Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. :-)

אולי יש בינכם כמה שמבינים ויכולים להגיד לי כמה יורד לי מס הכנסה ממשכורת של 7,000 (חייל משוחרר- נק' זיכוי: 4.25). רק מס הכנסה, לא דמי בריאות וביטוח לאומי.

זה חשוב לי לדעת כי אם יורד הרבה אז יכול להיות שעדיף לי לא לעבור את ה5,800, כי לפי החוק לא יורד מס עד סכום כזה לחייל משחורר.

תודה לעונים ולילה טוב! :-)

יש הרבה דגים בים....אבל הכל תלוי באורך החכה שלך :wink:

פורסם
שלום לכולם. :-)

אולי יש בינכם כמה שמבינים ויכולים להגיד לי כמה יורד לי מס הכנסה ממשכורת של 7,000 (חייל משוחרר- נק' זיכוי: 4.25). רק מס הכנסה, לא דמי בריאות וביטוח לאומי.

זה חשוב לי לדעת כי אם יורד הרבה אז יכול להיות שעדיף לי לא לעבור את ה5,800, כי לפי החוק לא יורד מס עד סכום כזה לחייל משחורר.

תודה לעונים ולילה טוב! :-)

לפי הנק' שכתבת אני מבינה שאתה בשנה החדשה של השחרור ועשית שירות מלא, כי בשנה השניה תקבל רק 3.25 נק'.

בחישוב גס בלי לדעת את כל הפרטים,כי יש לך זיכוי משמרת 2 ו3 ועוד המון גורמים,אני אחשב לך רק את המס הכנסה עם נק' הזיכוי:

4270*0.1= 427

2730*0.21= 573.3

427+573.3=1000.3

4.25*178= 756.5 נק' זיכוי

מס הכנסה בניכוי נק' זיכוי יתן לך 243.8 כך שאל תתלונן,כמובן שזה לא יהיה מדויק כי צריך לדעת עוד גורמים, אולי תשלם אף פחות.

פורסם

ALEXA תודה על התגובה רק יש לי כמה שאלות.....

אני מבין שחילקת את המשכורת ל4270 ו-2730 והכפלת אותם במספרים מסויימים. איך יודעים כמה לחלק ובכמה להכפיל?

אז לפי מה שהבנתי זה 178 (למה דווקא הסכום הזה?) כפול הנק' זיכוי- זה הניכוי שיורד לי מהסכום שיצא לנו מהחישוב מקודם?

אז אם הבנתי נכון וניכוי של 243.8ש"ח ממשכורת של 7000 זה מעולה :-D.

וכן שנה ראשונה שלי באזרחות אחרי שירות מלא.

תודה, עמית.

יש הרבה דגים בים....אבל הכל תלוי באורך החכה שלך :wink:

פורסם

היא חילקה את הסכום לשניים כי אלו מדרגות המס. עד 4270 ש"ח מדובר במדרגה הראשונה ועליה משלמים 10% מס. על כל סכום מעליה צריך לשלם מס לפי המדרגה הבאה, שהיא 21% מס.

שווי כל נקודת זיכוי נקבע ע"י משרד האוצר. אם יש לך סייגים תפנה אליהם :lol:

וכן, אתה משלם גרושים. תחשוב שבלי הנקודות זיכוי שלך היית משלם 1000 ש"ח למס הכנסה, וממשכורת של 7K היה נשאר בקושי 6K ש"ח.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...