Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

הייתי רוצה לקבל חוות דעת על קניית רכב מסוג סיאט לאון משנתון 2002 1600 סמ"ק בתקציב של כ40K.. מחיפוש שערכתי בפורום נדמה שהרכב אינו פופולרי במיוחד אך לא קראתי שום דבר שלילי לגבי הרכב, אולי למעט צריכת הדלק הלא מזהירה במיוחד. הדבר שמושך אותי אל הרכב הספציפי הוא העיצוב שנדמה לי כאחד היפים ביותר במסגרת התקציב שלי והעובדה שהרכב עצמו מבוסס על פלטפורמה של גולף\A3 שהם רכבים שמאוד מוצאים חן בעיניי אבל בלתי אפשריים לרכישה בשנתון סביר בגבולות התקציב..

בכל מקרה, מלבד חוות דעת על הרכב עצמו יש לי מספר שאלות נוספות בקשר לקניית רכב משומש:

1) נתקלתי בלאון אחת שהבעלים הנוכחי שלה הוא יד שנייה שקנה את המכונית ממגרש מכוניות לפני כשנתיים וחצי (אוטו-סנטר), במידה והמכונית עוברת אבחון במכון אמין (שאני אבחר) ונמצאת תקינה מהם הסיכונים שיכולים לנבוע מקניית רכב ממגרש? האם יש אפשרות להשיג היסטוריית טיפולים\תאונות על כל רכב מאז שהרכב נמצא על הכביש? או שיש למגרשי מכוניות אפשרות להעלים מידע ככל העולה על רוחם?

2) על איזה עוד רכבים הייתם ממליצים במסגרת התקציב שיתאימו לנהג חדש (רצוי בעיצוב יחסית לא "רגיל" דוגמת קורולות ישנות או מאזדה 323 למשל)?

תודה.

פורסם

בהחלט מומלץ. רכב מצויין ויחסית אמין. חלקים יקרים (יבואן), ויש לו בעיות בפח (צבע).

אוטו-סנטר הם סוכן לא-רע והיה לי דווקא נסיון מוצלח איתם, אבל תדע בבדיקה.

אגב, הרכב לא מאוד פופולרי, אבל יש לו שוק מצויין.

פורסם

תודה רבה על התגובה, נחמד לשמוע שלמישהו היה ניסיון לא זוועתי עם מגרש מכוניות.. :)

השאלה שמסקרנת אותי עכשיו היא האם יש אפשרות לברר את כל היסטוריית הרכב מאז שהוא יצא מהחנות ועלה על הכביש?

פורסם

אוטו-סנטר נהגו בעבר לתת את כל האינפורמציה - (אני לא יודע לגבי היום), והאינפורמציה נשארת אצלם מספר שנים כך שלמוכר אמורה להיות גישה לתיק הרכב, או שאולי הוא יכול להשיגו יחד איתך. אם הרכב טופל במוסך מורשה של פולקסוואגן, הרי שיש להם על המחשב היסטוריה מלאה שעומדת לרשות הבעלים. מעבר לזאת, בדוק ספר-טיפולים חתום וקבלות על כל הטיפולים בזמן, בקש מהמוכר קבלות על החלפות (מצבר ודאי הוחלף, צמיגים מאוד חשוב - לליאון רגישות לצמיגים גרועים!, דיסקיות ברקס וכד')

• תוכן חדש...