Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא כאמור, קליאו שנת 92, ידנית. בסל"ד סרק הכל תקין, אך מעל 1500-2000 סל"ד כל האורות ( מחוונים , אורות קדמיים, תאורת רדיו ) מהבהבים. לעיתים , כאשר מסובבים את הסוויצ' ל ON נורית הטעינה מעומעמת יחסית. בזמן נסיעה היא כבויה.

האלטרנטור חדש ( חצי שנה ) , ולכן לדעתי הבעיה היא במצבר ( חברה לא ידועה, יוצר ב 2003 ) שכושל בפריקות המהירות הנדרשות בסל"ד גבוהה. אני בכיוון או שישנן אפשרויות נוספות ?

גיא

פורסם

כמו שכתבת המצבר משנת 2003 וכבר עוד מאט הוא 5 שנים בשימוש לכן אני ממליץ לך לבדוק את המצבר אם הוא עומד בעומס,פשוט תיגש לכל חשמלאי והוא יבדוק לך את הנושא הזה עם מכשיר ייעודי.

כמו כן אתה יכול לבדוק את הרצועה של האלטרנטור האם היא מתוחה כראוי,אם היא לא מתוחה אז יכול להיווצר מצב שהאלטנטור לא מסתובב בסל"ד הדרוש ולא מתבצעת טעינה של המצבר.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

ואני חושב שהבעיה בכל זאת באלטרנטור - אם עדיין יש לך אחריות עליו גש למי שהחליף לך אותו לבדיקתו.

אם יש לך רב מודד אוכל להדריך אותך בבדיקה בסיסית לתופעה שלך.

פורסם

אני מחזיק בדיעה של דניאל.

קרתה לי התופעה הנ"ל בקליאו שהייתה לי (91), והמגעים של האלטרנטור לא היו מהודקים מספיק.

הייתי בדרך להחליף מצבר, וכל מה שעשיתי היה בסוף הידוק והלחמה של חוט רופף.

אני מקווה שאתה עם מקרה דומה. בכל מקרה, כדאי לבדוק גם את המצבר, מ-2003 :roll:

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

בפיג'ו 106 1.4 מודל 95, הייתה את אותה התופעה.כאשר פתחתי את האלטרנטור פירקתי את בית הפחמים וגיליתי שהם קצרים מאוד ממש בסוף. החלפתי את כל החלק מאלטרנטור אחר, הרכבתי התופעה נעלמה. ברכב הנ"ל קשה להוריד את האלטרנטור יש לפתוח תושבת מנוע ולדחוף אותו לכיוון קיר האש.

יש לי אפילו עד, חבר הפורום שי 76 שהיה אצלי עם מכונית הדייהו שלו. :-P

שי תיקן אצלי לבד במכוניתו את מערכת החימום שלא פעלה, החליף מותחן רצועות מקורי, שהרעיש כמו רכבת שבולמת על הפסים.

כאשר רצה להוריד את הגלגלים הקדמיים, כדי להחליף את גומיות הציריות, לא הצליח משום שלא מצא באוטו את הבוקסה

המיוחדת נגד גניבה שפותחת את הג'נטים מגנזיום. היינו אצל שלושה מתקני פנצ'רים ביקשו 200 ש"ח לפתוח אבל לא הצליחו. לא בכדי אני מספר את זה, אני רוצה לשאול את חברי הפורום.

האם מישהו נתקל בבעיה הזאת ? ומה עשה ?. מתקני הפנצ'רים אמרו שאין אפשרות לקנות בוקסה מתאימה.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם
בפיג'ו 106 1.4 מודל 95, הייתה את אותה התופעה.כאשר פתחתי את האלטרנטור פירקתי את בית הפחמים וגיליתי שהם קצרים מאוד ממש בסוף. החלפתי את כל החלק מאלטרנטור אחר, הרכבתי התופעה נעלמה. ברכב הנ"ל קשה להוריד את האלטרנטור יש לפתוח תושבת מנוע ולדחוף אותו לכיוון קיר האש.

יש לי אפילו עד, חבר הפורום שי 76 שהיה אצלי עם מכונית הדייהו שלו. :-P

שי תיקן אצלי לבד במכוניתו את מערכת החימום שלא פעלה, החליף מותחן רצועות מקורי, שהרעיש כמו רכבת שבולמת על הפסים.

כאשר רצה להוריד את הגלגלים הקדמיים, כדי להחליף את גומיות הציריות, לא הצליח משום שלא מצא באוטו את הבוקסה

המיוחדת נגד גניבה שפותחת את הג'נטים מגנזיום. היינו אצל שלושה מתקני פנצ'רים ביקשו 200 ש"ח לפתוח אבל לא הצליחו. לא בכדי אני מספר את זה, אני רוצה לשאול את חברי הפורום.

האם מישהו נתקל בבעיה הזאת ? ומה עשה ?. מתקני הפנצ'רים אמרו שאין אפשרות לקנות בוקסה מתאימה.

דוד.

צודק דוד,יש לבדוק את הפחמים באלטרנטור,ייתכן ובהם הבעיה.

לגבי הבוקסה(אני יודע שזה לא קשור לשרשור הנ"ל)יצרתי קשר עם בעל הרכב הקודם של הרייסר שלי,והוא באדיבותו מסר לי את הבוקסא המיוחלת,אני לא בטוח שהפנצרמאכר,היה מצליח לפתוח את הברגים הנ"ל:lol:

• תוכן חדש...