Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז היום בצהריים אבא שלי הודיע לי פתאום שהוא קנה כבר צמיגים חדשים בלי להודיע לי

בקיצור הוא אמר שהוא קנה צמיגים של GOOD YEAR אמרתי סבבה,דאגתי שהוא קנה איזה זבל..

איך שהוא הגיע הביתה יישר יירדתי למטה לראות את הדגם של הצמיג הסתכלתי וראיתי דגם שנקרא:

DURAGIP או DURAGRLO אני לא כ"כ הבנתי מה כתוב הינה תמונה של מה שכתוב

dsc00292cs5.jpg

עכשיו השאלה שלי מה אתם אומרים על הצמיגים האלה?

איך הם?

לפי מה שהבנתי מאבא שלי שהם יותר שקטים מה YAKOHAMA שהיו לנו לפני כן,וההגה עוד יותר רך,עוד לא נסעתי על הרכב כדי לבדוק אני עוד מעט אנסה מה מי מו...

הוא קנה אותם במחיר של 1200 ש"ח!

Scan Speak

פורסם

דגם חדש שקיים פחות משנה בארץ.

צמיג לנסיעה עירונית

מחליפה של GT2 ו GT3 לרכבי נוסעים רגילים.

http://www.google.co.il/search?hl=iw&rls=GGLJ%2CGGLJ%3A2007-39%2CGGLJ%3Aiw&q=goodyear+duragrip&btnG=%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A9&meta=cr%3DcountryIL

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

צמיג של GOODYEAR לא יכול להיות ממש רע.

מדובר בצמיג מהדגמים הפשוטים שלהם, אבל הרבה יותר טוב מכל ג'אנק סיני אחר.

המחיר הוא סביר בהתחשב במידה. סה"כ קניה טובה לרכב סטנדרטי.

תהנו.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

זהו אכן הדגם הפשוט.

החלפתי לפני שבועיים את המרגוני לגודייר אקסלנס, לאחר שפוצצתי צמיג אחד (בשפשוף על אי תנועה!!!) ולא מצאתי מרגוני חדש בשום מקום אחר בארץ.

מיותר לציין שאני מאוד נהנה מהם. דביקים ונוחים. שיפור משמעותי מצמיגים האיטלקיים המעפנים.

לקח לעתיד: לקנות מותג צמיגים שיש לו יבוא סדיר וניתן למצוא בקלות.

5700 סל"ד מקסימום

פורסם

הוגים את זה מרניוני אבל כנראה שכבר לא נהגה את זה הרבה בארץ כי לא מיבאים אותם יותר.

לא יודע איזה היו לך אבל אני נסעתי על רביעיית ZETA LINEA שלהם והצמיג היה מ-ע-ו-ל-ה!

החיסרון היחיד שלו הוא שטחנתי להם את הצורה ב 20K ק"מ (שזה שנה אצלי) אבל מצד שני, רביעיית אולטרה היי פרפורמנס עם קוד מהירות W במידה 205/60/15 ב 1200 ש"ח זה מחיר בדיחה. כנראה שזאת גם הסיבה שהיבואן הפסיק ליבא.

בואדי ערה יש פנצריה עם 205/50/15 אחד אחרון אבל הוא די ישן, צמיג חדש בן 14 חודשים.

MarangoniZetaLinea.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
זהו אכן הדגם הפשוט.

החלפתי לפני שבועיים את המרגוני לגודייר אקסלנס, לאחר שפוצצתי צמיג אחד (בשפשוף על אי תנועה!!!) ולא מצאתי מרגוני חדש בשום מקום אחר בארץ.

מיותר לציין שאני מאוד נהנה מהם. דביקים ונוחים. שיפור משמעותי מצמיגים האיטלקיים המעפנים.

לקח לעתיד: לקנות מותג צמיגים שיש לו יבוא סדיר וניתן למצוא בקלות.

מצטרף להמלצה של גודייר אקסלנס!

הצמיג תוצרת גרמניה.

צמיג שלטעמי משלב אחיזה ורכות בצורה אופטימלית. (על רכב משפחתי- גולף במקרה דנן).

פורסם
הוגים את זה מרניוני אבל כנראה שכבר לא נהגה את זה הרבה בארץ כי לא מיבאים אותם יותר.

לא יודע איזה היו לך אבל אני נסעתי על רביעיית ZETA LINEA שלהם והצמיג היה מ-ע-ו-ל-ה!

החיסרון היחיד שלו הוא שטחנתי להם את הצורה ב 20K ק"מ (שזה שנה אצלי) אבל מצד שני, רביעיית אולטרה היי פרפורמנס עם קוד מהירות W במידה 205/60/15 ב 1200 ש"ח זה מחיר בדיחה. כנראה שזאת גם הסיבה שהיבואן הפסיק ליבא.

בואדי ערה יש פנצריה עם 205/50/15 אחד אחרון אבל הוא די ישן, צמיג חדש בן 14 חודשים.

מרגוני או מרניוני, מה זה משנה?

היבואן ה"רשמי" סעדיה מבת ים לא מביא אותם יותר, למרות שהוא מרח אותי יותר מחודש ואמר שיהיה לו בעוד שבוע, שבועים וכו'.

הקופה נועלת מידה נדירה ובעייתית - 185/60/15, כך שהzeta linea לא מתאימים. אני קיבלתי סוג אחר.

לצערי הדפנות שלהם חלשות ועובדה שפגיעה מקרית באי תנועה בתל אביב קרעה את הדופן.

בהתחשב במידה של הצמיג לא היו לי הרבה ברירות והאופציה הטובה ביותר שעמדה לרשותי היתה הgoodyear. מישלין energy ירדו מהפרק בגלל האופי ה'ליסינגי' ולא-ספורטיבי בעליל שלהם.

אני מאוד מרוצה מהביצועים של הgoodyear. ההתנהגות של הרכב והאחיזה שלו בפניות שופרה פלאים.

5700 סל"ד מקסימום

• תוכן חדש...