעה כל עוד זה מפרנס הרבה מאוד אנשים (כולל את המשטרה) במיליארדים של שקלים מידי שנה.

הממשלה מרוויחה מיליארדים של דולרים.

המוסכים קונים חלקי חילוף בזול.

לגנבים יש רווח של 100% מכמה שהם מכרו את הרכב/חלקי הרכב.

לחברות איתוראן/פוינטר יש לגיטימציה הרבה יותר גבוהה ולכן מתחברים אליהן יותר מנויים (שחברות הביטוח מחייבות אותם במערכת).

וכן הלאה..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
ושוב, מפני שאין לאף אחד חוץ מהאזרח הקטן אינטרס אמיתי לעצור את זה.

זה בדיוק כמו למה לא מלמדים בתיכון איך לנהל תקציב אישי או חשבון בנק.

:mm_yeah:

הכל טוב ויפה בתאוריה , הביטוח יירד המוסכים בארץ ירוויחו ובלה בלה בלה...

אך אני ממש רואה שוטרים עוצרים כל רכב שחוזר משם או שמסתובב שם ושואלים אותו אם הוא תיקן את הרכב.

במדינה הזאת מחוקקים חוקים בהתעלמות מעוררת השתאות מהמציאות.

כשפורצים לך הביתה אז המשטרה לא עושה כלום ,אז אתם רוצים שהם יעצרו מישהו שבא להחליף פילטר שמן.

לדעתי דווקא מה שנאמר בסוף הכתבה הוא החשוב : להתחיל קודם כל לטפל בכל המוסכים אשר עוברים על החוק -

ונמצאים בתוך הקו הירוק.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
  • תוכן חדש...