Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ברכב מערכת מלאה (סאבים מגברים וכו )

לאחר החלפת אחד המגברים הרמקולים התחילו לעשות רעשים של חריקות קטנות.

בגבוהות שומעים טוב אבל שאני מוריד את העוצמה ל 0 ברדיו דיסק שומעים אשקרה את הדיסק מיסתובב (ברמקולים)

יש מין רעשים קטנים ומציקים .

חייב לציין שהרעש לא מהמנוע , זה קורה גם שהמנוע דומם.

חבר התקין לי משתיק וחיבר מינוס למערכת הרעשים פסקו ב כ 80 אחוז אבל עדין יש רעשים.

מה יכולה להיות עוד הבעיה.

חייב לציין שהוחלף המגבר בחזרה ועדין יש רעשים ככה שזה לא מהמגבר.

אשמח לעזרה רז...

פורסם

אני לא ממש מבין גול בכל הקטע של החיבורים והכל אבל לא מזמן אחרי שהתקנתי קומפוננט חדש

היה לי בעיה שכהמערכת על 0 יש רעשית כמו מין צפצופים כאלה ושאני נותן גז זה יותר חזק

הלכתי לאיזה מתקין באיזור שלי והוא אמר שכנראה הקבל אדמה ככה הוא קרא לזה היה פתוח ככול הניראה [חסוף]

ראיתי שהוא הוציא את ה HU ופשוט סגר אותו וזה עבר. יכול להיות שזו אותה הבעיה גם אצלך.

תבדוק ...

VW Polo 1.2 TSI

זה לא הגודל, זה הביצועים! :wink:

פורסם

לא הבנתי מה זה UH ?

לגבי הרעשים זה לא קשור למנוע הם קימים גם שהרכב כבוי.

לחיצה על הדוושה לא משנה את הרעשים גם כשהרכב דלוק וגם כאשר הרכב כבוי.

רז...

פורסם

קוראים לרעשים הללו רעשי היסינג (משהו כזה)

היה לי את זה במכשיר ישן של אקליפס חלק אמרו לי שזה בגלל שאין התאמה בין הרכיבים אחרים אמרו לי להחליף חיווט ,לשחק עם הגיינים וכלום לא עזר. הלכתי החלפתי את כל החיווט באותו וגם לא עזר

בסופו של דבר בקשתי מהמתקין להחליף שנייה בין הרדיו דיסק שלי לר"ד דיסק שהיה לו בתצוגה (איזה פיוניר פשוט) והרעשים נעלמו.

ליפני שאתה מקבל החלטות פשוט תחליף תר"ד דיסק שלך עם איזה חבר ותראה אם הרעשים פוסקים . אם לא אז תפנה לאופציות אחרות ואם כן אז כנראה שאין התאמה בין הרכיבים שלך.

פורסם

יש לי סנטימנטים לרדיו דיסק.

זה מתנה מאישתי ליום הולדת, לא לא לא מחליף וחוץ מיזה מה רע בפיוניר MP3 פרימר 1800 שח ליפני שנה וחצי.

האם המכשיר לא תקין ?

ניתן לקחת לתיקון לא?

עזרה בבקשה רז...

פורסם
יש לי סנטימנטים לרדיו דיסק.

זה מתנה מאישתי ליום הולדת, לא לא לא מחליף וחוץ מיזה מה רע בפיוניר MP3 פרימר 1800 שח ליפני שנה וחצי.

האם המכשיר לא תקין ?

ניתן לקחת לתיקון לא?

עזרה בבקשה רז...

HU זה רדיו דיסק

וזה בעיה שניתנת לתיקון אני מציע שתיגש לאחד המתקינים הקרובים אליך והוא יפתור לך את הבעיה

VW Polo 1.2 TSI

זה לא הגודל, זה הביצועים! :wink:

פורסם

לא אמרנו שמשהו רע.

אתה רק צריך לשלוף את הרדיודיסק החוצה, ולהחליף לו נקודת מינוס.

זה בתור התחלה.

אם הבעיה ממשיכה , לחבר הארקה לRCA

ואם זה ממשיך .. ממשיכים בעזרה

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

זו בעיה די נפוצה בפיוניר אם יש לך עדין אחריות על המכשיר שווה לשלוח אותו לתיקון

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

לפי דעתי תנסה לחבר רמקולים אחרים אולי שלך לא תקינים.

mazda 3 2008

Jin Ba Ii Tai

מכונית היא אחלה כלי להחזרה בתשובה,

תמיד כשאני נוהג כולם מתפללים כל הדרך.

פורסם

בעיה בHU ,בטח נפרצו לך הקבלים של היציאות RCA ,זה קורה בפיוניר ....

כנראה בגלל שהחלפת את המגבר עם המשחק עם החוטים וכו, לך לעוזי רדיו ברמת גן , יסדרו לך את הHU בחצי שעה .

אם זה לא זה ... אז תמשיך פה לשאול :)

• תוכן חדש...