Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 184
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
זה עניין של טעם, לא צריך להגזים. נראה לי שאת זאת הוא יבנה רגוע יותר לא?:wink:

וגם עניין של ביטחות ברגע שגובה שדה הראיה בחלון הקידמי שלך מצטמצם לחצי .

פורסם
זה פשוט נורא מה שעשית לפיאט המסכנה, האוטו הראשון שלי היה כזה, והזדעזעתי לראות את מכסה המנוע המחרית, האגזוזים האלה, אפילו את הפנאלים ששמת בדלתות.

הרבה יותר יפה כשהאוטו מקורי, ולא מתימר להיות מה שהוא לא. (זה נכון לכל הערסווטים בהונדות, וגם לפיאט החביבה שלך).

אני לא ערס!

קודם כל זה לא עינינך מה עשיתי לאוטו שלי! את הדעה שלך אתה יכול נמחק! הוא שלם, הוא נוסע, ללא חלודה,

איך שאני רוצה אני מעצב אותו . ובטעמי הוא יפה מאוד.

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם
וגם עניין של ביטחות ברגע שגובה שדה הראיה בחלון הקידמי שלך מצטמצם לחצי .

חברה, לא צריך להגזים! אף אחד לא הפך את האוטו שלו לטנק עם פריסקופים כאן! הבן אדם עשה את מה שבא לו עם האוטו שלו. רוב הסיכויים, שאחרת האוטו הזה היה כבר על השלחן של מישהו בצורת פחית קולה, כפי שקרה עם כל ה"אחים והאחיות" שלו. כפי שאמר פעם מישהו- שיפורים קוסמטיים- זוהי דרך לביטוי עצמי. ולכ"א זה שונה. אפשר לא לאהוב את זה, אפשר לצחוק מזה (כפי שגם אני עושה, כשרואה הרבה ניסיונות זוואתיים של כל הפלסטיקות למיניהם), אבל אי אפשר לבוא ולהגיד לבן אדם מה לעשות, ומה לא, לפחות כל עוד הוא עושה את זה חוקי! אכן, כמובן, זה זכותו של הבעלים לא לרצות למכור את האוטו האהוב שלו למי, שהוא חושב שלא יטפל בו כראוי. אבל- איך אדם, שאוהב את האוטו שלו מגיע למצב, שהאוטו שלו עומד כמה שנים עם חלונות פתוחים, וללא הפקדת רישיונות אפילו, ואז פתאום נזכר, שאוהב את האוטו? :roll: מילה, לפחות לסגור את החלונות! (אני לא מדבר ספציפית על הפיאט המדוברת, כי לא מכיר את הבעלים והיא דווקא כן הייתה עם חלונות הסגורים נראה לי).

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
חברה, לא צריך להגזים! אף אחד לא הפך את האוטו שלו לטנק עם פריסקופים כאן! הבן אדם עשה את מה שבא לו עם האוטו שלו. רוב הסיכויים, שאחרת האוטו הזה היה כבר על השלחן של מישהו בצורת פחית קולה, כפי שקרה עם כל ה"אחים והאחיות" שלו. כפי שאמר פעם מישהו- שיפורים קוסמטיים- זוהי דרך לביטוי עצמי. ולכ"א זה שונה. אפשר לא לאהוב את זה, אפשר לצחוק מזה (כפי שגם אני עושה, כשרואה הרבה ניסיונות זוואתיים של כל הפלסטיקות למיניהם), אבל אי אפשר לבוא ולהגיד לבן אדם מה לעשות, ומה לא, לפחות כל עוד הוא עושה את זה חוקי! אכן, כמובן, זה זכותו של הבעלים לא לרצות למכור את האוטו האהוב שלו למי, שהוא חושב שלא יטפל בו כראוי. אבל- איך אדם, שאוהב את האוטו שלו מגיע למצב, שהאוטו שלו עומד כמה שנים עם חלונות פתוחים, וללא הפקדת רישיונות אפילו, ואז פתאום נזכר, שאוהב את האוטו? :roll: מילה, לפחות לסגור את החלונות! (אני לא מדבר ספציפית על הפיאט המדוברת, כי לא מכיר את הבעלים והיא דווקא כן הייתה עם חלונות הסגורים נראה לי).

תודה על התמיכה.

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

אתה לא מבין שאתה סתם ילד שהורס מכוניות קלאסיות? הנה תראה פה איך אספן רציני נותן כבוד למכוניות נדירות באמת!

במקרה שלא הבנת, אני עדיין ציני.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני לא מבין איך סטינו מנושא לנושא.:?

אז מה אתם אומרים על השיפוץ?

פורסם

חמודה בטירוף,

האוטו הזה היה שייך לדוד שלי, מעניין לראות את התגובה שלו למה שנהיה ממנה.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

גיא,

1)קודם כל תרשה לי לחזק אותך,כל הכבוד על השיפוץ.זאת מכונית של פעם,חקוקה לי בזכרון ילדות.

2)קשה קצת ל"אכול" אותך.

מצד אחד אתה משפץ 127 למצב מקורי ומצד שני אתה מנפח 127 אחרת...

אתה חתיכת טיפוס...:-P

תומר

STIO- יש מצב שאתה מעתיק את התמונות מאתר פיאט ומעלה אותם?אין לי כח להרשם סתם לאתר בכדי לראות את התמונות..

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

STIO- יש מצב שאתה מעתיק את התמונות מאתר פיאט ומעלה אותם?אין לי כח להרשם סתם לאתר בכדי לראות את התמונות..

לא הבנתי אותך.

פורסם

נוסטלגיה...

מצורפת תמונה של פיאט 127 מנוע 903 סמ"ק משנת 1979 שהיתה ברשותיי מספר שנים, התמונה צולמה באיזור התעשיה ראשון-לציון.

1.jpg

איזה כייף לי :)

פורסם
נוסטלגיה...

מצורפת תמונה של פיאט 127 מנוע 903 סמ"ק משנת 1979 שהיתה ברשותיי מספר שנים, התמונה צולמה באיזור התעשיה ראשון-לציון.

אהבתי את הטנדר שבתמונה.

אני מחפש לקנות אחד כזה(404) או 403

למכירה כל החלקים של :

GN250,TU250,DR250,jawa350,dealem leberty50

פורסם

מרק,אני מקווה שמאז 79 עברת לארנק קצת יותר גברי והתגברת על מחלת העור בפנים.

גיא, כולנו תומכים, כל הכבוד על ההשקעה ועל העבודה היסודית .

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לאחר ניקוי חול מקדימה התגלתה תאונה שהיתה ולא תוקנה קראוי. היתה מלא בחומר.

Picture 025.jpg

פורסם

לאחר תיקון שלקח יום שלם. מתיחות דפיקות מתיחות דפיקות.

משכו את כל הקדימה כי לא היה רווח בין המכסה מנוע לקורה.

והופ חומר וזה מוכן.

Picture 001.jpg

• תוכן חדש...