Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שילוב ראוי בצבא....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דלקן- אתה לא רואה בחורות בשבטה רק כי אתה צעיר מת...

אתה עוד בטירונות. מה נראה לך שאתה בצריפין? ברור שלא תראה בחורות שם. רק כשתגיע לסדיר תיפתח לעולם הנפלא הזה של שילוב לא ראוי...

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

פקודות השילוב הראוי הם בעקרון הקצאת מגורים ומקלחות נפרדים לבנים ובנות ואפשרות שחיילת דתייה יהיה לה נוח לשרת בבסיס.

אצלנו מותר ללחוץ לבחורה את היד, נשיקה בלחי וחיבוק מסתכלים בעין לא יפה וגם תלוי במצב הרוח של הרס"פ/רס"ר ועל נשיקה בפה כבר אחד ספג 14 ריתוק.

אבל כבר קרו אצלנו מקרים של הפרה בטוה של השילוב הראוי בחדרים ובמגדלי שמירה.

בעקרון אצלנו בפלוגה הסדירה מותר להכנס למגורי בנות רק כדי לעשות אצלם עבודות עם כלים, לעשות בדיקה עם בנות או להעיר חיילות לשמירה וחייב לצעוק לפני הכניסה "בן במגורים".

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
אחחח הלוואי עלי צרות כאלה..

בשבטה אין בכלל בחורות :)

בוא ל-MLRS (עדיף מלהיות דחפ"ז), יש בחורות, חלקן אפילו נראות טוב (על אזרחי עוד יותר).

גם אני נוב' 07, איזה סוללה אתה?

בקשר לשילוב הראוי- באזרחות תעשה מה שבא לך עם ההיא מהבסיס, בבסיס פשוט זהירים.

פורסם

פאק, מה אני כ"כ זקן? בחיים לא שמעתי על המושג הזה "שילוב ראוי" , או משהו דומה לזה.

ידעתי שאסור כל מיני דברים (שמתי פס), אבל מישהו פה הזכיר אפילו קצינת "שילוב ראוי", ממנים מישהו לאכוף את זה?

השתחררתי לפני קרוב ל-7 שנים, זה עוד היה כבר אז?

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...