Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה זוכר דובי את הויכוח בינינו על דובל?

טענתי אז ואני טוען גם היום,

פרנסואה דובל עם ניהול נכון ושקט תעשייתי עולה כיום ברמתו על שלל נהגי פורד באשר הם.

מירוצי מכוניות

פורסם

דרור, תודה על המידע! איזה כיף לראות את הסטייג' בזמן אמת.

בינתיים הסטייג' נראה ממש מרתק, היה קרב יפה בין אטקינסון לדובאל שסיימו אותו בזמן זהה, מה שהכריע את הכף לטובת אטקינסון.

בנוסף, הסוזוקי של פי.ג'י אנדרסון נראית מעולם אחר - אני לא יודע אם זה הרכב או הרצון לתת שואו לקהל, אבל זה נראה כמו נהיגה מין העבר...

בלוג הקארטינג שלי - http://www.kartingblog.co.il

פורסם

ניצחון חמישי של לואב במונטה-קרלו ו-37 ברשימת ה-WRC הארוכה ולא נגמרת שלו, מדהים.

כעת הנהג הצרפתי נרשם בדפי ההיסטוריה כנהג המוצלח ביותר בתולדות הראלי, משאיר מאחור את מאקינן ורוהל עם -4 נצחונות כל אחד.

הירבונן עשה סיפתח מוצלח לקריירה שלו בתור נהג מוביל של פורד וסיים שני וכריס אטקינסון הפתיע את כולם וסיים על הפודיום עם הסובארו.

דובאל, כמו שדני ציין, מוכיח שהוא צריך שיאמינו בו ויתנו לו לעשות את העבודה. את התוצאות הוא יביא.

מה שמעניין מבחינת סטובארט-פורד - צמד הנהגים החדשים בקבוצה דובאל וגאלי סיימו לפני ה.סולברג ומתיו ווילסון.

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

אתמול ראיתי קטע מהנסיעה של לואב בסטייג' בנמל....

מספר מעברים מהירים בשילוב פניות קרובות. מדהים לראות את לואב על אספלט נוהג כמו נהג דריפטים...

אילו החלקות, העברות משקל מדוייקות - לא יאומן - חמש רמות מעל כולם.

חסיד הנהיגה בקוים נכונים ללא החלקות - יודע גם לנסוע "על הצד" כשצריך...

איזה מלך. כל פעם שאני רואה אותו אני מעריך אותו יותר!

הראלי הזה היה פשוט תענוג ולואב היה הדובדבן שלו.

אלון

פורסם

אלון

גם אני ראיתי את הקטע המדובר ונכון שלואב השתדל לשמור על קוים נקיים יחסית ומדי פעם החליק לפה ולשם בהאצה ובכל זאת מי שניצח את הקטע היה מיקו הירבונן.

מה שהכי מעניין הוא שאף נהג לא ניסה לעשות את הנסיעה הזו ממש כמו נהיגת מסלול רגילה.

דובי

פורסם

מה שהכי מעניין הוא שאף נהג לא ניסה לעשות את הנסיעה הזו ממש כמו נהיגת מסלול רגילה.

דובי

זה רק מראה שללא אפקטים אוירודינמיים משמעותיים (כמו בפורמולה 1) שיא האחיזה מושג בזויות החלקה (מה שנקרא בעגה slip angle) שהן לא מבוטלות.

פורסם
אלון

דובי

לדעתי זה קרה כי רוב הנהגים היו במקומות "משוריינים" ללא תחרות אמיתית מאחורה או מקדימה...חוץ מדובאל ואטקינסון שעשו זמן זהה! לחלוטין.

זה היה קרב מדהים על המקום השלישי.

במקום השני ובעיקר בראשון היה "משעמם" וללא התרגשויות כלל (2.5 דקות ביניהם)כנ"ל בחמישי והשישי למיטב זכרוני לכן לא היה מאמץ מיוחד לדייק.

מדהים כמה העליונות של לואב על אספלט היא מוחלטת ולצערינו חבל שסורדו פרש כשהיה יכול להוסיף עניין אמיתי בפסגה...וגם הפרישה של לטבלה מצערת כי גם הוא יכול היה להוסיף המון עניין ברביעיה הראשונה.

בעניין סולברג, היו דקות ארוכות שאפילו לא הזכירו אותו והמקום השלישי של אטקינסון מוכיח שלא במכונית מדובר.

מעניין מה יהיה בשוודיה, מה שבטוח שיהיה יותר צמוד בפסגה ואולי אפילו יתהפכו היוצרות?

החלו ההימורים לראלי המושלג...PLACE YOUR BET HERE!

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם

בשלג להירבונן יהיה הרבה יותר קל מול לואב. זכרו שבנורבגיה הוא ניצח אפילו את גרונהולם ובאופן הוגן. מעניין יהיה לראות איך השניים מסתדרים בעפר - בשנה שעברה הירבונן היה תמיד קצת מאחור, אבל יו"ר קבוצת פורד טען לאחרונה שהוא מאמין שהירבונן, שמציג השתפרות מרגע לרגע, הגיע כבר קרוב מאוד לרמה של גרונהולם - כך שאולי זו לא תהיה עונה לחלוטין חד-צדדית.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לאן אתם ממהרים ?

עוד לא גמרנו עם המונטה...ועוד אין שלג בירושלים...

אתם יודעים שבשנה הבאה ראלי מונטה-קרלו לא יהיה ב-WRC ? כן, אני יודע שזה לא קל לאף אחד, להתחיל את עונת הראלי ללא ראלי מונטה-קרלו וגם המארגנים חשבו כך והפתרון הפשוט מאד נמצא.

בשנה הבאה ראלי מונטה-קרלו יכלל כסיבוב הפותח של ה-IRC -אתם מכירים - פיג'ו 207 נגד פיאט אבארט ועוד כמה אבו שמפריעות בדרך...רעש אדיר של מנועים צורחים , צפוי הרבה אקשן, ביחוד שה-IRC מקבל מעמד של אליפות עולם רישמית.

כמו שאתם יודעים פורמט אליפות העולם נכנס לצמדים שכל זוג של ראלים יכלל לסרוגין באליפות וזאת בעיקר בכדי לאפשר לכל ראלי שיכול לעמוד בדרישות להיכנס ל-WRC , עד כמה שניתן להבין לאחר שנתיים יעשו בחינה מחדש של השיטה.

ובאמת אולי כאן זה המקום לשאול את דעתכם - מה הפורמט המועדף עליכם מבחינת אליפות העולם ?

דובי

• תוכן חדש...