Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל שלום לכולם!

יש לי פורד פוקוס 1.6L שנת 2000 עם 120000ק"מ,לפני כשבוע האוטו עבר טיפול+טיימינג.מאז הטיפול יש לי בעיה עם הטורים ברכב, בזמן שאני עומד במקום המנוע לא עובד חלק,ישנה עליה וירידה של הטורים אך שעון הטורים לא זז (השעון טורים עובד).האוטו סוחב ומגיב טוב מאוד ובזמן נסיעה הבעיה לא מורגשת.המוסכניק הוסיף לי תוסף(K44) אך זה לא פתר את הבעיה.ניסיתי לבדוק את צנרת האוויר כולל הפילטר אך לא מצאתי משהו חריג. אני אשמח לשמוע תגובה לפני שאני מכניס את האוטו שוב למוסך. נ"ב:הבעיה לא היתה לפני הטיפול.

פורסם

אם הרעידות במקום בלבד בעמידה רצוי לבדוק תושבות מנוע וגיר.

אם הרכב סובל באופן כרוני מאי ייצוב סיבובי סרק כאשר מדליקים צרכן חשמלי נוסף כמו: אורות,מערכת וכד' צריך להתחבר עם סורק אבחון ולבדוק: מנוע צעדים,מנגנון ייצוב סיבובים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

ישנה איזו צינורית ואקום שנוטה להנזק, כמדומני באיזור שבין צלנדרים אחד ושתיים או שלוש וארבע, ולא ככ קל לראות אותה. בעברי נתקלתי בתופעה דומה , זו היתה הבעיה.

יתכנו סיבות שונות ואחרות כמו תושבת מנוע , בעיות חשמליות, אקלקטרומכניות ועוד.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

יש לי בדיוק אותה בעיה!!!

עשיתי לפני שבוע טיפול + טיימינג לפוקוס 2002 , ומאז האוטו מזייף כשהוא עומד.

חזרתי למוסך ושם טוענים שהכל בסדר.

יש לך תשובה , גילית מה קרה?

פורסם

היום הייתי שוב במוסך ובדקו לי את צינוריות הואקום והן תקינות, לפי המוסך יכול להיות שהבעיה היא תושבת מנוע עליונה.

אני הרגשתי אותה ובאמת היא מייצרת וויברציות חזקות,הוא גם הרים אותה קצת עם לום והרעידות באוטו פחתו.המוסך הזמין לי תושבת חדשה,לפני שהוא ירכיב אותה אני אוודא איתו שוב פעם שהבעיה היא באמת התושבת ולא משהו במערכת הזרקה או אוויר.

MOTTIOH השבוע אני מתקן את זה ואז אני אוכל להגיד לך בדיוק מה היתה הבעיה.

פורסם

כאשר המוסך יוציא לך את התושבת הישנה, בקש שישמור לך אותה בצד.

במידה והתושבת אינה תקינה, סביר להניח שתראה חתכים עליה חתכים וכו'..

קבל קישור לתושבת שאני החלפתחי השבוע+תמונות.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=191267

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

ביום שישי הייתי במוסך והחליפו לי את התושבת המרכזית (עליונה).אני ראיתי אותה ובאמת הקונוס גומי התחתי שלה היה קרוע.

הוויברציות באוטו ירדו באופן משמעותי אבל עדיין יש את העיינין של הרעידות הבאות והולכות בקצב לא קבוע.

אני חוזר למוסך לבדוק את זה,חשבתי אולי יש לאוטו בעיה באינג'קטורים? לאחר החלפת התושבת האוטו אומנם שקט אבל הרעידות המשתנות מציקות. אודה על תשובה.:-)

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

גם לי יש אותה בעייה מציקה כזו בפיז'ו 405 שלי אחרי טיפול 10000 וטיימינג ,הייתי כבר פעמיים במוסך ולא עזר כלום

בפעם האחרונה המוסכניק אמר לי שאני יכול לבוא לקחת את האוטו, תוקנה הבעייה שהייתה חיישן.לקחתי את האוטו אך הבעייה לא נפתרה! מה אני צריך לעשות??

פורסם

אני גר בגדרה.

שילמתי על הטיפולים האלו 2600 ש"ח,היו לי בעיות של נזילות שמן (כתוצאה מהן גם יש לי ריח של שמן שרוף מהאגזוז)

המוסכניק טיפל באוטו( לפי הפירוט בהודאה הקודמת) +החליף מחזירי שמן.

יש לציין שהבעייה הזו לא הייתה קודם לכן.יש לי אחריות על התיקונים ,אז אולי חבל ללכת למוסך אחר ולהוציא עוד כסף

מה דעתכם?

גם אני מברך את כולם בחג שמח:roll:

• תוכן חדש...