Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד כמה שידוע לי ל BMW יש מדיניות של אחריות בינלאומית ככה שאמורה להיות אחריות מלאה.

בארה"ב אפילו נותנים אחריות מלאה ל 3 שנים לעומת שנתיים בארץ.

איך מבררים אם הדבר נכון?

פורסם

בכל אופן, סתם שתדע, עדיף לך להביא רכב בן 3-4 חודשים עם כמה מאות מיילים עליו.. זה יכול להיות הבדל של עשרות אלפי שקלים!

אם זה כך , לא כדאי להגיע לשם ולהשתמש ברכב לטיול ואז לייבאו כמשומש ? שהרי אם תסע מחוף לחוף תעשה כמה אלפי קמ"ש , ויהיה חודש שזה אמור להספיק למשומש . השאלה היחידה היא עד כמה ההבדל במיסוי והאם זה באמת כדאי

בברכה יהודה

פורסם

אני קניתי הונדה חדשה בארה"ב ישירות מדילר והיא בדרכה לישראל. פה יש איש מכס שאמור לשחרר עבורי את הרכב והוא הודיע לי שפתאום הונדה לא מסכימה לאשר כניסה של רכבים מארה"ב. האם מישהו מכם יודע משהו על כך ויכול להמליץ לי מה עלי לעשות

פורסם
אני קניתי הונדה חדשה בארה"ב ישירות מדילר והיא בדרכה לישראל. פה יש איש מכס שאמור לשחרר עבורי את הרכב והוא הודיע לי שפתאום הונדה לא מסכימה לאשר כניסה של רכבים מארה"ב. האם מישהו מכם יודע משהו על כך ויכול להמליץ לי מה עלי לעשות

אין דבר כזה. היבואן אמור להיות חתום לך על הטופס-אם הוא חתום אין לו שום דרך להתנער ממך, פשוט איים בתביעה והאוטו ישוחרר. אם הוא לא חתום זו בעיה שלך, אתה היית צריך להחתים אותו על רישיון היבוא שלך.. לא קונים אוטו ושולחים אותו לארץ

ככה סתם-התהליך ארוך וצריכים לעבור את כל השלבים על מנת שיהיה תקני. במידה וחיפשת קיצורי דרך אז אכלת אותה.. במידה ולא אין לך מה לדאוג.

Lexus CT200H

פורסם
אם זה כך , לא כדאי להגיע לשם ולהשתמש ברכב לטיול ואז לייבאו כמשומש ? שהרי אם תסע מחוף לחוף תעשה כמה אלפי קמ"ש , ויהיה חודש שזה אמור להספיק למשומש . השאלה היחידה היא עד כמה ההבדל במיסוי והאם זה באמת כדאי

סליחה על התגובה הכפולה אבל רק עכשיו שמתי לב. בכל אופן זה בהחלט לא כדאי.

למה? טיסה לארה"ב, טיול, מלונות -> הרבה מאוד כסף.. אנחנו מנסים לחסוך כסף על ידי יבוא אישי ולבזבז אותו בטיול של חודש בארה"ב?

מעבר לזה.. שאתה קונה אוטו מדילר למטרת יצוא יש מיסים מסוימים שאתה לא צריך לשלם.

במידה ואתה רוצה לקבל רישוי על מנת לנסוע באוטו עליך לשלם מס למעלה מ-1000$ מה שמייקר באופן משמעותי את הנושא.

Lexus CT200H

פורסם

דבר ראשון, יש הבדל בין להוציא את ה20-30 אלף שקל האלה על אוטו או על טיול של חודש-חודשיים-שלושה בארה"ב.

דבר שני, המיסים בארה"ב נמוכים (תלוי כמובן במדינה בה אתה רוכש את האוטו) וישנם מקרים שעדיין משתלם לשלם אותם בשביל ההנחה שמקבלים בארץ על הרכב כמשומש.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
דבר איתי בפרטי, אני מתכנן להביא רכב ואם נביא 2 אולי נשיג מחיר טוב יותר וכמובן שעלויות המשלוח יהיו נמוכות יותר (נתחלק במכולה)

אתה לא עונה בפרטי (?)

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם
דבר איתי בפרטי, אני מתכנן להביא רכב ואם נביא 2 אולי נשיג מחיר טוב יותר וכמובן שעלויות המשלוח יהיו נמוכות יותר (נתחלק במכולה)

אני חדש בפורום וקראתי את השתלשלות השיחה שלך רציתי לדעת

אם ניתן להעזר בנסיונך לייבא רכב.:smile:

• תוכן חדש...