Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התייעץ איתם, אבל זה נראה לי מיותר וללא תועלת כלשהיא לקנות צמיג שעומד במהירויות גבוהות יותר או בעומס גדול יותר.

גם מקורית מהירות הצמיג הנה כזאת שלעולם לא תגיע אליה במכוניתך.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
התייעץ איתם, אבל זה נראה לי מיותר וללא תועלת כלשהיא לקנות צמיג שעומד במהירויות גבוהות יותר או בעומס גדול יותר.

גם מקורית מהירות הצמיג הנה כזאת שלעולם לא תגיע אליה במכוניתך.

בברכה - רפי לין :-)

ההיגיון בזה הוא שצמיג שעומד בעומס ומהירות יותר גדולים, הוא יותר איכותי וגם עמיד בטמפ' יותר גבוהות ולכן עומד בתנאים אלו. וצמיג איכותי זה מה שאני מחפש (עד כמה שאפשר למצוא כזה ב 800 לזוג)...אך אני אתיעץ עם המוכר. תודה

פורסם

מה המידה שלך?

בכל מקרה אני קניתי זוג צמיגים של דנלופ SPספורט ב800 שקל בני 8 חודשים מתאריך היצור .

לעומת זאת שמו לי במורשה גם ב800 NANKANG שזה זבל סיני , שמתי את שניהם בהפרש של שבוע , ולאחר 20K הדאנלופ בלי סדקים והננקאנג עם סדקים ממש גדולים.

תסתכל לפני שמתקינים לך אם זו חברה לא מוכרת אז תחפש את ה MADE IN CHINA ואל תיקנה אותם!

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
מה המידה שלך?

בכל מקרה אני קניתי זוג צמיגים של דנלופ SPספורט ב800 שקל בני 8 חודשים מתאריך היצור .

לעומת זאת שמו לי במורשה גם ב800 NANKANG שזה זבל סיני , שמתי את שניהם בהפרש של שבוע , ולאחר 20K הדאנלופ בלי סדקים והננקאנג עם סדקים ממש גדולים.

תסתכל לפני שמתקינים לך אם זו חברה לא מוכרת אז תחפש את ה MADE IN CHINA ואל תיקנה אותם!

מה לגבי תארייך ייצור ?

יש כאלה שממליצים עד שנה או אפילו עד חצי שנה מאז הייצור, יש כאלה שעד שנה וחצי, ואפילו נתקלתי במאמר שמתיר עד 5 שנים (!)...

פורסם

אני קניתי 8 חודשים אחרי כי ההיתי צריך דחוף צמיגים, בגלל שלא שמתי לב, ונסעתי על הברזלים שבצמיג(!) , עכשיו אני כבר עושה בדיקות לצמיגים כל חודש.

לפי ההמלצות עד 6 חודשים מיום יצורו של הצמיג.

ומותר להשתמש בצמיג עד 5 שנים כשהוא מורכב, ולא לקנות אחרי 6 חודשים.

אני החלפתי לננקנג מחוסר ברירה, כי לצמיג ירד האוויר אז שמו לי במורשה (אכלתי את ה3 שנים אחריות ושמתי אותם ).

אבל כמה ימים אחרי החלפתי את הזוג השני בגלל הפרונט (היו אכולים מאוד) ולא עבר טסט אז גם לא הייתה ברירה, אז שמתי דנלופ עם 8 חודשים , שהם מצויינים.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...