Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עמדה 1 בבאר שבע, איך הם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני צריך לאשר וו גרירה.

אחרי סיפורי הזוועות ששמעתי על עמדה 1 בחולון, חשבתי על האופציה של באר שבע.

אני גר באזור גדרה, ולא איכפת לי ליסוע עוד קצת, אם התור והיחס יהיו טובים יותר.

למי יש נסיון עם עמדה 1 בבאר שבע?

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

כמו כל משרד ממשלתי התור הוא אין סופי, ותמיד כדאי להשכים קום ולהגיע מאוד מוקדם על מנת לשריין מקום בין הראשונים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
כמו כל משרד ממשלתי התור הוא אין סופי, ותמיד כדאי להשכים קום ולהגיע מאוד מוקדם על מנת לשריין מקום בין הראשונים.

ל'

מבין שזה ביחס לבאר שבע, לא לחולון.

אם כך אין ממש הבדל בין השניים.

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

הייתי שם הבוקר.

פשוט מצויין. בדיקה תכליתית של הבוחן של וו הגרירה, מעבר לעמדת הנפקת הרשיון החדש ולדואר לתשלום האגרה.

אמנם נסעתי 20 דקות נוספות לעומת נסיעה לחולון (וזה כמובן מאוד תלוי במקום המגורים).

אבל התייצבתי בשעה 07:00, לא היה שום תור משמעותי, פתחו בשעה 08:00 ובשעה 08:30 סיימתי הכל כולל הכל.

כמה זמן זה היה לוקח בחולון?

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

8

מאיפה לאנשים לדעת מתי היית יוצא מחולון? או שהיית יוצא ב8 או שהיית יוצא ב12. אף אחד לא באמת יכול לדעת מתי היית יוצא אילו הגעת.

ROOONEEYY

• תוכן חדש...