Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שוקל לקנות גטס חדשה ואשמח לשמוע תגובות של בעלי גטס

(עד כמה רכב אמין, האם יש תקלות? טיפולים? חלקים? וכל דבר אחר שיכול לעזור לי)

המטרה של הרכב היא לנסיעות קצרות בעיר בתקופה של מספר שנים (אם לא יעשה בעיות אז לפחות ל5-6 שנים) אולי אפילו יותר

פורסם

למה דווקא גטס? יש מתחרות הרבה יותר מעניינות בשוק - למשל הסוויפט החדשה או המאזדה 2.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אם אתה מחפש רכב קטן שעושה את העבודה בצורה הכי "אפורה" שיש - הגטס היא אופציה טובה עבורך.

היא לא מובילה בשום קטגוריה - לא הכי חסכונית, לא הכי נוחה, לא הכי מרווחת וגם לא הכי זולה.

מצד שני, זה דווקא היתרון הגדול של הרכב הזה - הוא כל כך בינוני שהוא לא באמת נפילה יחסית לאף אחד מהרכבים האחרים. בסך הכל רכב בינוני שעושה את העבודה ויביא אותך ממקום למקום בצורה סבירה, לא יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

המאזדה 2 עדיפה על הגטס והמתחרה הישירה שלה היא הסוזוקי סוויפט.

תריץ חיפוש בנושא- כדי לך...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני נוסע לא מעט בגטס, סוויפט, וסיריון- כולן חדשות ואוטומטיות (120 ק"מ לכל כיוון לעבודה וחזרה, ונסיעות עירוניות)

דעתי-

גטס- לא מצליח להבין למה מישהו אשכרה משלם כסף על הדבר הזה.

סיריון- חביבה, נוחה יחסית לקוטן שלה, רועשת מאוד, צריכה לעשות הרבה רעש בשביל לזוז (במלים אחרות- אם לא מכריחים אותה לצרוח באזור ה400 סל"ד ומעלה- לא מגיעים לשום מקום)

סוויפט- אוטו כיפי, מאוד מזכיר לי את היאריס דור קודם- רק יותר נוח. מצד אחד רכב "בוגר" ובשל, מצד שני אוטו "שמח" וצעיר ברוחו. בקוטן הזה, פתרונות אחסון הם דבר חשוב, ובסוויפט יש כל מיני פטנטים שהופכית אותו יעיל בתחום הזה. גם חבילת הבטיחות שלו היא העשירה מכולן (6 כריות אויר אם אני זוכר נכון) וזה חשוב.

את האחרות בקבוצה (קטנות אוטומטיות) אני לא מכיר.

אסף.

• תוכן חדש...