Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי מיצובישי קולט שנת 2001 ויש לאוטו בעיה מוזרה שבאופן קבוע הוא לא מניע בפעם הראשונה שאני מנסה להניע אותו.

צריך לתת סטארטר או פעמיים או שלוש בשביל להניע אותו.

חשוב לציין שכשהמנוע דולק הוא לא מגמגם ולא כלום כלומר כשהמנוע עובד הוא כבר עובד בסדר גמור אבל יש את הבעיה הזו בלהניע אותו.

יש למישהו מושג ממה זה יכול לנבוע?

תודה רבה מראש!

פורסם

אוליי מצבר חלש?

בדקת את האפשרות הזאת? אם לא,אז שווה לנסות.

זה תמיד היה ככה או התחיל רק בתקופה מסויימת?

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

אני יודע להגיד לך בוודאות שהמצבר לא חלש כי בדקתי כבר את האפשרות הזו עם עוד מצבר חדש לחלוטין.

יש עוד סיבה שזה יכול לנבוע ממנה?

פורסם

מהו "זרם ההתנעה" של המצבר החדש?

(cranking amps)

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

האם אתה מנסה ללחוץ גז בצורה זו או אחרת ,כאשר אתה מנסה להניע?

אם כן, נסה ללא גז בכלל, פתיחת סוויץ' המתנה שנייה, וסיבוב מפתח למצב התנעה, כאמור רגל לא נוגעת בדוושת הגז.

אם אתה מניע ללא גז, ראוי לאבחן את הבעיה , תחילה ויזואלית (ושמיעת סיבוב המתנע את המנוע) ,ואף בחיבור סורק תקלות לשקע הדיאגנוסטיקה ברכב.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אני לא יודע לענות לך על זה כי אני פשוט לא מבין בזה.

בכל אופן, אם זה משנה, כשאני נותן סטארטר אין הרגשה כלשהי של חוסר כוח או משהו כזה.

פורסם
האם אתה מנסה ללחוץ גז בצורה זו או אחרת ,כאשר אתה מנסה להניע?

אם כן, נסה ללא גז בכלל, פתיחת סוויץ' המתנה שנייה, וסיבוב מפתח למצב התנעה, כאמור רגל לא נוגעת בדוושת הגז.

אם אתה מניע ללא גז, ראוי לאבחן את הבעיה , תחילה ויזואלית (ושמיעת סיבוב המתנע את המנוע) ,ואף בחיבור סורק תקלות לשקע הדיאגנוסטיקה ברכב.

בברכה

דני

אני מניע ללא גז אך לפעמים אני מפמפם טיפה תוך כדי אך אין שום הבדל.

נאמר לי מיקודם לסובב את הסוויץ' למצב 1, ללחוץ על הגז, לעזוב ואז להניע. יש בכך היגיון?

פורסם

מיקרה דומה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=189087&highlight=%D7%9C%D7%90+%D7%9E%D7%AA%D7%A0%D7%99%D7%A2+%D7%91%D7%A4%D7%A2%D7%9D+%D7%94%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%95%D7%A0%D7%94

תבדוק עם המפתח השני - אולי המקלט של אימובילייזר לא מזהה את המפתח.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
........נאמר לי מיקודם לסובב את הסוויץ' למצב 1, ללחוץ על הגז, לעזוב ואז להניע. יש בכך היגיון?

ממש לא.

אין צורך ללחוץ על דוושת הגז ,לא לפני ההנעה, ולא תוך כדי.

אכן רעיון טוב לנסות עם המפתח השני, אולם, למען האמת , אני סקפטי, אבל "יש מצב".

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• 15 שנים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...