Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאני שם דיסק של מוסיקה רגיל מהחנות ברדיו דיסק של האוטו הוא מנגן אותו חופשי, אבל כשאני צורב דיסק מקבצי mp3 בנרו לדיסק של מוסיקה (cda) אז הוא לא מנגן אותם, עכשיו הקטע המוזר הוא שבאוטו של חבר שלי זה כן מנגן. מצאתי כמה דיסקים צרובים ישנים מלפני 6 שנים וזה כן מנגן באוטו שלי. איפה הבעיה כאן? אני מפספס פה משהו? (הדיסקים החדשים הם של TDK).

המערכת היא של bose באה עם הרכב.

פורסם

לחבר שלך יש רדיו דיסק MP3 ?

אולי אתה צורב אותם בפורמט MP3, נסה לשחק בהגדרות של הנרו אולי הוא מוציא דיסקים MP3 גם תחת AUDIO CD...

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

לפני כמה שנים לא היה Mp3 כמו היום

יש לך רדיו דיסק שלא קורא mp3.... פשוט

דיסקים רגילים באים בטרקים - נצרבים ישירות ע"פ זמן ריצה... לא יודע באיזה סיומת זאת אבל זה לא MP

בכל מקרה תצרוב בנרו על דיסק רגיל (CDR) ותבחר באפשרות שלא כוללת MP3

כדי לוודא תראה כשאתה מוסיף קבצים זה נמדד ע"פ זמן, ולא ע"פ מקום (מקס. 80 דקות בדיסק!)

פורסם

דיסקים מקוריים נצרבים באיכות אחרת מזו שאליה אתה רגיל מהבית.

נסה לצרוב במהירות איטית יותר, לכיוון ה8, 4 ואפילו ל1,2.

כונני דיסקים מסויימים פשוט לא מצליחים לקרוא\מנגנים עם תקלות דיסקים שנצרבו כך.

ואחרים, מתקדמים יותר, יש להם מעבד דיגיטלי טוב יותר ועין בעלת אופי יותר "ברוטאלי" אשר מצליחה להתמודד עם שגיאות מסויימות בצריבה.

אותו הבדל קיים גם בסיבולת הקריאה של מכשירים שונים לגביי שריטות.

ואגב, FOCAL שם למעלה האיר את עיניי.

בדוק שהתוכנה שלך עושה Finalize לדיסק, כלומר סוגרת אותו למניעה של כתיבה נוספת.

הרבה מן המכשירים בשוק (לרכב או לבית) אינם תומכים בדיסקים 'פתוחים'.

יש חלק שכן, חלק שלא וחלק שסתם עושים הרבה בעיות עם הדבר.

בהצלחה.

פורסם

בולי, אני לא מאמין שעדיין מוציאים רדיו דיסקים שלא מצליחים לקרוא דיסק צרוב..

JHON, תקרא שוב, הוא כתב שהוא צורב קובץ MP3 לפורמט CDA, הוא לא טועה בצריבה והוא לא חושב שהמכשיר שלו קורא MP3.

:wink:
פורסם

תודה אנסה לצרוב על מהירות נמוכה. בקשר לאלה שאמרו שהרדיו שלי לא מנגן mp3, אז אני לא צרבתי דיסק של mp3 אלא השתמשתי בשירי mp3 כדי ליצור דיסק מוסיקה רגיל עם סיומת cda. לחבר שלי אין mp3 ברדיו דיסק אבל עדיין הוא קורא את מה שאני צורב. בכל מקרה לפי מה שהסברתם כאן לרדיו דיסק שלי קשה לקרוא דיסקים שנצרבו במהירות גבוהה, אז אנסה משהו כמו מהירות 4 ואז ארשום כאן את התוצאה. תודה אנשים.

פורסם

ובדקת שהנרו סוגרת את הדיסקים?

יש אופציה קטנה שניתנת לסימון בV

Finalize Cd - no further burning is possible

סמן אופציה זו.

או אופצה שנקראת: MultiSession CD

בדוק שה V אינו מסומן באופציה זו.

פורסם
ובדקת שהנרו סוגרת את הדיסקים?

יש אופציה קטנה שניתנת לסימון בV

Finalize Cd - no further burning is possible

סמן אופציה זו.

או אופצה שנקראת: MultiSession CD

בדוק שה V אינו מסומן באופציה זו.

כן האופציה של finalize מסומנת והאופציה השניה לא - ככה צרבתי ולא מנגן.

ניסיתי גם על דיסק של סוני לצריבה, גם לא יצא.

פורסם

תנסה להמיר את הקבצים עבור הדיסק לפורמט WAV ,

אז תנסה לצרוב אותם לדיסק CDA ותראה אם חל שינוי .

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

חיפשתי בפורומים באנגלית, ויש אותה בעיה למי שיש את המערכת הזו, וכל אחד אומר שחברה שונה עובדת אצלו, אצל אחד עובד רק דיסקים של סוני אצל שני רק של פוג'יטסו וכו'. מה גם שאחד טען שהצליח להפעיל דיסקים צרובים (של סוני) רק כשצרב דרך windows media player 10 (אפילו נרו לא הצליח לו :shock:) במהירות הכי איטית (אין מספרים אז עושים slow).

היה רשום שגם מומלץ לקנות דיסק שמנקה את עדשת הלייזר:

אז קניתי את זה, וגם דיסקים של סוני, וזה עבד, הרדיו דיסק ניגן את זה!

עכשיו נכון שתגידו שבגלל שהעדשה הייתה לא נקייה, כל דיסק יפעל עכשיו; אז לא, ניסיתי דיסקים אחרים שצרבתי מניסונות קודמים והם לא עבדו, רק הסוני עבד דרך המדיה פלייר.

תודה לכל מי שעזר!

• תוכן חדש...