Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקדמה,אני מחשיב את עצמי לבן אדם שהידע שלו במחשבים הוא גבוה מאוד.

יחד עם זאת,הבעיה הזאת שהופיעה אצלי לפני כמה חודשים הורגת אותי ואני לא מצליח למצוא את הפתרון.

אז זהו הסיפור:

לפני כחודשיים,הצורב שלי התחיל לעשות בעיות,הוא הפסיק לקרוא דיסקים בכלל.

מהגיון בריא,החלטתי שהורב עשה את שלו והגיע הזמן להחליפו בחדש.

הלכתי לאופיס דיפו וקניתי צורב חדש של סמסונג, ופה הבלאגן רק התעצם.

ברגע שאני צורב דיסק, הצריבה עוברת ללא בעיות אך הצורב עצמו לא קורא את הדיסק שהוא בעצמו צרב.

ברגע שאני מכניס את הדיסק לדיוידי, הסרטים עובדים אך נתקעים באמצע.

הצורב גם לא קורא דיסקים שצרבתי בצורב השני שלי בתקופה האחרונה(צורב רגיל,לא דיוידי),אך קורא דיסקים שנצרבו לפני שהתחיל כל הבלאגן.

ניסיתי להחליף חיבורים ומקומות בין הצורבים.

ניסיתי להחליף בין Master ל Slave.כלום לא עוזר.

חשבתי לעצימ שהבעיה היא בצורב החדש,קורה, אז הלכתי לאופיס דיפו ולקחתי צורב חדש מאותו הדגם.

חזרתי הביתה כולי מאושר,אך הפלא ופלא הבעיה נימשכת בדיוק באותה הצורה! הצורב לא קורא דיסקים שנצרבו בתקופה האחרונה, קורא דיסקים ישנים צורב בלי בעיה אבל שוב לא קורא את מה שהוא בעצמו צרב והסרטים נתקעים באמצע כשמריצים אותם בדיוידי.

אני אובד עצות.

זה לא הכונן דיוידי.

אלה לא הדיסקים.

אלה לא החיבורים במחשב.

נרו הותקן מחדש.

לפי דעתי, הבעיה חייבת להיגרם ע"י איזשהו וירוס שהאנטיוירוס שלי לא מוצא.

יום שישי אני כנירה אעשה פורמט למחשב,אך לפני הפורמט, האם יש למישהו רעיונות או ניתקל בבעיה דומה?

תודה מראש.

פורסם

Sumsung WriteMaster X18

לא ניסיתי עם תוכנה אחרת.

אבל אם הבעייה הייתה בנרו, אז הייתה צריכה לקפוץ איזשהי שגיאה במהלך הצריבה? או לחילופין, הייתה נוצרת אותה בעיה בצריבה של דיסקים רגילים בצורב השני?

פורסם

כבל IDE דפוק או יותר גרוע לוח אם שהבקר IDE שלו מת.

תיזהר שלא תיתקע באמצע התקנת מערכת הפעלה עם מחשב שלא מסוגל לקרוא CD וככה אתה תקוע בלי כלום.

פורסם

בהצלחה עם הפירמוט, בניגוד לשאר התובנות פה של שאר מגיבים, אני בצד של הפרמוט, כי תגלה שבאמת מדובר היה מדובר באפליקציה זדונית שגרמה לכל הבלאגן... בקר IDE לא "מת" סתם, כבל IDE לא נהרס "פתאום" וצורבים חדשים טיבם לעבוד!

תתחדש!.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

זה לא הכבל IDE וגם לא הבקר.

כי הצורב השני מחובר דרך אותו כבל ועובד מצויין.

כשהחלפתי בינהם הוא המשיך לעבוד מצויין ואילו הצורב דיוידי המשיך לעשות בלאגן.

פורסם

תסיר ותתקין את הנרו, מההתחלה.

אגב, גם לי היה סמסונג.. מהדגם שציינת. אצלי הוא היה דפוק פשוט. לדעתי הדגם לא ממש מוצלח. קניתי LG לאחריו,

(למחשב הישן שלי) והוא עובד כמו סוס.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

תבקש להחליף לLG.

תמציא בחנות סיפור שהלוח אם שלך לא תואם את הצורב או משהו כזה.

אם תהיה בעיה בLG (נדיר מאוד). פרמט

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

חבר את הצורב למחשב של חבר ותצרוב.

דבר ראשון תוכל לדעת שהצורב בסדר.

הבעיה שלך נשמעת יותר סוג של בעיית חומרה, אפילו שהצורב השני עבד מצוין דרך אותו כבל IDE.

יש לך אולי מערכת הפעלה נוספת במחשב?

איזה מערכת הפעלה יש לך כרגע?

פורסם

טוב.. אז ככה.

קודם כל, לא רשמת איזו גרסה של נרו/גרסת WINDOWS

1. נסה לצרוב בSAFE MODE יש אפשרות של התנגשות דרייברים.

2. נסה לעדכן FIRMWARE לצורב.

3. עדכון דרייברים של CHIPSET של הלוח

4. נסה לחבר את הצורב לבד, כלומר תנתק אותו על IDE נפרד מה HD ושרק הHD שמכיל את WINDOWS יהיה מחובר (במידה ויש יותר מאחד), תוך כדי, נתק גם את החשמל מהרכיבים האחרים (אני לא מודע איזה ספק יש לך, אך יש מצב לעומס מוגבר עליו).

5. קלוש אך יתכן, בדוק שהבקר מוגדר ב UDMA ולא במצב PIO (הגדרות בקר ה IDE ב DEVICE MANAGER)

אם משהו לא מובן או שאתה צריך עוד עיצות/שאלות אתה מוזמן לפנות אלי במסנג'ר [email protected] לכל עזרה.

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

• תוכן חדש...