Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי בכלל נוסע לשטחים לתקן את הרכב? אני שמעתי על מקרים כאלה אבל לקחת סיכון ולנסוע עד לשם?!

לא הייתי לוקח את הסיכון!

צעד ראשון וקטן לשיפור מעמדו והכנסותיו של ענף המוסכים בישראל .

רק הבעיה, שיש יותר מידי מוסכניקים שהם מרמים אותך! הם חושבים על הכיס שלהם מאשר לחשוב איך לשמור את הקליינט.

לפעמים צריך לקחת פחות או לא לקחת (במקרה שלא צריך) וכך אתה שומר על הקליינט.

אני אביא דוגמא: כשהיה לנו רכב אופל חשבנו שיש איזה בעיה, נסעתי למוסך אחד הוא אמר: "תיקון יעלה 500 ש"ח" (משהו כזה).

נסענו למוסך אחר והוא בדק ואמר: "קח את המפתחות של האוטו, תסגור את המכסה מנוע וסע! שום דבר לא צריך לתקן אלא אם כן אתה רוצה לבזבז כסף" למרות שיכל להגיד ההפך ולקבל כסף.

ואני לא אומר שכולם כאלה, אלא יש ויש.

אמיל.

Kia Sportage, 2014 

פורסם
ערבים לא גונבים מערבים.

כי ברגע שהם יגנבו ויתפסו זה יהווה עבורם סיכון הרבה יותר גדול מאשר להתפס על ידי המשטרה.

:roll:

ל'

מצד אחד נכון מצד שני אני אישית אסתכן בלשבת בכלא על הריגה אבל גנב כזה במקרה ויתפס לא יגיע לתחנת המשטרה...:idea:...ויש רבים כמוני!

פורסם

חבל, כי אתה אכן תשב בכלא. אתה תתבע על ידי המדינה כי ניסית להגן על רכושך.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
מצד אחד נכון מצד שני אני אישית אסתכן בלשבת בכלא על הריגה אבל גנב כזה במקרה ויתפס לא יגיע לתחנת המשטרה...:idea:...ויש רבים כמוני!

"משפטי שדה לגנבים", הבעיה היא שאם חלילה תתפס אתה עלול לשלם מחיר מאוד כבד.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
לא כל כך קשור, אבל מעניין מה מצב הגניבות בתוך השטחים. הרי טכנית - יותר קל לגנבים ללכת לשכונה הקרובה בחברון, במקום להסתנן לתל אביב, לגנוב מכונית ולברוח איתה בחזרה לשטחים דרך איזו פרצה בגדר.

האם מוחמד בעזה צריך להתקין 3 אזעקות על הסובארו שלו? לא .

האם סעיד לא ישן בלילה בגלל הב.מ.וו? לא

האם הגנבים מעדיפים לעבוד קשה יותר תחת סיכון גבוה יותר כדי לגנוב מיהודים ולא מערבים?

יש שתי אפשרויות לבחירתך אם אתה ערבי מהשטחים . או שמי שגנבת ממנו מקושר עם אחת מוועדות ההתנגדות שלהן (אני לא יודע את שמות כול האירגונים הקטנים האלו ) , ואם לדון ע"פ מה שקרה בעזה , שהחמאס בזמנו היה צריך להקיף ב400 איש חמולה של גנבי רכב כי היה לה צבא פרטי משלה , זה מאוד יתכן . ואתה יכול להבין לבד מה יקרה לך

אפשרות שניה , שזה שגנבת ממנו כ"כ מחומם עד שהוא יאלץ לעשות גאולת דם על העלבון של גניבת מכוניתו . שהרי אם מישהו רצח דוקטור שניסה להגיע לסולחה , כי הוא רמז שהרוצח נוהג בפראות בכביש (היה קישור על זה לא מזמן בתרד' של יוסי פרנקוס) , מה יקרה אם מישהו יעלב מגניבת המכונית שלו ?

בקיצור ולעניין אם חייך חשובים לך אל תנסה את זה

אל תשכחו גם שיש מוסכניקים לא מעטים שמעבירים עבודות באופן תדיר לערבים , ומקבלים את הרכב , ומעבירים לבעלים , מה שנקרא בעברית צחה מיקור חוץ .

בקיצור יש יותר מידי אינטרסים בנושא מכדי שהנושא יהיה ישים . וישים הכוונה שאולי החוק יחוקק , ויעשה כותרות ענק , אבל אכיפתו המעשית זה כבר סיפור אחר

בברכה יהודה

• תוכן חדש...