Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב הכי חסכוני שיש

din264
שימו לב! השרשור הזה בן 6114 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

למרבה בנסיעות עירוניות, רכב היברידי (טויוטה פריוס) יהיה חסכוני מאד.

למרבה בנסיעות בינערוניות, רכב עם מנוע דיזל (לדוגמה- רנו מגאן 1.5 דיזל) יהיה חסכוני ביותר (כ- 1/20).

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בעיר או כל יום רק בפקק אז טויוטה פריוס.

מחוץ לעיר גם אם פקק אבל לא רק, רכב טורבו דיזל.

אם אתה רוצה רכב חסכוני מאוד אז אני מציע c3 1.4 דיזל כי אין יותר חסכונית ממנה אבל בחירה שלך, לגבי אמינות לא בטוח כי מעולם לא היתה לי אחת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

Citroen C3

אחת מהמכוניות הכי חסכוניות בארץ מבחינת חיסכון דלק.. אוכלת 1:26, מנוע דיזל.

אלה אם כן אתה מחפש רכב לנסיעות עירוניות אז יותר משתלמת לך הטויוטה פריאוס.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פותח השרשור מנסה כעת (בשרשור אחר) למצוא רכב שיהיה מאוד מהיר כך שאני מניח שהוא הפסיק לחפש רכב חסכוני וניתן לשלוח את השרשור על המנעולן.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6114 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...