Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני בעל אופל אסטרה אוטו' שנת 95 (הדגם המכוער),בתקופה האחרונה תיבת ההילוכים הייתה מתריעה על תקלה ולא מעבירה הילוכם .

תופעה זו היתרחשה בעיקר בבקרים וגם מדי פעם במהלך היום.

קיבלתי המלצה להיכנס לפורום לפני שאני מכניס את הרכב למשך יום- יומיים:cry: למכון גירים.

לאחר חיפוש בהודעות ישנות בנושא פניתי לחבר הפורום, בני ל, אשר פתר את הבעיה באופן מקצועי ומהיר:-P.

תודה רבה לפורום בכלל ולבני בפרט.

פורסם

יש באופטופיק שירשור של המלצות על בעלי מקצוע , המלץ שם.

אני שמח לשמוע שנפתרה הבעיה!

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

kyuval, אני מצטער לכתוב שמשהו נראה לי הזוי בהודעה הזאת. איתך הסליחה.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם
שלום,

אני בעל אופל אסטרה אוטו' שנת 95 (הדגם המכוער),בתקופה האחרונה תיבת ההילוכים הייתה מתריעה על תקלה ולא מעבירה הילוכם .

תופעה זו היתרחשה בעיקר בבקרים וגם מדי פעם במהלך היום.

קיבלתי המלצה להיכנס לפורום לפני שאני מכניס את הרכב למשך יום- יומיים:cry: למכון גירים.

לאחר חיפוש בהודעות ישנות בנושא פניתי לחבר הפורום, בני ל, אשר פתר את הבעיה באופן מקצועי ומהיר:-P.

תודה רבה לפורום בכלל ולבני בפרט.

אכן בני.ל הינו חבר הפורום ובעל מקצוע וזה לא חדש לנו.

אתה יכול לספר לנו בבקשה מה היתה הבעיה וכיצד בני.ל פתר אותה ?

מה הקשר של בני.ל לתיבות הילוכים אוטומטיות ?

איזה כייף לי :)

• ספונסר פורום
פורסם

ישנה תקלה מאד שכיחה באסטרות האלו בחיישן מצב ידית

ההילוכים ,שלפעמים בבוקר לא מבחין במצב הידית ואז מחשב הגיר

מקבל נתון שגוי לגבי מצב בורר ההילוכים ומדליק נורת תקלה ומכניס את הגיר למצב חרום ,

מרקו אני מאמין שזאת היתה הבעיה שלו .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

מרק, האם איתור תקלה מסוג שכתב רון, לא מחייבת חיבור למחשב איתור תקלות ?.

הבנתי מדבריו שאין צורך להתחבר למחשב, אלא ישר להחליף את חיישן מצב ידית ?. נכון ?.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם
אכן בני.ל הינו חבר הפורום ובעל מקצוע וזה לא חדש לנו.

אתה יכול לספר לנו בבקשה מה היתה הבעיה וכיצד בני.ל פתר אותה ?

מה הקשר של בני.ל לתיבות הילוכים אוטומטיות ?

שלום מרק.

אני אסביר לך.

פעם לא היו כול מיני מכוני ליוי כגון: מכון קרבורטורים , מכון לגירים אוטומטים , מכון הנעל , איך להתקרב אל הא אשה מבלי שהיא תרגיש , וכו' וכו' וכו'.

כלומר לא היתה לנו בררה ואותו דור של המכונאים הזקנים והסנילים שלא יודעים לקרוא ולכתוב נעלצו ברוב טימטומם לתקן את כול מערכות הרכב והפלא ופלא המכוניות נסעו למות מצחוק!!!

מה לעשות שבמיקצוע הזה לא מספיק מיקלדת וספרים + הודאות PDF צריך ידע ונסיון ואת זה לא תבין לעולם!!!

ובנוסף מה לעשות לא כול הזקנים מפחדים מטכנולוגיות מתקדמות לרכב ואו מאלקטרוניקה וממחשבים!

הבעיה {מחלה ידועה} באופל שמתג בורר ההילוכים לא חישן ולא נעליים בורר מצבים פרמטיבי שמורכב על הגיר מתלכלכים המגעים שלו וגם המכוני גיר המתוחכמים מיתלכלכים איתו ומוכרים לוקשים בסיגנון שאתה אוהב. לדוגמא

"חישן מצב הילוכים בתוך הגיר דפוק " עבודה מחיר במיבצע כך וכך אלפים וכולם מרוצים ובסך הכול עבודה של שעה אם כוס קפה ובדיחות גסות והכול דופק כמו שעון. אני מכיר גם מכון שהסביר מעל דפי הפורום שהבעיה היא בתוך הגיר " שסטומים אלקטרונים במוח תפוסים" וצריך לשפץ גיר והמחיר בהתאם. אחרי התגובה שלי משום מה הוא נעלם לתוך דפי ההיסטוריה :lol:.

בברכה בני ל.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

מצד אחד מי שחושב שהוא יכול להיות מומחה רק עם נסיון יהיה בעל מקצוע גרוע. כך גם מי שחושב שהוא יכול להיות מומחה מקריאת חומר טכני בלבד.

אני בטוח שגם ידידנו בני שהוא בעל מקצוע מעולה מבין את זה וסביר להניח שהוא משיג וקורא חומר טכני כלשהו או שפשוט מנצל את הקשרים שלו כמו כל מוסכניק טוב ואז החברים שמתמחים באותו רכב או מערכת זורקים את הטיפ שפותר את הבעיה השכיחה.

בשביל לתקן תקלה כמו של הבחור לא צריך הרבה. כמו שרון זרק את התשובה שבוודאי שמע עליה ממישהו אחר כך גם כנראה בני עלה על הבעיה לאחר ששאל מישהו שמכיר את הרכב והמחלות שלו. אני בטוח שבני לא נולד עם התשובה. שלא תבינו אותי לא נכון חלילה, זה הדבר הטוב ביותר שבעל מקצוע יכול לעשות- לא להמציא את הגלגל על חשבון הלקוח.

גם אני מציע לא לזלזל במרק, אחרי זה שבעלי המקצוע נתקעים עם משהו אגזוטי או איזה סכמה שמחפשים בנרות יודעים לרדוף אחריו יופי.

פורסם

:shock:

שלום מרק.

אני אסביר לך.

ובנוסף מה לעשות לא כול הזקנים מפחדים מטכנולוגיות מתקדמות לרכב ואו מאלקטרוניקה וממחשבים! - מסכים

הבעיה {מחלה ידועה} באופל שמתג בורר ההילוכים לא חישן ולא נעליים בורר מצבים פרמטיבי שמורכב על הגיר מתלכלכים המגעים שלו וגם המכוני גיר המתוחכמים מיתלכלכים איתו ומוכרים לוקשים בסיגנון שאתה אוהב. לדוגמא

"חישן מצב הילוכים בתוך הגיר דפוק " עבודה מחיר במיבצע כך וכך אלפים וכולם מרוצים ובסך הכול עבודה של שעה אם כוס קפה ובדיחות גסות והכול דופק כמו שעון. אני מכיר גם מכון שהסביר מעל דפי הפורום שהבעיה היא בתוך הגיר " שסטומים אלקטרונים במוח תפוסים" וצריך לשפץ גיר והמחיר בהתאם. אחרי התגובה שלי משום מה הוא נעלם לתוך דפי ההיסטוריה :lol:.

פעמים אני מסכים איתך.

בברכה בני ל.

:-):multi::drinking::beerchug::wave2:

איזה כייף לי :)

פורסם
אביב, אתה נשמע כמו אבשלום קור :-)

אביב יותר חכם ממנו.

אביב הוא ילד פלא מחונן !

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

לעניין, בעל הרכב יצא מרוצה, המכונאי פתר את הבעיה, כולם מרוצים.

מיותר לחפור יותר מידי, אחרת לא הייתי צריך למחוק תגובות.

אז קצת פירגונים בבקשה.

לעניין "קשרים", לא, זו לא מילה גסה, במיוחד אם הקשרים "חיוביים".

לגבי התבטאותו של בני. ל , למי שלא מכיר, זוהי התבטאות רגילה, ואת ה"זקנים" (כפי שבני ל מכנה את עצמו, בעצמו) , לא ננסה עוד לשנות.

נושא ננעל!

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...