Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי החודש טיפול תקופתי ואני מעוניין לקחת את האוטו למוסך מורשה. השאלה שלי היא איזה מוסך מורשה יש באזור ר"ג פרט לצ'מפיון. יש לי הרגשה שהם קצת מפריזים במחיר. אני אשמח לשמוע את דעתכם המנוסה, אולי אני טועה והמחירים שלהם סבירים ואין טעם שאחפש במקום אחר.

תודה

פורסם

המחירים בין המוסכים המורשים אחידים.

אם אתה רוצה רק מורשה, יש לך את פליקס בת"א, ששמעתי עליו טובות.

אם אתה מוכן ללכת ללא מורשה (איזה שנה הרכב שלך?) אז יש את מוסך רון, שמתעסק בעיקר עם VW, והוא חבר פורום כאן, גם עליו תמצא המלצות בפורום, והמחירים אצלו זולים יותר מאשר אצל המורשה.

פורסם

האמת שבדיוק אתמול שמו לחברה שלי על האוטו את העלון של מוסך רון :-)

מדובר בפולו שנת 2000 שטופלה עד כה בצ'מפיון בלבד. אם המחירים אחידים אז עדיף לי להישאר בצ'מפיון כי סה"כ אני מרוצה מהשירות וזה גם קרוב לעבודה. השאלה עד כמה נחוץ המורשה?

פורסם

אחרי התלבטות קשה

אני אישית לא טיפלתי במוסך מורשה פולקסווגן

אבל טיפלתי במוסך אחר שמטפל בעיקר (פולקסווגן ,הונדה, וסקודה) בפ"ת

אין עבודה מצוינת!

במידה ותרצה פרטים אשמח למסור לך.

פורסם

כוונה ל"מוסך רון" שברח' המסגר 31 תא, טל' 03-5373204 שמתמחה במכוניות קונצרן פולקסווגן ורון הנו גם חבר פורום זה, התורם כאן רבות מהידע שלו ומנסיונו הרב.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...