Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברה

חבר שלי קנה רדיו דיסק של חברה לא מוכרת כל כך שכולל מסך די וי די מובנה

מייד לאחר ההרכבה הבחנו בבעייה מוזרה

הסאב מוציא באס חלש ומאוד מוזר בשירי מזרחית ושירים בעברית עם באס עדין

והסאב רועד מאוד תוך כדי נגינה בתיבה שלו בשירים אלה

ובשירים כמו ראפ טרנסים וכאלה בלועזית הוא מוציא באס חזק כמו שצריך כמו לפני החלפת ה hu בחדש .

השאלה האם הבעייה נובעת מהאיכות הירודה של ה hu הלא מוכר החדש ?

או ממשו אחר ? כמו אולי מחיבורים כושלים של היחידה החדשה או משו בסגנון ?

תודה מראש לכל העוזרים

כפיר

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

פורסם

בדר"כ למכשירים אלו יש PRE AMP מאוד לא איכותי , גם הליין של הסאבוופר ( יציאת הPRE לסאוופר) חלשה מיציאות ה PRE של ה FRONT וה REAR.

פורסם

וליפני שהחלפתם HU במיזרחית שומעו באס חזק?

ניסיתם דיסקים אחרים?

בגלל זה לא קונים רדיו דיסק לא מוכר!חבל על הכסף,ואומרים גם ש DVD מוריד מאיכות של השירים! אז עוד חברה לא מוכרת אני לא רוצה לדעת מה הולך שמה

פורסם

אז זהו שאין לו יציאה לסאב בנפרד זה מחובר על היציאת front

והכבל rca מתפצל ל 4 לכניסות המגבר כמו שהיה קודם לכן

אבל למה דווקא בשירי מזרחית ועיברית עם באס עדין זה יוצא כזה גרועה ברמות ?

הוא על הפנים בתדרים של המוזיקה הזאת ?

כן לפני זה היה לו רדיו דיסק של jvc אם אני לא טועה והיה אחלה של באס

אמרתי לו אבל הוא התעקש בגלל שיש לו מסך מובנה ומלא אופציות על חשבון האיכות .

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

פורסם

זה דיסק שצרוב MP3?תנסה לצרוב שיר מיזרחית איכות אולפון,רגיל לא MP3

אז בגלל אופציות נוספות,זה מה שקורה ,(ועוד חברת מדבקה)חבל על הכסף באמת,או עם יש אחריות שילך להחליף אולי זה פגם,תמיד יש אחד ממאה,אולי הוא אחד מהם,

שילך לחברה עם יש אחריות והם יטפלו, או שאולי הוא יחליף למכשיר אחר לגמריי

פורסם

זה דיסק רגיל

אני אומר לו לנסות את ההפך למרות שזה נשמע לא הגיוני שב mp יהיה איכות יותר טובה חחח אולי זה ככה בזבל הסיני הזה

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

פורסם

אז בגלל אופציות נוספות,זה מה שקורה ,(ועוד חברת מדבקה)חבל על הכסף באמת,או עם יש אחריות שילך להחליף אולי זה פגם,תמיד יש אחד ממאה,אולי הוא אחד מהם,

תנסו לשים את הדיסק אצלך וליראות איך שומעים ,או להרכיב את הרדיו דיסק שלו אצלך לשנייה ולראות איך שומעים את אותו דיסק עם זאת לא בעיה בשבילך זה הכי טוב בנתיים,להחליף לשים אצלך שנייה עם אותו דיסק ולראות

פורסם

כן אני יאמר לו להחליף אולי למכשיר די וי די של חבר ללא מסך מובנה או למשו של חברה מוכרת

לא נראה לי שקיימת בעייה כי בשירים אחרים יש באס וחזק אז יכול להיות שיש משו דפוק בירידה או בעליית תדרים נ או שפשוט המכשיר על הפנים כמו שנראה לי

תודה בכל מקרה .

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

פורסם

עם זאת לא בעיה בשבילך,תשים את הרדיו דיסק שלו ברכב אצלך,ולישמוע את אותו דיסק מיזרחית,אצלך ברכב ולראות איך שומעים

או שאולי הרדיו דיסק לא אוהב מיזרחית,והוא בחר בלא להשמיע באסים ;) סתם,אי אפשר בלי מיזרחית

פורסם

תנסו לשים את הדיסק אצלך וליראות איך שומעים ,או להרכיב את הרדיו דיסק שלו אצלך לשנייה ולראות איך שומעים את אותו דיסק עם זאת לא בעיה בשבילך זה הכי טוב בנתיים,להחליף לשים אצלך שנייה עם אותו דיסק ולראות

לא נראה לי שזה פיתרון כי ליפני זה זה עבד טוב אני לא יתחיל לפרק ולהרכיב ברכב אחר או לרכיבים אחרים כי יש לו רכיבים טובים חוץ מה hu שהרס הכל

אני יאמר לו ללכת לזרוק למוכר את המכשיר וזהו ..

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

• תוכן חדש...