Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות בין שני אפשרויות של Hu

AviranB
שימו לב! השרשור הזה בן 6250 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

היה על זה דיונים לא קצרים בפורום "עיין במנוע החיפוש של הפורום"

שוב אני אישית הייתי בוחר בפניונר ! למה ?

אז ככה

בפסוניק אין שום אפשרות לשיטה בעוצמת הבאס ברכב .

לפניונר יש שלט ( אני אוהב את העניין ) .

הפניונר נראה הרבה יותר יפה לדעתי .

אין הרבה הבדל בין שינהם חוץ ממה שרשמתי למעלה . (אם אני לא טועה לפנסוניק הנ"ל יש גם רק יציאה אחת למגבר)

בברכה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עכשיו אחרי שנתת דעה על רדיו שאתה אפילו לא מכיר אני מציע לך לקרוא ולדעת על מה אתה מדבר לפני שאת נותן דעה.

אני לא בא נגדך אבל למה לכתב אם אתה לא יודע ? תודה בכל אופן !

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עכשיו אחרי שנתת דעה על רדיו שאתה אפילו לא מכיר אני מציע לך לקרוא ולדעת על מה אתה מדבר לפני שאת נותן דעה.

אני לא בא נגדך אבל למה לכתב אם אתה לא יודע ? תודה בכל אופן !

אתה האחרון שיכול לתת לי ביקורת כזאת !

בוא אני יגיד לך משהו את הפנסוניק יש לאמא שלי (בחירה שלי) את הפניונר הנ"ל יש לדוד שלי (במקרה גם שכן שלי) אז בוא נגיד שביננו אתה יכול לשבת ולשתוק . תוריד את האף כמו שאומרים !

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בגדול ,

אין כאן הרבה הבדל - אני הייתי בוחר בפיוניר.

נקודה למחשבה - אתה יכול להשיג רדיו דיסק של JVC מסדרת ARSENAL שהיא סדרה לא רעה בכלל במחיר הזה.

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בפסוניק אין שום אפשרות לשיטה בעוצמת הבאס ברכב .

(אם אני לא טועה לפנסוניק הנ"ל יש גם רק יציאה אחת למגבר)

מזל טוב שיש לאמא שלך פנסוניק ולדוד שהוא במקרה שכן שלך פיוניר. אבל זה לא עושה אותך איזה פרופסור לענייני מערכות לרכב.

לא בא להתווכח איתך ואפילו כתבתי לך את זה אבל כנראה שלא הבנת.

ובינינו, אני במקרה יושב ושותק. אולי בגלל שאתה אמרת לי אבל אני לא בטוח.

המשך לילה טוב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום !

איזה רדיו לדעתכם יותר טוב מבין שני אלה:

Pioneer DEHP4950

Panasonic CQC5301U

תודה והמשך שבוע טוב :-)

שניהם מכשיירם בסיסיים.

שניהם יעשו את העבודה.

אם אתה חושב להשתדרג (וכנראה גם למכור את המכשיר הנ"ל על מנת להשתדרג), אז תרכוש את הפיוניר כי יהיה לך קל יותר למכור אותו כיד שניה.

אם זה מכשיר שאמור לשרת אותך זמן רב, אז אני הייתי ממליץ על הפאנאסוניק כי הוא פשוט נשמע אחרת לגמרי.

ואגב, אם כבר פיוניר באיזור המחיר הזה אני ממליץ על זה:

480P מסדרת הפרימייר.

http://zap.co.il/model.asp?model_id=391922

כנ"ל גם הפאנאסוניק, ישנם דגמים בערך באותו מחיר שטובים ממנו משמעותית כמו זה לדוגמא: ה5401.

http://zap.co.il/model.asp?model_id=369933

under construction..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יעקוב איזה קישקושים.

לפנסוניק שליטה על עוצמת הסאב, שליטה על נקודת חיתוך לסאב, אקוליזר גרפי 3 בנדים עם אפשרות לקביעת התדר המרכזי בכל בנד, ובסה"כ 12 תדרים שונים באקולייזר ובנוסף לכך יש לו 3 יציאות למגברים ולא אחת.

אז אולי יש את המכשיר לאמא שלך, אבל אתה לא מבין בו כלום.

אם אני לא יודע משהו, אני לא מגיב, שותק ולומד. כדאי לך לאמץ את השיטה.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6250 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...