Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייבוא אישי מארה"ב (רכב חדש) בעזרת סוכנות רכב

bxr510
שימו לב! השרשור הזה בן 5071 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

לאחר חיפוש בפורומים, לא מצאתי אפילו שירשור אחד שעוסק בסוכנויות אלו.

האם למישהו יש נסיון עם סוכנויות שעוסקות בייבוא אישי מארה"?

להלן כתבה שהתפרסמה ב YNET:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3022131,00.html

האם למישהו יש נסיון עם מי מהסוכניות שמופיעות בכתבה:

הינומה מוטורס: 03-6880028, 03-6886504

אלפא-מוטורס: 03-6966511

יוריס: 0544-896779

אוטו-חן: 03-6391377

אוטו-דיפלומט: 03-6764033

אמריקארס: 054-5999488

פרסטיז': 03-6496865

סיטימוביל: 6123399- 03

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אני לא טועה, פרסטיג' פשטו את הרגל.

סיטי-מוביל נמצאים באיזור הבורסה בר"ג. יצא לי להיות שם כמה פעמים ולברר לגבי ייבוא של מכוניות.

בסה"כ עושים רושם טוב. אם כי העמלה שהם לוקחים גבוהה (למרות שאין לי מושג מה העמלה שלוקחים במקומות אחרים).

הינומה הם, לדעתי, ההכי מפורסמים בנושא הייבוא האישי. אבל גם העמלה שלהם (ממה ששמעתי) היא הגבוהה ביותר מכל הסוכנויות ייבוא אישי. הם יושבים ברחוב המסגר, בין סוכנות סוזוקי ל"אוטו-חן".

לגבי הסוכנויות האחרות אין לי מושג.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על התשובה, היא עזרה מאד.

אגב, איך יודעים שהסוכנות אמינה (הווה אומר לא עובדים עליי)?

זה פשוט, אם אתה מקבל בדיוק מה שהזמנת במחיר שסיכמתם ולא היו בעיות מיוחדות, סימן שהסוכנות אמינה.

GOLF TDI

תמונות של הרכב

אם היה לי אוגר רוסי הייתי קורא לו איגור.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה פשוט, אם אתה מקבל בדיוק מה שהזמנת במחיר שסיכמתם ולא היו בעיות מיוחדות, סימן שהסוכנות אמינה.

נו באמת.

איך אני בודק מראש שהכל יהיה בסדר (ושהסוכנות אמינה והכל יעבור דיי חלק), זו השאלה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הינומה מוטורס מתמחה ביבוא אישי,

לגבי העמלה, אני משוכנע שמי שנכנס לסוכנות במטרה לייבא רכב, לא יפריע לו תוספת של כמה שקלים.

הינומה מוטורס- רחוב המסגר 20 תל אביב

שלומי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא אציין שמות ספציפים מכוון שאני ממש לא רוצה להתבע חלילה על "הוצאת דיבה" וכו'..

אבל אני אגיד לך שלא אחת מן החברות פה עושות הרבה קומבינות שלא באות לטובת הלקוח..

אחריות על הקניה שלך אתה לא מקבל ולא חסרים טריקים ליבואן להביא את הרכב במחיר נמוך משמעותית

מהמחירון מכל מיני סיבות ואתה לא תדע את עברו של הרכב (ידים, תאונות) מכון שברישיון אתה נרשם כיד ראשונה.

עדיף לעבוד דווקא עם החברות הקטנות שלא מרשות לעצמן להתעסק בדברים האלה!

ואם כן, תבדוק טוב טוב ותבקש לקבל את כל הפרטים על הרכב שמגיע כולל CARFAX וקישור למכירה של הרכב באינטרנט

(EBAY, CARS וכו')

Lexus CT200H

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הינומה מוטורס מתמחה ביבוא אישי,

לגבי העמלה, אני משוכנע שמי שנכנס לסוכנות במטרה לייבא רכב, לא יפריע לו תוספת של כמה שקלים.

הינומה מוטורס- רחוב המסגר 20 תל אביב

התוספת הזו היא לא החלק המשמעותי (כל עוד זה לא מוגזם וברור שהם צריכים להרוויח מכל הנושא), אבל האמינות כן.

הינומה מוטורס

בסדר גמור של סוכנות

אפנה אליהם בין היתר, תודה.

אני לא אציין שמות ספציפים מכוון שאני ממש לא רוצה להתבע חלילה על "הוצאת דיבה" וכו'..

אבל אני אגיד לך שלא אחת מן החברות פה עושות הרבה קומבינות שלא באות לטובת הלקוח..

אחריות על הקניה שלך אתה לא מקבל ולא חסרים טריקים ליבואן להביא את הרכב במחיר נמוך משמעותית

מהמחירון מכל מיני סיבות ואתה לא תדע את עברו של הרכב (ידים, תאונות) מכון שברישיון אתה נרשם כיד ראשונה.

עדיף לעבוד דווקא עם החברות הקטנות שלא מרשות לעצמן להתעסק בדברים האלה!

ואם כן, תבדוק טוב טוב ותבקש לקבל את כל הפרטים על הרכב שמגיע כולל CARFAX וקישור למכירה של הרכב באינטרנט

(EBAY, CARS וכו')

אני מתכוון להביא רכב חדש לגמרי. הייתי רוצה אפילו לבחור את הדילר כדי לדעת שלא מרמים אותי.

אם אני יודע שהסוכנות אמינה (או שיש לי בטחונות ומידע שהכל תקין) אין לי בעיה שהסוכנות תשיג מחיר טוב יותר אצל הדילרים שלה (וכו).

האמת שהנושא של אמינות הסוכנות גורם לי לחשוב שכבר יותר קל לקפוץ לארה"ב, לקנות אצל דילר מכונית (אפשר להזמין מהארץ כולל משלוח באנייה?), ו"פשוט" להעלות אותה על אונייה לארץ.

המטרה של פנייה לסוכנות היא לקבל מחיר עוד יותר טוב מזה (אני מניח שסוכנות יכולה להשיג מחירים טובים יותר מלקוח פרטי, וגם תשלם פחות מס בעקבות זה בעזרת קשריה) ולחסוך גם את הכאב ראש של לטוס, לקנות, לשלוח, וכל הבירוקרטיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דבר ראשון בעצם קנייה של רכב חדש צימצמת סיכונים ופתח לצרות,

ציפור קטנה לחשה לי שבין היתר נמכרים רכבים מהשכרה ועוד סודות אפלים שהקונה הממוצע לא יכול לגלות.

דבר שני "כמה שקלים" עמלה זה ניסוח אופטימי משהו,בהנחה שאתה לא עומד לייבא גטס,

מדובר בסכום של עשרות רבות של אלפים,ולרוב גם הרבה יותר מזה

porsche 914,2.0,1970

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

התוספת הזו היא לא החלק המשמעותי (כל עוד זה לא מוגזם וברור שהם צריכים להרוויח מכל הנושא), אבל האמינות כן.

אפנה אליהם בין היתר, תודה.

אני מתכוון להביא רכב חדש לגמרי. הייתי רוצה אפילו לבחור את הדילר כדי לדעת שלא מרמים אותי.

אם אני יודע שהסוכנות אמינה (או שיש לי בטחונות ומידע שהכל תקין) אין לי בעיה שהסוכנות תשיג מחיר טוב יותר אצל הדילרים שלה (וכו).

האמת שהנושא של אמינות הסוכנות גורם לי לחשוב שכבר יותר קל לקפוץ לארה"ב, לקנות אצל דילר מכונית (אפשר להזמין מהארץ כולל משלוח באנייה?), ו"פשוט" להעלות אותה על אונייה לארץ.

המטרה של פנייה לסוכנות היא לקבל מחיר עוד יותר טוב מזה (אני מניח שסוכנות יכולה להשיג מחירים טובים יותר מלקוח פרטי, וגם תשלם פחות מס בעקבות זה בעזרת קשריה) ולחסוך גם את הכאב ראש של לטוס, לקנות, לשלוח, וכל הבירוקרטיה.

תתפלא. אתה יכול לקנות את הרכב בלי לטוס. ארה"ב זה לא ישראל. האמריקאים קונים הכל באינטרנט-גם מכוניות.

99% שלא תתקל בבעיה ולא ירמו אותך. כנס לEBAY או ל-CARS.COM וחפש דילרים עם משובים חיוביים.. סביר להניח

שדילר בעל 1500-2000 משובים חיוביים הוא דילר טוב. אפשר לעשות את התהליך לבד (מנסיון) לחסוך הרבה ירוקים..

כל הסוכנים האלה זה שטויות.. כל הסיפור זה למצוא את הרכב המיועד, לשלוח מייל לדילר, לקבל בדיקת CARFAX להעביר

את הכסף, משם חברת השילוח כבר לוקחת את האוטו והוא בתוך חודש-חודש וחצי בארץ ואז צריך להקדיש עוד יום נוסף להעברת תקינה (כאב ראש, אבל בהחלט אפשר לעמוד בו ולא צריך להיות גאונים) וזהו...

הסוכניות לא יתנו לך מחיר זול יותר.. זה ברור שהם קונים את הרכבים בזול יותר.. אבל לא בדיוק בגלל שהם מקבלים את זה ככה מהדילר לרוב פשוט הם מביאים לך מכוניות עם עבר מפוקפק (השכרה, ליסינג וכו') ולך אין שום דרך לדעת (כמו שאמרו מעליי) ובטח שהם משלמים מיסים כמו כולם... הקומבינות הם לא במיסים...

בכל אופן, סתם שתדע, עדיף לך להביא רכב בן 3-4 חודשים עם כמה מאות מיילים עליו.. זה יכול להיות הבדל של עשרות אלפי שקלים!

Lexus CT200H

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

Lexus,

דיי פתחת לי את העיניים, סביר להניח שזה הכיוון שאני אלך בו.

למצוא דילר אמין בארה"ב לרכב חדש באמת נשמע קל (אין לי אפילו בעיה לשלם את המחיר הרשמי, זה עדיין משתלם בגדול), כמוכן העברת הכסף ואפילו המשלוח.

העברת התקינה בארץ היא החלק שהרתיע אותי ואם אתה אומר מנסיון שזה יום (אפילו שבוע שבועיים זה טוב) ולא צריך להיות גאונים אז אני בטוח שאוכל להסתדר עם זה.

אני אקרא בפורומים כאן על הנושא לפרטים ואשמח כמו כל לקבל כל עזרה בנושא.

כמו כן אני אבדוק את הנושא של משומשת אבל הכיוון שלי הוא למכונית חדשה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

Lexus,

דיי פתחת לי את העיניים, סביר להניח שזה הכיוון שאני אלך בו.

למצוא דילר אמין בארה"ב לרכב חדש באמת נשמע קל (אין לי אפילו בעיה לשלם את המחיר הרשמי, זה עדיין משתלם בגדול), כמוכן העברת הכסף ואפילו המשלוח.

העברת התקינה בארץ היא החלק שהרתיע אותי ואם אתה אומר מנסיון שזה יום (אפילו שבוע שבועיים זה טוב) ולא צריך להיות גאונים אז אני בטוח שאוכל להסתדר עם זה.

אני אקרא בפורומים כאן על הנושא לפרטים ואשמח כמו כל לקבל כל עזרה בנושא.

כמו כן אני אבדוק את הנושא של משומשת אבל הכיוון שלי הוא למכונית חדשה.

דבר איתי בפרטי, אני מתכנן להביא רכב ואם נביא 2 אולי נשיג מחיר טוב יותר וכמובן שעלויות המשלוח יהיו נמוכות יותר (נתחלק במכולה)

Lexus CT200H

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

להלן דרישות התקינה:

http://www.mot.gov.il/wps/pdf/HE_RECHEV/PrivateImportPersonalCar07.pdf

לדעתי הבעיות ה"רציניות" יכולות להיות בהחלפת הפנסים, אם צריך, ושינוי הספידומטר ומד המרחק.

אגב, מדובר במיני קופר S שההפרש במחירים (מחיר+משלוח+מס מול המחיר אצל היבואן כולל כל התוספות ובארה"ב אתה מקבל גם DSC במקום ASC+T) מגיע ל 50K.

במיני קופר רגילה ההפרש מגיע ל 30K.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5071 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...