Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיפור סוף השבוע שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באקורד מותקן הואסקאר.

והוא גם מצלם לפי מיטב הבנתי.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם
באקורד מותקן הואסקאר.

והוא גם מצלם לפי מיטב הבנתי.

אז זהו , שלא...

לפניכם ילדים , תמונות של הדודה השוייצרית החביבה - מולטה נובה (או בשמה העברי מולטנובה). היזהרו והישמרו , הזאב מכיפה אדומה הוא צמחוני לעומתה... :cry:

הווסקאר לא מצלם ולא כלום.

באופן עקרוני זהו רק שעון עצר עם שכלולים ,לא יותר.

בכל מקרה -כרגיל - נהגתם כחוק , לא קמ"ש יותר...

פורסם

אז זהו , שלא...

לפניכם ילדים , תמונות של הדודה השוייצרית החביבה - מולטה נובה (או בשמה העברי מולטנובה). היזהרו והישמרו , הזאב מכיפה אדומה הוא צמחוני לעומתה... :cry:

תודה על ההרגעה. באופן אישי, אני חושש מהואסקר הרבה יותר מהמולטנובות המותקנות בניידות. אני כבר רגיל לבלום חזק מ-91 (מייל לשעה) ל-100 (קמ"ש).

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

:shock::shock::shock:

זה לא ואסקאר???

אז מה זה כל הקטע הזה של אקורד שרודפת אחריך בזמן נסיעה אם לא בשביל למדוד את המהירות שלך בפרק זמן מסוים של מעקב???

ממתי לעזאזל אפשר להפעיל מולטנובות בזמן נסיעה??????????????

ושוב - :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

פורסם

אז זהו , שלא...

:shock::shock::shock:

זה לא ואסקאר???

אז מה זה כל הקטע הזה של אקורד שרודפת אחריך בזמן נסיעה אם לא בשביל למדוד את המהירות שלך בפרק זמן מסוים של מעקב???

ממתי לעזאזל אפשר להפעיל מולטנובות בזמן נסיעה??????????????

ושוב - :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

אני לא חושב שמישהו כאן (חוץ מישי) חשב שזה הואסקאר, גם שכתבתי שהאקורד הזו היתה אחרי, ידעתי שזו המולטנובה המצויה, אם תשים לב שהלוחית של ההונדה היא "ניידת" וזה בשביל לחשוף בשעת הצורך את הראדאר של המולטנובה (שכמובן הם קודם יעמדו בצד במקביל לכביש)....

Finger's gonna kill me.

פורסם
:oops:

פורסם

מישהו יכול להסביר באיזה משפט או שניים על סוגי מכשירי האכיפה שבידי ידידנו במתנ"א.

אני יודע שהרדאר KR-11 או משהו כזה כבר יצא משימוש.

מולוטונובה זה גם סוג של רדאר?

את הואסקאר אני גם כבר מכיר.

לייזר ניתן להפעיל רק במצב נייח נכון?

פורסם
יצא לי במקרה לנהוג על מזאדה שב"כניקית מוגדשת ,

בישורת אין הרבה מכוניות , ביחוד כמו הראלי ( שלא מיועדת למהירות ) שיכולה להתחרות בהם ...

המון המון המון כוח ...

אבל עדיין מאזדה 323.

אתה מוכן להסביר את פשר העניין

מה השב"ב לוקח לנטיסים

ומוסיף להם מגדש

אני כבר פוחד שזה בדיחה ואני תמים

יש הרבה מכוניות רגילות שבעלות מגדש בלחץ נמוך .. .

בד"כ של השב"כ ..

וזה לא בדיחה ... לקחתי סיבוב על אחד כזה... מפלצת אבל עדיין לאנטיס .

פורסם
מישהו יכול להסביר באיזה משפט או שניים על סוגי מכשירי האכיפה שבידי ידידנו במתנ"א.

אני יודע שהרדאר KR-11 או משהו כזה כבר יצא משימוש.

מולוטונובה זה גם סוג של רדאר?

את הואסקאר אני גם כבר מכיר.

לייזר ניתן להפעיל רק במצב נייח נכון?

מולטנובה זה מכמונת רדאר עם מצלמה - הבעייה הגדולה היא אלה שמותקנות על ניידות - לא שמת לב למכונית שחונה בצד ,בין אם גלוייה או מוסתרת - קיבלת תמונה באדיבות המשטרה... :cry:

לייזר אכן ניתן להפעיל רק במצב נייח (ולך תסביר את זה לשופט - למה מדידה שנעשית ע"י שוטר עם האקדח ,ולא על גבי חצובה -היא לא מספיק מדוייקת...) כיוון שמדובר בקרן צרה מאוד המושפעת מתזוזות.

• תוכן חדש...