Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

-נסעתי אתמול בקליאו של בת הזוג שלי..

האוטו מאוד רועש בנסיעה - רעש מנוע ורעש דרך... (האם הגיוני שקליאו 95 תהיה יותר רועשת מרנו 5???? מוזר)

בכל מקרה, בידוד בתא המנוע אני לא הולך לשים (כדי להפחית רעש מנוע) אבל מה עם רעש דרך? יש איזו דרך להפחית את הרעש? להוסיף שטיחים? לרפד מקומות? מה זה יכול להיות?

רון.

-אולי הפתרון הוא בכלל בהתקנה של רדיו-דיסק?-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

ב-95 לא הייתה מודעות לנושא הבידוד במכוניות סופר מיני.

ב- 106 דור 1 למשל אין בידוד ואילו בדור 2 ובסקסו בכל תא ומקום שרק אפשר שתלו יריעות בידוד מלבד מכסה תא המנוע בראלי לפחות.

אם באמת תרצה להשקיט את תא הנוסעים לא תוכל להמנוע מבידוד של מכסה תא המנוע,תא הכפפות,דלתות,תא מטען וכל מקום בעצם בו תוכל לשתול יריעת בידוד.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם

במקרה השבת עליתי על בעיה בנושא. למרות שבאוטו שלי בכלל לא ניתן לדבר על שקט בכ(אסקורט 79 :lol: ) בכל זאת היה נדמה לי שראש חזק מידי. תבדוק את אטימות בגומיה שעל ידית הילוכים. אצלי היא הייתה סתם תליוה ולא אטומה. לאחר שאטמתי וחיזקתי אותה התוצאה הייתה ממש מדהימה - עכשיו אפשר לדבר ולא לצעוק באוטו במהירות של 90 קמ''ש. + הורדתי ותיקנתי את כל הריפודים של הדלתות, אבל אצלך עדיין אין צורך לעשות את זה :wink:

ב-95 לא הייתה מודעות לנושא הבידוד במכוניות סופר מיני.

ב- 106 דור 1 למשל אין בידוד ואילו בדור 2 ובסקסו בכל תא ומקום שרק אפשר שתלו יריעות בידוד מלבד מכסה תא המנוע בראלי לפחות.

אם באמת תרצה להשקיט את תא הנוסעים לא תוכל להמנוע מבידוד של מכסה תא המנוע,תא הכפפות,דלתות,תא מטען וכל מקום בעצם בו תוכל לשתול יריעת בידוד.

איפה משיגים יריעות שכאלה וכמה בערך הן עולות? עם מה אפשר להדביק אותן?

תודה, מקס.

חכמת פורד אסקורט: עדיף 60 סוסים שעובדים בשבילך מאשר 120 שאתה עובד בשבילהם.

חכמת מרצדס W116: אין דבר כזה "شيخ לשעבר".

פורסם

אם הנושא עד כדי כך חשוב לך-גש למתקין סטריאו מקצועי וקנה חומר שנקרא DYNAMAT.מדובר ביריעות דמויות גומי שסופגות קול ומשמשות בעיקר בהתקנות מקצועיות.יש מתקין שמוכר דיינאמאט ברמת החייל- ליד חנות הצמיגים החדשה.(זה יוצא ליד מקדונלד)

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
8)

חכמת פורד אסקורט: עדיף 60 סוסים שעובדים בשבילך מאשר 120 שאתה עובד בשבילהם.

חכמת מרצדס W116: אין דבר כזה "شيخ לשעבר".

פורסם

והאם אין חומרים אחרים לשימוש?

רון.

-ולא , נבדק הגומיות - כל הגומיות יושבות במקום ואוטמות מצויין (בינתיים)...-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

דינאמט יקר מדי. אפשר אולי לקנות יריעה ביטומנית של פזקר. המחיר בטוח יותר זול. הביצועים ... ? או שכן או שלא.

פורסם
-נסעתי אתמול בקליאו של בת הזוג שלי..

האוטו מאוד רועש בנסיעה - רעש מנוע ורעש דרך... (האם הגיוני שקליאו 95 תהיה יותר רועשת מרנו 5???? מוזר)

בכל מקרה, בידוד בתא המנוע אני לא הולך לשים (כדי להפחית רעש מנוע) אבל מה עם רעש דרך? יש איזו דרך להפחית את הרעש? להוסיף שטיחים? לרפד מקומות? מה זה יכול להיות?

רון.

-אולי הפתרון הוא בכלל בהתקנה של רדיו-דיסק?-

בדקת שזה לא המייסבים רועשים?

הייתה לי פעם אופל קורסה שהיית עובר את ה-90 היית מרגיש כאילו איזה באוינג 747 ממריא לידך! החלפתי מייסב בגלגל האחורי והרכב נהיה שקט.

פורסם

אולי זה קשור רק בעקיפין אבל הרעש מהראם אייר מתחיל להרגיז אותי.

הוא מושך תשומת לב משוטרים ובכל פעם שאני בחמישי ורוצה להאיץ ללא קיק אני מתבאס מכמות הרעש שאינה משקפת את הסל"ד והתאוצה המתונה.

בקיצור אם למישהו יש הצעה או תובנה על מוקד הרעש (סעפת יניקה צנרת אויר או הכונס עצמו)

אני אשמח לשמוע כי אין לי מושג איך משתיקים אותו ללא פגיעה בביצועים.

פורסם

אם המטרה היא להפחית רעשי דרך ישנם מספר מוצרים.

כמה הוזכרו כמו הדינאמט והיריעות פזקר.

ישנו חומר בשם "פלציב" RANSTAR השתמש בזה לריצפת רכב(אם אני לא טועה באלפא).

ממה שזכור לי הוא היה מרוצה מאוד מהפרויקט שעשה.

• תוכן חדש...