Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיגון נגד חלודה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שלי (אלפא GTV מודל 78 ) עובר עכשיו פחחות יסודית, כולל פרוק לגורמים, השחזת כל הצבע, חיתוך והטלאת אזורים חלודים וכו'.

האם ישנה שיטה לביצוע מיגון כלשהו נגד חלודה לאחר פחחות כזאת ולפני הצביעה ? חומר מיוחד, או טיפול כלשהו ?

פורסם

קודם כל לפני שאני גונב לך את הרכב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואווווווו אני פשוט ממש רוצה אחת כזאת הלוואי ויכלתי למצוא אחת... דרך אגב אתה גר ברמת גן?

בכל מיקרה לגבי החולדה.

לאחר צבע ופחחות יסודית לא יהי לך מקומות על הרכב עם בעיות חלודה לתקופה ממש ארוכה נדבר על איזה 8 9 שנים עם תשמור עליו בהתאם או אפילו יותר...

הבעיה העיקרית הינה מתחת לרכב ובאמבטיות ואיפה שנתזים הרבה מים שם בדרך כלל יש רקבונות.

עכשיו אצלי ברכב השתמשו בחומר מיוחד דוחה חלודה אשר מצפה את כל תחתית הרכב אין לרכב שלי אפילו נקודת חלודה אחת מסכנה... והוא עבר שיפוץ כללי לפני 8 שנים.

אני לא יודע איך קוראים לחומר הזה אני אנסה לברר ואתה גם מוזמן לבוא להציץ מתחת לאוטו ולנסות לחפש גם.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

• תוכן חדש...