Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב עם ק"מ נמוך 40,000 ,גילו 5 שנים ולפיכך רצוי וכדאי להחליף את רצועת התזמון למיטב ידיעתי.

המחיר במוסך המרכזי של רנו בראשל"צ 10,000 ש"ח לערך.

האם יש מקום בו העלויות סבירות יותר?

פורסם

יש מעט מאוד אקזמפלרים עם המנוע הנ"ל בארץ ככה שאין הרבה ניסיון. עם כל הצער, עדיף לבצע במורשה רנו גם בגלל האחריות על העבודה וחלקים לשנה. ממליץ לבקש הצעת מחיר ממוסכים מורשי רנו אחרים. יש הבדל במחיר לשעת עבודה בין מוסך למוסך.

Veni Vidi Vici

פורסם

המחיר יקר גם למנוע כמו שלך שיש בו 4 קמשפטים, 4 גלגלות,5 מחזירי שמן, משאבת מים(חובה) ורצועה בגודל פי 3 מהרגילה.

היצרן ממליץ על חיוב של 4.30 שעות עבודה, פירוק והרכבה. אפילו אם יקח 1000 ש"ח עבודה, לא יגיעו החלקים ל-9000 ש"ח.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

טירוף .

לדעתי , בגלל שהמכוניות האלו כ"כ נדירות , מנסים לתקוע לך מחיר מהחלל החיצון .

איזו טיפשות של היבואן , במקום להוזיל טיפולים כאלו , על מנת לעודד מכירת רכבים מסוג זה , הוא גורם גם למעטים שקנו , להצטער שעשו כך .

בכול מקרה , לדעתי תוכל לקבל הצעה זולה יותר , פנה לחבר רפי לין , הוא בטוח מכיר מוסך שיוכל לעשות לך עבודה טובה ואמינה , במחיר שפוי בהרבה .

 

בכסף שחסכת , תוכל לעשות על האש לחברי הפורום !

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

 

אוהבים אותך פולי.

פורסם

מהו דגם מנוע ברכב שלך? ( רשום ברשיון רכב ).

"אתה רוצה חתיכה זהב? - לא, אני הרגע אכלתי" :?

"בשביל מה שמו לשוטר כובע, אם לא בשביל לראות?" :shock:

פורסם

 

 

בכסף שחסכת , תוכל לעשות על האש לחברי הפורום !

אני רוצה צלעות כבש, לא אתנגד לקבב עם עמבה. :-P

 

Mr.VaS, דגם המנוע, L7X731

207 כ"ס.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

משאבת מים מעולה תוצרת DOLZ הספרדית - לפיז'ו 205 - פחות מ 140 שקל .

למה לקנות מקורי ?הבדל של פי 4 .

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

 

אוהבים אותך פולי.

פורסם

נסה להרים טלפון למוסך שטרית באשקלון (גם סוכנות משנה של רנו). לבעלים שם יש לגונה כך שלפחות הם מכירים את האוטו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

למיטב ידיעתי, כדי לבצע החלפת חגורת תזמון במנועי רנו, יש צורך במפתח מיוחד וייחודי, שקיים מן הסתם רק במוסכי רנו. אם זה אכן כך, לא נראה לי שיש לך יותר מדי ברירות, אם כי המחיר נשמע מופרך לכל הדעות, כך שתנסה להתמקח או לברר מחיר במספר מוסכים מורשים שונים.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

 

פורסם

אומנם יש מפתח ספציפי אבל אין הכרח שיהיה קיים רק במוסכים מורשי יבואן.

מחיר גבוה אבל עדיין, אם למוסך כלשהו אין ניסיון עם המנוע הנ"ל, ניתן להרוס מנוע דיי בקלות.

ביצוע סקר שוק בין המוסכים המורשים יכול להניב הצעת מחיר שונה אצל כל אחד.

פותח השרשור גם לא פירט מה כולל המחיר הזה. האם זה כולל סט טיימינג עם מותחנים וגלגלות, משאבת מים, רצועת אביזרים, פולי מנוע וכו'.

Veni Vidi Vici

×
×
  • תוכן חדש...