Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת צנרת אגזוז ברובר 620TI.

620SI
שימו לב! השרשור הזה בן 6258 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם.

אז הפרוייקט הבא שרציתי לעשות הוא הצנרת של האגזוז.

מה האופציות שלי?

הבנתי שאפשר להרחיב את הצנרת ואפילו לעשות הכל מנירוסטה.

השאלה כמה זה אפקטיבי?

ואני לא יודע מה רוחב הצנרת הרגילה ברכב שלי.

לגביי הממיר ושאר הדודים אני חושב שכדאי שישארו. אולי אפשר לוותר על משהו? מה אתם חושבים?

לגביי הרעש... להשאיר את הדוד האחורי הקיים? או להשקיע בדוד שקט של חברה מסיומת. אני לא מעונין להעיר את השכנים כל בוקר. וחוץ מזה אני מת על השאגה של המנוע עצמו אני לא רוצה שהוא יעלם בתוך רעש של האגזוז.

אני אשמח לתגובות והצעות.

תודה.

ROVER=~~

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום.

אין טעם להשתמש בדודים הישנים מפני שקוטר היציאה והכניסה שלהם זהה למקור, יש הרבה חברות שמיצרות דודים ספורטיביים... וגם דודי מעבר במידת הצורך,

קו---------------------------------------

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוקיי...

מדובר ברובר 620TI שנת 99 מנוע 2000 טורבו עם 197 כ"ס.

הרכב רגיל לגמרי ללא שיפורים מלבד פילטר פתוח.

אני אשמח לתגובות והצעות.

שבתת שלום ומבורכת.

ROVER=~~

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שכן על טורבו מקורי לא מגדילים צנרת

מאיפה הבאת את השטות הזאת ? :?

מה הקשר בכלל ?

אז בעצם אתה אומר שאם בא לו לעלות קצת את ההספק של המנוע הוא חייב להביא טורבו בגודל של אסלה כי בלי זה הוא לא יכול לעשות כלום.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא זה ממש לא מה שאני אומר.

יש דברים לעשות על טורבו מקורי.

להגדיל צנרת לא אחד מהם.

האחרון שאני נתקלתי בו עושה את זה בתור פרוייקט ראשון הבין מהר מאוד שהרכב נחלש ביחס לרכב stock!

porsche 914,2.0,1970

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא זה ממש לא מה שאני אומר.

יש דברים לעשות על טורבו מקורי.

להגדיל צנרת לא אחד מהם.

האחרון שאני נתקלתי בו עושה את זה בתור פרוייקט ראשון הבין מהר מאוד שהרכב נחלש ביחס לרכב stock!

המאה האחרונים שאני נתקלתי בהם הבינו גם הם מהר מאוד שהרכב נהנה כעת מתוספת לא מבוטלת של כח, זמן תגובה ווקאליות (לפעמים מוגזמת...), אז אינני יודע מיהו אותו אחרון שרכבו נחלש כתוצאה מהחלפת צנרת (הכל במידה והיא איכותית ומתאימה לרכב כמובן) אבל אני הולך להחליף צנרת ברגע שנגמרת לי האחריות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוקיי אני שוב שואל.

מה עליי לעשות? איך אני יודע מה טוב ומה לא טוב? איזה דוד דודים כמה קוטר?

איך אני יודע שאני עושה משהו נכון?

ROVER=~~

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייה פה לפני זמן לא קצר, בחור עם איביזה צהובה שרצה להחליף רק דוד אחורי, אמרתי לו שיחפש דוד אחורי בטווח הכוח סוס שלו, לפליטה שתתאים בדיוק למנוע.

כנ"ל לגביך, אני בטוח שבאיביי UK יש לא מעט קיטים יעודיים לרובר שלך, לדעתי אין צורך בהגדלת קוטר צנרת, אלא אם כן אתה מרגיש שיש צורך באמת, לדעתי צנרת חדשה, החל מסעפת הפליטה ועד דוד אחורי שיתאים בדיוק למנוע שלך יעשו פלאים.

הרכב שלך סטנדרטי עם טורבו מקורי מהחברה, אניבטוח שרובר חשבו הייטב על קוטר הצנרת לביצועים מרביים.

הגדלת קוטר צנרת מוגזמת ברכב סטנדרטי תביא בדיוק את ההפך ולעבודה לא סדירה של המנוע.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

צנרת 2.5 או גג 2.75 עם דוד מעבר ודוד איכותי (סברינג אובלי מומלץ, יש לו רעש מדהים אבל רק אם אתה עושה צנרת 2.5).

אוקיי תודה על התגובה.

עכשיו מה עם הממיר? ולפי מה שאני יודע חוץ מהממיר יש עוד 2 דודים? לא?

ROVER=~~

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה כבר החלטה שלך עם לשים דודים באמצע.

בעיקרון שמים דוד אחורי מאוד שקט וכל הדרך צינור בלי כלום או שיש לך אופציה לשים דוד מעבר באמצע ישתיק קצת את הרעש.

אם כבר אתה עושה את זה עדיף שתילך לבן אדם שמומחה בתחום ועל הדבר כל להחליף את הדאון פייפ ואז היה לך שיפור משמעותי באוטו.לדעתי אין טעם לקוטר יותר משל 2.5 אינץ...

מיכאל.

:twisted:מי שלא גודש לא נוסע :twisted:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6258 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...