Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Alpine CDA-9887

malcishua
שימו לב! השרשור הזה בן 6077 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם

הגיע הזמן (מזמן!) להחליף HU ברכב. אחרי מחקר והתלבטויות אלו ואחרות הוחלט על קניית Alpine CDA-9887.

כאן יש לציין שהמערכת משמשת לפחות חצי מהזמן לשמיעת רדיו, ופה מתחילה הבעיה.

בדקתי וחקרתי ולפי מה שהבנתי, בכל הדגמים החדשים של Alpine - אלו המסומנים ב-CDA-988X - אין אפשרות מובנית לעבור בין תדרי רדיו FM אמריקאים (מסתיימים בספרות אי-זוגיות בלבד: 93.9, 93.7 וכו') לאירופאים, כמו בארץ (יכולים להסתיים בכל ספרה שהיא).

כמובן שאני מעוניין לקנות את המכשיר ב-ebay ממוכר אמריקאי: ניתן לקנות אותו שם בסביבות $300, ועם קצת מזל אם תופסים מכרז (ולא קניה במחיר קבוע) אפשר אפילו בפחות. מיותר לציין שהמחיר בארץ גבוה יותר במידה שערורייתית.

חיפשתי ועברתי על כל ההודעות בפורום בנושא הזה, והבנתי שיש אפשרות בחלק מהמכשירים לתקן את הבעיה במעבדה בארץ.

השאלה היא: האם יש מישהו בפורום שמחזיק מכשיר כזה, או כל מכשיר אחר מהסדרה הנ"ל (למשל CDA-9885, CDA-9883 וכו'), שהצליח לתקן את בעיית תדרי הרדיו? מכיוון שהמערכת משמשת חלק גדול מהזמן לשמיעת רדיו (לצערי..) אני לא יכול להסתכן ולקנות את המכשיר ב-USA אלא אם אני יודע שאוכל לתקן את הבעיה בארץ.

בקיצור, אם יש מישהו שיודע בבטחון שאפשר לתקן את הבעיה בארץ (וכמובן איך\איפה לעשות את זה) אני מאוד אשמח לשמוע את זה.

ד"א, אם טעיתי (למרות המחקר הארוך והמתיש..) ויש אפשרות מובנית במכשיר לעשות את השינוי, אני עוד יותר אשמח לשמוע את זה...

תודה מראש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תוכל לעשות את הכיול בארץ , אבל אז המחיר שלך ישתווה למחיר של חדש.

וגם אז לא תהיה לך אחריות.

למה להסתכן בשביל 200\300 שקל של מוצר איכות?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם לי יש את המכשיר 9887 וזה מכשיר מטורף לגמרי... אבל בקשר לרדיו יש בעייה גם אני הזמנתי מחו"ל.

דיברתי עם כמה אנשים, והם אמרו לי שלכייל את הרדיו יש שני אופציות,

אחת פשוטה והיא דרך המכשיר. שחבר שלי ניסה ולא הצליח .

והשנייה היא במעבדה. ואז זה כבר עולה 800-900 ש"ח.

אז מה שהמליצו לי לעשות זה, פשוט להזמין את הרדיו הלוויני של אלפיין, יותר משתלם ויש לך את כל תחנות הרדיו בעולם... זה עולה כמעט כמו לכייל את המכשיר. אז שהייה לך בהצלחה, ותגיד לי עוד שאלה אחרונה.

איך אתה מתכוון להביא את המכשיר לארץ דרך דואר? כי אני חושב שזה יעלה לך מכס ....

בהצלחה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בארץ המערכת עולה (לפי חיפוש ב-zap) בסביבות 3000-2800 ש"ח. אם אני קונה באיביי ב-$300 אני משלם 1100-1200 ש"ח - הבדל משמעותי.

לשלם 800-900 ש"ח עבור כיול זו כבר באמת בעיה. האם זה באמת יעלה כ"כ הרבה? כלומר מדובר פה על החלפת רכיב כלשהוא במכשיר ולא סתם "כיול"? איפה בדיוק עושים דבר כזה?

האופציה של רדיו לוויני נשמעת מעניינת. הבעיה שאין לי ממש מקום בשבילו...

איך לנייד את המכשיר לכאן - יש כמה אופציות (חברים שנוסעים, קרובים שמגיעים משם..). הכי גרוע - שולחים בדואר ומקווים לטוב. גם עם מכס ההפרש משמעותי לטובת קניה בחו"ל, וכבר קניתי כמה וכמה פריטים באיביי (חלקם יקרים וגדולים מהמכשיר המדובר) שלא נעצרו במכס...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

300$+ משלוח + מע"מ 15.5% + מכס 35% משווי המוצר המוצהר (כולל המשלוח), אתה כבר מגיע לאיזור ה 450-500$

לא משתלם.

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

התגובה למי שכתבת מעלי

החישוב לא הולך ככה

מחיר מוצר פלוס משלוח בארה"ב מזה מחשבים את המכס(17%~) פלוס המעמ(15.5%) שיוצא 32.X (לא זוכר כמה אז נגיד 33) ואז יש לך עוד משלוח לארץ לשלם

לי כרגע יש שתי סאבים בדרך דרך החברה www.usaddress.com

המוצר אמור להגיע עוד חודשיים היתרון הוא שיש להם משלוח ימי שזה יצא לי 100$פחות וזה משמעותי למי שיש זמן זה גם משתלם

המוצר מגיע עד הבית ואתה לא צריך לסוע למכס לשחרר אותו

עד כה יחס טוב מאוד מצד החברה עזרו בכל בעיה

sound connecting people

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני אייצג את דעתי האישית בלבד בקשר לנושא :

בקטע של HU אני תמיד קניתי (ואקנה בעתיד) את הרדיו-דיסק בארץ עם האחריות המקיפה והארוכה ביותר האפשרית ,

לכן קניתי את ה- 9855R עם אחריות של אפריל (ולא ניכנס כרגע לטיבה של אחריות זו) ולא 9855 אמריקאי ביבוא פרללי.

אני מכיר את המחירים של אפריל (ראה ת'רד על המגבר החדש שלי PDX4.150) ולא אוהב אותם - וזה בלשון המעטה ,

אבל אני מאמין שרדיו דיסק קונים בארץ במקום בכי זול עם האחריות המקיפה ביותר.

תקנה את 9887R אם יש כזה - אני מניח שיש , ותהנה מאחריות לשלוש שנים (אם אני זוכר נכון) ותדרים שמתאימים לארץ.

יכול להיות שזו שריטה שלי ,

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

300$+ משלוח + מע"מ 15.5% + מכס 35% משווי המוצר המוצהר (כולל המשלוח), אתה כבר מגיע לאיזור ה 450-500$

לא משתלם.

1. כבר ציינתי שרוב הסיכויים שלא אאלץ להשתמש בשירותי הדואר כדי להביא את המערכת לכאן.

2. אפילו אם כן, החישוב לא נכון. סה"כ תשלום המיסים יהיה 32.8% מערך המכשיר, ראה כאן: http://62.219.95.10/misimmeruk/taxesconc.aspx (בעמוד 4)

שים לב, מיסים מרוכזים = מע"מ + מכס + מס קניה. ראה כאן: http://62.219.95.10/misimmeruk/MisimRules.aspx

את המכשיר ניתן להשיג בכ-$320 כולל משלוח. סה"כ קיבלנו הוצאה של $425 שהם כ-1600 ש"ח. בהשוואה ל-2800+ ש"ח בארץ, זה משתלם בהחלט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

roeiav , יש לנו רדיו לוויני בארץ?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני אייצג את דעתי האישית בלבד בקשר לנושא :

בקטע של HU אני תמיד קניתי (ואקנה בעתיד) את הרדיו-דיסק בארץ עם האחריות המקיפה והארוכה ביותר האפשרית ,

לכן קניתי את ה- 9855R עם אחריות של אפריל (ולא ניכנס כרגע לטיבה של אחריות זו) ולא 9855 אמריקאי ביבוא פרללי.

אני מכיר את המחירים של אפריל (ראה ת'רד על המגבר החדש שלי PDX4.150) ולא אוהב אותם - וזה בלשון המעטה ,

אבל אני מאמין שרדיו דיסק קונים בארץ במקום בכי זול עם האחריות המקיפה ביותר.

תקנה את 9887R אם יש כזה - אני מניח שיש , ותהנה מאחריות לשלוש שנים (אם אני זוכר נכון) ותדרים שמתאימים לארץ.

יכול להיות שזו שריטה שלי ,

תומר.

אתה לא יכול "לא להכנס לטיבה" אבל להמליץ לבן אדם לרכוש אותו רק בגלל האחריות מאפריל

אתה מקבל שלוש שנים אחריות, מתוכם רק שנה אחת על העין שזה החלק הכי רגיש וחשוב, מניסיון כל תקלה כמעט שאתה מגיע אליהם אתה מקבל תשובה של "הפאנל נפל לך" אפילו שהתקלה היא תקלה לא קשורה בכלל כמו רמווט שלא מוציא מתח,

בקשר ליבוא מקביל, לא פעם ולא פעמיים הפער במחיר הוא כזה שזה ועוד איך משתלם, משתלם ללא שום ספק, שאני קניתי את ה9855 שלי קניתי אותו ב2900 שקל מפומפה שבאפריל הוא עלה בכיוון ה4.5, והוא אצלי קרוב ל3 שנים !

לפותח השרשור : אופציה טובה עבורך תהיה לחפש 9855 במקום 9887, זה פחות או יותר אותו מכשיר (אני לא מאמין שתרגיש שום הבדל) והתחנות ניתנות לכיול דרך המכשיר בחינם בקלות והכי חשוב - בלי שטכנאי ידחוף ידיים לתוך המעגלים שלך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מסכים שיבוא פרללי יכול לצאת זול משמעותית ,

אבל זה לא שווה את הדאגה , לטעמי, גם אם האחריות מוגבלת - יש כזו וכתוצאה מכך יש לך נקודת מיקוח כלשהיא .

אני אזכיר לך את מקרה ה-9855 של אדי (Eddy) שנקנה ביבוא פרללי ותפס פה עמודים שלמים בפורום .

לצורך העניין אני "הולך על בטוח" בקטע הזה ואשלם יותר עבור אחריות של יבואן רישמי.

תומר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם ביבוא מקביל יש אחריות הכל קשור מאיפה אתה קונה ואם זה מכובד...הוא יכבד את האחריות הזאת

בכל מקרה אני לא מאחל לך חלילה וחס שתצטרך, לממש את האחריות שלך,

אבל לגלות שאחריות של מכשיר ב4.5 לא שווה כלום, יותר גרוע מלגלות את זה על אותו מכשיר שעלה 2900

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

התגובה למי שכתבת מעלי

החישוב לא הולך ככה

מחיר מוצר פלוס משלוח בארה"ב מזה מחשבים את המכס(17%~) פלוס המעמ(15.5%) שיוצא 32.X (לא זוכר כמה אז נגיד 33) ואז יש לך עוד משלוח לארץ לשלם

לי כרגע יש שתי סאבים בדרך דרך החברה www.usaddress.com

המוצר אמור להגיע עוד חודשיים היתרון הוא שיש להם משלוח ימי שזה יצא לי 100$פחות וזה משמעותי למי שיש זמן זה גם משתלם

המוצר מגיע עד הבית ואתה לא צריך לסוע למכס לשחרר אותו

עד כה יחס טוב מאוד מצד החברה עזרו בכל בעיה

בוא נעשה סדר בבלאגן :

לחשב את המחיר שכביכול תשלם , מוצר+משלוח על זה תוסיף 35% (מכס/מע"מ).

להביא רדיו דיסק ממש לא כדאי בים, דרך הים מביאים דברים כבדים או גדולים בנפח שהמחיר ביבוא אווירי לא משתלם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מסכים שיבוא פרללי יכול לצאת זול משמעותית ,

לצורך העניין אני "הולך על בטוח" בקטע הזה ואשלם יותר עבור אחריות של יבואן רישמי.

תומר

בשביל הבטוח אתה משלם כמעט פי שתיים במקרה הספציפי שלו , אז לא עדיף לשלם חצי ואם יתקלקל , פשוט לקנות דגם נוסף ?!! אפילו לא ללכת לטכנאי , וזה עדיין יהיה יותר זול .

ואל תשכח עוד משהו ה1200 ש"ח שהוא חוסך על המכשיר , הוא חוסך עכשיו , אתה לא יודע אם יצטרך לתקן או לא , אבל בנתיים הכסף בכיס .

וזה שזה קרה לאדי לא אומר כלום , רק לפני ימים אחדים נתקלתי בתרד של מישהו מאנגליה שפרצו לו את המכונית , לא לקחו כלום לא ארנק ולא פלאפון בקיצור כלום , רק את ה9255 שלו , והטפשים אפילו לא לקחו את מערכת החשמל שבלעדיה המכשיר לא עובד . אז מה היה קורה אם לאדי במקום להיות תקול היו גונבים לו ? , אז אם הוא היה קונה מהיבואן כאן , היו גונבים לו קרוב ל9K , אם הוא היה קונה מחו"ל בלי אחריות של היבואן , הוא היה מפסיד רק 4500 ש"ח , ובשארית שחסך לפני כן היה קונה חדש בלי לבכות , מה דעתך על האפשרות הזו ?

בברכה יהודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הכל יכול להיות ,

אני לא בונה שיגנבו לי כמו שאני לא בונה שיתקלקל לי ,

אבל קלקול הוא לא גניבה.

אני מסכים שהמחירים בארץ גבוהים מידי ,

אבל אני לא מצדיק יבוא פרללי, אני מצדיק טיפול במחירים השערוריתיים .

תומר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6077 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...