Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שילוב ראוי בצבא....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מרוב החברים,ורוב החוויות של אנשים בצבא ששמעתי,דיברתי,קראתי וכן הלאה...

רובן דווקא קשורות לזה שלא היה שילוב ראוי :roll:

אז תכל'ס, כמה מענישים על למשל המצאות חיילת בחדר?

נשיקה עם חיילת?

חיבוק?

לא יודע,בעיקרון העונשים כבדים?

החייל והחיילת נענשים באופן שווה?

:|

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תלוי מאוד בבסיס ואופי השרות

תלוי גם בנסיבות, העיקר לא לעשות את זה בפנים של מי שאחראי לאכוף עניינים כאלה , מג"ד רס"ר וכו'

כל עוד אתה עושה את זה בטאקט לא יענישו אותך

זה לא נדיר

פורסם
מרוב החברים,ורוב החוויות של אנשים בצבא ששמעתי,דיברתי,קראתי וכן הלאה...

רובן דווקא קשורות לזה שלא היה שילוב ראוי :roll:

הנחת היסוד שלך לא נכונה.

הרי רוב המקרים והסיפורים עליהם תשמע מראש יהיו אלו שחורגים מהמסגרת הקבועה והסטנדרטית. הרי אם יש שילוב ראוי, בעצם אין מה לספר לחברה', כך שמראש כל הסיפורים שיוצאים החוצה הם הסיפורים שחוגרים מהנורמה.

לגבי העונש - תלוי מאוד. שמעתי על סיפורים בהם לא קרה כלום וכאלו בהם הפכו עולמות. מן הסתם העונש על הפרת השילוב הראוי בבט"ר גדול יותר מהעונש על הפרת השילוב בבסיס שמלא באנשי קבע.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

סך הכל זה בסיס קטן,השאלה איפה בדיוק נגמר השילוב הראוי?

ואם זה בהסכמה מלאה של החיילת?

לצורך העניין נשיקה במקום לא בולט לעין,ובואו נגיד שרק הרס"ר הגיע וראה את זה?

האם זה עבירה שיכולה להשפיע על המשך עתיד צבאי?

פורסם

מקרה שאני מכיר- החייל נשלח ל-31 ימי מחבוש על זה שהוא שם למישהי יד על העורף (מעיין חיבוק חברי כזה).

כל תלונה של השילוב הראוי תלוי במקרה ובעיקר במי ששופט אותך. באותו אופן האכיפה מתבצעת, יש בסיסים שיותר מקפידים ויש בסיסים שלא.

התלונה תפגע בעתיד הצבאי שלך בדיוק כמו שכל תלונה אחרת תפגע. יש תפקידים שהדרישות בהם הוא עבר נקי מתלונות ויש תפקידים שלא (הכל תלוי במי שאחראי על המינוי, הוא יכול לראות בזה עבירה לא חמורה או חמורה).

ד"א, אין דבר כזה "בהסכמה" של הצד השני, ברגע שאתה מתקרב למין השני בפחות מ-30 ס"מ אתה עובר במודע על פקודות הצבא ואתה תקבל תלונה גם אם הצד השני יגיד שזה בהסכמה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לפי מה שאני יודע החוק זה 40 ס"מ. וזה מזכיר לי שבטירונות חבר שלי היה עם אחת הטירוניות, ושאלתי אותו בצחוק מה עם החוק של ה40 ס"מ, אז הוא ענה לי שהוא הפר אותו ב58 ס"מ. :lol:

יש הרבה דגים בים....אבל הכל תלוי באורך החכה שלך :wink:

פורסם

אני אתן לך עצה שאני בטוח שכולם יסכימו איתה.

במידה ואתה רוצה לעשות משהו עם מישהי (לא נכנס לפרטים כרגע) בבסיס צבאי אז תעשה את זה איתה לבד במקום שלא יראו אתכם ומומלץ שגם חבריך מהבסיס לא יהיו נוכחים...

אם אתה מדבר רק על בוסה אז כמו שאמרו פה זה בעיקר תלוי באופי של הבסיס ושל הקצינים שם...

כי יש מקומות שבהם חייל מתחבק עם קצינה ויש מקומות שרק אם תיגע במישהי ישפטו אותך...

• תוכן חדש...